Ett företag som inte är ärligt alls. Ett köp av jeans som betalats, kr 429 återbetalas inte efter retur. Akta er för detta oseriösa företag.!! Har talat med dem per telefon ett antal gånger utan... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle levering, of het staat erbij als het later is. Soms aktie geen verzendkosten. Altijd telefonisch bereikbaar. Gratis retour zending.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Your Look... for less! - Mode en ondergoed - alle maten een prijs
Postbus 1002, 6201 , Maastricht, Holanda
- +31 (0) 43 - 700 33 44
- klantenservice@your-look-for-less.nl
- www.your-look-for-less.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
zoet houdertjes…
zou netjes opgelost worden in mijn vorige klacht .wordt er een gratis product als zoet houdertje verzonden waar ik helemaal niet op zit te wachten.
terwijl het gratis product nog steeds te 974431.006 is
ALLES WAS GOED
Ik koop hier al enkele jaren.
Ik koop hier al enkele jaren en ik ben heel tevreden .En is het niet de goede maat kan je het zo weer terugsturen geen probleem.Bezozorgdienst is goed en netjes enbestelling altijd netjes verpakt,kwaliteit is goed.
op tijd leveren bij vertraging altijd…
op tijd leveren bij vertraging altijd bericht
TOPPIE
De kleding is mooi en blijft ook mooi…
De kleding is mooi en blijft ook mooi in de was. De bezorging is op tijd .
Goede kwaliteit en een ruime keuze
Snelle levering, of het staat erbij als het later is.
Soms aktie geen verzendkosten.
Altijd telefonisch bereikbaar.
Gratis retour zending.
het gemak van online bestellen,toch zit…
het gemak van online bestellen,toch zit is er een min puntje te melden, wij krijgen iedere week een catalogus van jullie dat vinden wij veel en als we af en toe bestellen dan is 1 van de meerdere bestellingen pas een maand later geleverd worden dat is jammer, maar ik geef toch 5 sterren.
mvg m vermaas de pee
Snel en goed geleverd.

Bad contact service
Got the wrong article,
Can't contact them. They don't respond to my mail and I've waited an hour on the phone, then I've had enough and hung up. I'm going to send it all back now, since i do not want anything to do with this company anymore. What a bad costumers contact service.

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Akta er för detta företag!
Har talat med dem per telefon ett antal
gånger utan resultat och dessutom skickat meddelande flera gånger!

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd…
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd mooie kwaliteit .
De maten kloppen echt goed de kleding valt zoals de maat is .

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Waardeloos .bestel je iets verwacht je…
Waardeloos .bestel je iets verwacht je het .gaat het retour .of het is ineens uit mn bestelling ..als je ze dan belt onbeschoft word je te woord gestaan ..Wit hoort bij het zelfde bedrijf ..nu blijkt mn adres besmet te zijn vorige bewoner was wand betaler .waarom word ik daar op aan gekeken schandalig vind ik dit ..daar bij ik had gerust deel willen betalen maar op deze manier .nee ga wel naar een ander ..

Leuke mode
Leuke mode, ook voor grote maten geschikt. Altijd de zending op tijd. Bij retourzending geen problemen.

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Omdat er altijd wel iets van mijn…
Omdat er altijd wel iets van mijn gading te vinden is.

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Leuke en betaalbare kleding.

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
zoals je het mag verwachten ,maar…
zoals je het mag verwachten ,maar helaas zo is niet iedereen ben tevreden met aanbod en keuze en afhandeling een voorbeeld voor velen.

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Omdat ik er altijd goed uitziet als ik…
Omdat ik er altijd goed uitziet als ik bij jullie koop.
ben heel tevreden.

Prima pasvorm en…