Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oszustwo!!!!! Nie można oglądać filmów tylko dają info gdzie można obejrzeć, a to zazwyczaj płatne strony (znowu). Zawsze sprawdzam opinie przed kupnem ale że już kiedyś zalukaj używałam uznałam że... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

czy ktoś zgłaszał sprawę do prokuratury ? to jest oszustwo i powinno być ścigane z urzędu ! Jeśli ktoś zgłaszał proszę o kontakt, gdyż w takich wypadkach moje zgłoszenie zostanie połączone z już... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zarejestrowałam się,ponieważ mojego filmu nigdzie nie było. Po wpisaniu w przeglądarkę znalazłam tą stronę gdzie film był dostępny. Wykupiłam dostęp,zalogowałam się po czym okazało się że tak naprawdę... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

TO NIE FAIR!!!!!!! Chce obejrzeć film którego nigdzie nie mogłam znaleść więc wpialąm w google gdzie można obejrzeć CAŁY FILM ZA DARMO i mi polecają tę stronę. I jest ten film ale na samym początku si... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Oszustwo

Oszustwo, zapłaciłem 24.99 i żadnego filmu. Trudno przestrzegam tylko nie kupujcie!!!

26 de diciembre de 2024

ZGŁASZAJCIE NA POLICJĘ I DO PROKURATORA SPRAWĘ

Widzę, że nie jestem jedyna którą oszukano. Napiszę Wam jak mnie oszukano, chciałam obejrzeć film wrzuciłam w google nazwę filmu i wyskoczyła mi strona vider.pl jako, że znam stronę i od czasu do czasu oglądam tam filmy dodam, że stare filmy żadne nowości. Zdziwiłam się zmianą grafiki strony bo była w kolorze niebieskiem, uznałam, że uznali, że czas zmienić grafikę tym bardziej, że niby film się uruchomił z tym, że najpierw pojawiły się reklamy co jest normalne no i jak już minęła 5 reklama nastąpił komunikat chcesz obejrzeć film załóż konto BEZPŁATNIE ale po kliknięciu na założenie konta okazało się, że trzeba wykupić dostęp najtańszy blikiem za niecałe 15 zł to najtańsza opcja później są jeszcze droższe ale kuszące propozycje oczywiście to oszustwo bo NIE MACIE DOSTĘPU DO ŻADNEGO FILMU PO WYKUPIENIU JAKIEGOKOLWIEK PAKIETU DLATEGO ZGŁASZAJCIE TO NA POLICJĘ I DO PROKURATORA TECZKA IM BĘDZIE PĘCZNIEĆ I W KOŃCU ZŁAPIE SIĘ ZŁODZIEI INTERNETOWYCH NIE PODDAWAJCIE SIĘ I NIE ZNIECHĘCAJCIE. RÓBCIE ZDJĘCIA STRON JAKIE WAS OSZUKAŁY ZRÓBCIE DOKUMENTACJĘ CAŁEGO PRZEBIEGU OSZUSTWA W KOŃCU ICH ZŁAPIĄ. OSZUSTOM WYDAJE SIĘ ŻE JEST TO MAŁA SZKODLIWOŚĆ SPOŁECZNE ALE ONI OSZUKALI NIE TYLKO WAS ALE MASĘ LUDZI A TO JUŻ JEST POWAŻNA SPRAWA WYŁUDZENIA PIENIĘDZY.

13 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

"Darmowe filmy i seriale"

"Darmowe filmy i seriale", potem wchodzisz po wyszukaniu serialu i pokazuje aby zakupić premium które podobno nawet nie działa. scam

25 de noviembre de 2024

Zalukaj to kupa

Zalukaj to kupa
Tylko naciągają i tyle
Że jeszcze nikt się za nich nie wziął

3 de noviembre de 2024

Oszustwo

Oszustwo, straciłam bagatela 14 zł ale czegoś takiego się nie spodziewałam. J/n piszą trailer się wyświetla, a po zapłaceniu i tak error🙄

3 de noviembre de 2024

JEDNE WIELKIE OSZUSTWO

Uważajcie na tą stronę bo tylko stracicie swoje pieniądze!

Czytajcie wszystko dokładnie wszędzie zawsze ku przestrodze... Straciłam 35zł.

Nie obejrzycie na tej stronie żadnego filmu, dostaniecie tylko informację gdzie film jest dostępny, jest to kpina i są w tym bardzo sprytni.

Nie ma nawet jak anulować płatności, jeszcze szukałam czy nie będzie pobierać pieniędzy co miesiąc, ale z tego co było tam napisane to jest to jednorazowa płatność.

15 de octubre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.