Consulta las opiniones de los clientes
Bokade kvällspass Lido club. Maten var under all kritik. Väldigt små portioner, såg ut som man lagt rester på tallriken. Den karamelliserade kycklingen var snarare kokt kyckling. Fleecebadrock... Ver más
Spaet kändes mer som ett offentligt badhus eller ett äventyrsbad då det var ofattbart mycket folk som trängdes i och köade till poolerna. Bad om att få en kopp kaffe när vi anlände. Nä, det var m... Ver más
Vårt besök på Ystad Saltsjöbad var en magisk upplevelse. Vi fick ett fantastiskt bemötande, vårt rum blev uppgraderat och både middagen på kvällen och frukosten morgonen därpå var utomordentlig. R... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tak for endnu et skønt ophold
Tak for endnu et skønt ophold.
I gør det så godt.
Ses næste år.
Betalte 8.000 kr. for bare et værelse to nætter. Virkelig dårlig oplevelse.
Vi havde bestilt og betalt for en juniorsuite. 8.000 danske kr. alene for værelset for to nætter, altså 4.000 pr. nat. Fik et dobbeltværelse. Ingen kendte til en juniorsuite, selv om vi havde skriftlig bekræftelse med ordet “juniorsuite”.
Værelser var med revnet porcelænsvask, utæt dør og manglende lys i værelset. Vandet i brusekabinen kunne ikke lukkes, så vi havde en konstant dryptone.
Hotellet sagde, at vi skulle have reklameret med det samme. Det var ikke deres ansvar, at der var mangler ved værelset.
Der lukkes alt, alt for mange ind i spa-området. Fuldstændigt overfyldt.
Vi forlod hotellet efter een nat. Vi kunne ikke få næste nat refunderet. Vi kunne få et andet værelses og et gratis måltid. Og så var man sorry, sorry. Spildte penge.
Iskall mat
Iskall ryggbiff. Hög ljudnivå och springande servitörer. Så stressig restaurang!!
Forfærdelig oplevelse ingen ledige tider på trods af forudkøb
Ingen ledige tider til det gavekort man har købt og de vil intet gøre for at hjælpe. Hverken forlænge eller hjælpe.
Det er simpelthen for dårligt og på kanten med loven at sælge noget man ikke har.
Hvis der ikke findes en løsning på det her må det forbi forbrugerrådet.
Rigtigt fint!
Næsten Ingen ledige bookinger
Næsten Ingen ledige bookinger.
Vi har købt et tilbud 1 overnatning til 2.100,-
Vi har Jan-marts til at bruge det. Men der er 1 ledige søn-man tider, alt andet er booket.
Vi har skrevet om de kan åben flere værelser, eller udvide tilbudet med flere mdr mere, men nej. De har kun hverdage jeg kan vælge og vi har ikke mulighed for at holde fri 2 dage fra job. Man kan slet ikke vælge fre-søn heller - men søn-man er også fint, hvis der var noget ledigt.
De skriver i en hård tone, og virker slet ikke samarbejdevillig. Vi havde glædet os, men lige nu føltes det slet ikke som et hyggelig ophold når det er sådan de skriver eller umuligt at få et værelse.
Not service minded at all.
I purchased one of those Christmas packages called Julklapp, which includes one night, breakfast, dinner and access to the spa. The problem is that there are very few available Sunday-to-Monday stays, and when we check the booking calendar, we are asked to pay extra because the included room type is fully booked.
Sunday to Monday is the only option that works for us, as we have a small child who needs to stay with the grandparents while we are away.
Because of our situation and the very limited available dates, I asked Ystad if we could either get a refund, extend the validity period so we have more time to find suitable dates, or receive another gift card for a different season.
They were not service-minded at all. We received a standard reply saying no, and they didn’t answer any of the questions in my email. I expected a luxury hotel like this to be more open-minded and willing to find a solution, especially since I can see that they regularly offer many of these packages. The amount of time I spent trying to get a helpful response was unbelievable.
Har besøgt Ystad Saltsjöbad ca
Har besøgt Ystad Saltsjöbad ca. 22 gange og har næsten altid haft 4 overnatninger ad gangen.
Intet i verden er perfekt og vi har da også oplevet "svipsere" her og der.
Men de få gange noget ikke har levet op til den standard der kan forventes, har vi gjort opmærksom på dette og så er tingene blevet løst - helt stille og roligt.
Helt generelt så ser jeg stedet til 5 stjerner. Dette gælder både faciliteterne og ikke mindst personalet. Vi har aldrig oplevet ikke at blive behandlet pænt eller ikke at have modtaget god service.
Vi kommer helt sikkert igen :-)
Forfærdelig og frustrerende booking…
Forfærdelig og frustrerende booking oplevelse - man får flere forskellige ting at vide fra flere forskellige medarbejdere. Først kan man godt booke sig ind en weekend med Take Offer og derefter kan man ikke og så står man tilbage og får at vide at man skal ringe til Take Offer, for en refundering .....
Generelt været glad for servicen, når man ankommer - men hvis man gerne vil spare 5-6 dages telefonopkald/ mails ifm. en booking, anbefales dette sted ikke.
Vi havde en rigtig god oplevelse.
Jeg er meget forundret over de dårlige anmeldelser. Vi har lige besøgt stedet mellem jul og nytår og var ovenud tilfredse. Personalets opmærksomhed og serviceniveau var tårnhøjt, og stedet fremstod velholdt og flot indrettet. Om aftenen havde vi bestilt bord på "Gilda" og blev i den grad kræset om, her manglede intet, maden var skøn, rolig atmosfære og meget opmærksomt personale. Dejlig vinmenu med gavmildt indhold og generelt bare en fin oplevelse.
Værelset var småt men rigtig fint og havde hvad man skulle bruge. Eneste anke var et hovedpuderne måske var lidt vel store til vores smag, ellers var det fint. Behagelig seng og rigtig god tung dyne.
Selve spaen var rummelig om aftenen, og lidt mere besøgt dagen efter, men der blev gjort en aktiv indsats fra personalets side på at dæmpe folk der evt fik ideen at hvine højt når de tog et koldt bad.
De var der med det samme og bad folk dæmpe sig. Om dagen var omklædning lidt trængt med mange dagsgæster men helhedsoplevelsen var alligevel meget positiv, og vi vil bestemt komme igen.
Vh/ Michael og Rikke Bergmann, København.
Det var en skøn skøn oplevelse
Det var en skøn skøn oplevelse. De skønneste faciliteter fra luksuriøse daybeds til en masse skønne spa pools en dejlig 3-retters menu som spalte himmelsk fra ende til anden komplimenteret af en fantasisk vin og smukke omgivelser både indendørs og udendørs. Det der løfter oplevelsen helt op på øverste hylde er dog søde og opmærksomme mennesker overalt på hotellet som sørger for at man aldrig savner noget. Afslapning, afstressning og selvforkælelse i topklasse. Bare TAK
Do not stay there
This is a terrible place , we had 2 drinks and told us we wereto drunk
Godt badehotel men alt for mange mennesker i spa område
Fint sted og hyggeligt hotel
Hyggeligt og lækkert hotel
Hyggeligt og lækkert hotel. Servicen var i top og vi følte os meget velkomne
Besviken kund som inte kommer tillbaka..
Fleecebadrockar bara tanken att ta på sig den när man är blöt…
Mycket folk… gick inte att slappna av rikigt…
Servicen var bra det ända som höll måttet.
Klart sämre standard sommaren 2025 än…
Klart sämre standard sommaren 2025 än tidigare år genomgående. Stort minus på lunchen. Stort minus att det kl 09 inte finns kaffe tillgängligt.
Meget slidt hotel
Meget slidt hotel.
Toilet på værelset lugtede fælt af urin og blev ikke bragt i orden trods klage over det.
Fin mad i restauranten.
Var där i slutet av juli och hade höga…
Var där i slutet av juli och hade höga förväntningar, dels för vad jag hade hört från andra som varit där för några år sedan men även pga det dyra priset. Fick ett väldigt slitet rum där det mesta var gammal stil. Minimal balkong där man ej kunde sitta pga massa fågelbajs. Fågelbajs på rutan. Rummet var varmt o kvavt hela natten, Fanns en liten billig fläkt men den lät för mycket för att köra på natten. Utöver detta ett ljud från hiss eller annan maskin som höll på 3-4 gånger per timma hela natten. Så blev noll sömn. Fick ingen förståelse i efterhand efter kontakt med ansvariga. Spat ok även om det kanske var lite stimmigt på kvällen. Ryggbiffen i restaurangen var inte av någon högre klass. Ligger annars fint och trevlig miljö runt omkring. Eftersom vi inte fick någon förståelse från hotellet så blir det aldrig någon mer vistelse här.
Boede i værelse i kælderen meget…
Boede i værelse i kælderen meget lydhørt kunne høre alt fra naboen og blev vækket kl 7 om morgenen da der kom ladtbiler med vare som kørte op af en metal slikste.
Kan se på anmeldelser at der er flere der hqr klaget over det .Havde valgt villaen for at opleve roen ellers kunne vi ligeså godt have valgt det store ydstad hotel. Ærgerligt at der kun services morgenmad i juli og august måned i villaen.
Vi spiste på restaurant port meget stort og utrolig mange mennesker. Dette gav meget larm i restauranten.
Det er ikke et billigt ophold så forventede en bedre oplevelse af stedet.
Dårlig kundeservice
Bookede 2 dage i deres Vila, som beskrives som dejlig stille og roligt.
Fik 1 værelse i kælderen, hvor naboen havde hund med, som gøede hele aften.
Da vi klagede, fik vi den besked at gæsten var oppe og spise, så vi måtte vente på han kom hjem.
Begge morgner kl 07.00 kom en lastbil og bakkede ind, så vi blev vækket af larmen, og bagefter kørte den vogne ned af en stållift og vores værelse var beliggende lige der.
Da vi sagde det om morgenen til personalet, fortalte de, at det havde de fået mange klager over ?
Vi sendte en klage, med optagelserne af larmen, og fik den besked at vi kunne få 200 kr tilbage, samt at de beklagede, hvilke vi skrev retur ikke var godt nok,og synd for andre gæster, som tog dertil for at få ro, men det var de helt ligeglade med.
Det er meget ærgerligt at man ikke imødekommer gæster med deres klager, da man jo har betalt for et ophold, samt brugt feriedage fra arbejdet, sammen er det jo ikke en billig oplevelse og frustrerende , når man ikke har fået noget ro i 2 dage.
Virkelig en dårlig oplevelse.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.