Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijk bedrijf uit China, ze sturen je rommel toe die je niet terug kan sturen Dus gewoon een stel oplichters . Klantenservice reageert niet Bestel niet op deze site

Valorada con 1 estrellas sobre 5

BESTEL HIER NIET ! kleding van zeer slechte kwaliteit. Ik bestelde roos,lang linnen kleed. Ik kreeg beige tuniek(twee vierkante lappen stof aan mekaar gestikt) toegestuurd in polyesterstof. Terugs... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

NIET BESTELLEN HIER! Oplichters eerste klas. Neppe producten uit China, dropshipping, geen klantenservice, negeren al 5 mails, pure oplichting! Bestelling mag niet terug gestuurd worden tenzij ik 57 e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dochter trapte in een advertentie op TikTok en vroeg me een trui te bestellen. Site zag er betrouwbaar en lokaal uit, dus tot aankoop overgegaan. Het blijkt namaak rommel uit China, pakket geweig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Zanomi is een online modeboetiek voor vrouwen die houden van stijlvolle, draagbare en unieke kleding. Onze collectie bestaat uit een mix van trendy items en tijdloze basics die je moeiteloos met elkaar kunt combineren. Of je nu op zoek bent naar iets voor een speciale gelegenheid of juist comfortabele kleding voor elke dag, bij Zanomi vind je altijd iets dat bij je past. We geloven dat kleding een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Daarom selecteren we onze items met zorg en aandacht voor detail, kwaliteit en pasvorm. Onze missie is om vrouwen te inspireren om zichzelf te laten zien zoals ze zijn – krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Bij Zanomi staat persoonlijke service hoog in het vaandel. We willen dat jij blij bent met je aankoop en helpen je graag bij vragen of advies. Bestellen gaat snel en eenvoudig, en we zorgen voor een vlotte levering aan huis. Kortom, bij Zanomi shop je mode die jouw unieke stijl benadrukt – altijd met een persoonlijke touch en een glimlach.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 15% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Ortho schoenen

Namaak brol en veel te duur !!!

29 de abril de 2025

Hallo,
Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Stuur ons gerust een e-mail met je ervaring, dan kijken we graag met je mee.

Waardeloos

Waardeloos, neprommel uit China (maar wel met plaatjes van echte spullen op de site), niet bestellen!

12 de abril de 2025

Hallo Luc,
Jammer om te horen dat je teleurgesteld bent. We nemen je feedback serieus. Stuur ons gerust een e-mail, dan kijken we graag met je mee.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, maattabel klopt niet en als je retour aan wil vragen is dat op eigen risico. Een hele slechte website!!!

2 de abril de 2025

Hallo,
Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Stuur ons gerust een e-mail met je ordergegevens, dan kijken we graag wat we voor je kunnen doen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let goed op: retourbeleid en misleidende informatie

Zanomi lijkt een Nederlands bedrijf, maar retouren moeten naar China – dit staat nergens duidelijk vermeld. De maattabel klopte niet en retourneren is voor eigen rekening. Pas na aankoop werd dit duidelijk. Klantenservice bood een (mogelijke) gedeeltelijke terugbetaling, maar dit had vooraf transparant moeten zijn. Let goed op voor je bestelt.

27 de abril de 2025

Hallo Boze,
Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen je opmerkingen serieus. Stuur ons gerust een e-mail, dan kijken we graag met je mee.

Site à bannir complètement

Site à bannir complètement, je commande deux articles et je reçois le mauvais article, on ne me propose pas de renvoi ni de remboursement ou à mes frais alors qu’ils m’ont envoyé les mauvais articles, de plus les vêtements sont de très mauvaises qualités et le service client refuse d’intervenir!!!

26 de abril de 2025

Bonjour Laurie,
Nous sommes désolés d’apprendre votre déception. Merci pour votre retour. N’hésitez pas à nous envoyer un e-mail avec les détails de votre commande afin que nous puissions examiner votre situation.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Omdat ik geen nul kan geven

Omdat ik geen nul kan geven. Waardeloze veel te kleine chinese rommel. Zogezegde firma in Bergen op Zoom, retourneren naar China met 77 euro verzendkosten.
Bestel er niet!!!

10 de abril de 2025

Hallo Boze,
Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen je frustratie. Stuur ons gerust een e-mail met je gegevens, zodat we kunnen kijken hoe we je verder kunnen helpen.

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!

Producten lijken totaal niet op de foto.
Word slecht geholpen door de klanten service. Retouren lukt niet.

22 de abril de 2025

Beste Linde,

Bedankt voor je review – wat jammer om te horen dat je ervaring niet naar wens was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je nog vragen of zorgen hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. We denken graag met je mee.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel hier absoluut niet!

Bestel hier absoluut niet! Bestellingen komen gespreid binnen, jurken zijn totaal anders dan op de site staat aangegeven. Dit is gewoon kwaliteit rechtstreeks uit China. Retourneren is onmogelijk aangezien je bizar triest wordt geholpen door de “klantenservice”. Een slimme manier om geld te verdienen.

22 de abril de 2025

Beste Youri,

Bedankt voor je review – jammer om te horen dat je ervaring zo negatief was. We begrijpen dat dit frustrerend is. We nemen je feedback serieus en staan altijd open om mee te denken. Je mag ons hiervoor gerust mailen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze weigeren een terugbetaling te doen…

Ze weigeren een terugbetaling te doen bij retour sturen schoenen.

10 de abril de 2025

Beste Harold,

Bedankt voor je review – vervelend om te horen dat je ontevreden bent over het retourproces. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Neem gerust contact met ons op via e-mail, dan kijken we graag met je mee.

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!
Ik wilde mijn bestelling retourneren. Ze bieden allerlei kortingen aan en zodra je dat niet wil, reageren ze niet meer op je mail. Uiteindelijk reactie gekregen en mag ik het retourneren naar China.. dat is nog duurder dan de aankoop zelf kostte..

17 de abril de 2025

Beste Bernou,

Bedankt voor je review – vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Neem gerust opnieuw contact met ons op via e-mail, dan denken we graag met je mee.

Fuir

Impossible d'avoir une réponse à leur e-mail après les demandes de remboursement car la commande n'a pas été honorée !
Une attaque en justice sera faite si je ne reçois pas le remboursement !

15 de abril de 2025

Bonjour Consumer,

Merci pour votre avis – nous sommes désolés d’apprendre votre déception. Nous comprenons que la situation soit frustrante. N’hésitez pas à nous recontacter par e-mail, nous sommes toujours prêts à examiner la situation avec vous.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze verkopen allen namaakartikelen …

Ze verkopen allen namaakartikelen voor echt, je kunt op eigen kosten à 25 euro terugsturen. GEEN ZAKEN MEE DOEN!

7 de abril de 2025

Beste Jeffrey,

Dank je wel voor je feedback – vervelend om te horen dat je ervaring niet naar verwachting was. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Neem gerust contact met ons op via e-mail, we denken graag met je mee.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zojuist wat besteld

Zojuist wat besteld. Pas erna heb ik de negatieve revieuws gezien. Ik hoop maar dat mijn bestelling aankomt. Pas dan kan ik zeggen of het goed gegaan is of dat ik aangifte moet doen. Dit heeft de politie mij geadviseerd te doen. Als iedereen dit doet kunnen ze er wat aan doen.

Een aanvulling op bovenstaand bericht:
De trui is gelukkig binnengekomen. Het is wel slechte kwaliteit, echt een Chinees ding. Ik zou er niet meer bestellen. Maar, dat ik het heb binnen gekregen, sta ik echt van te kijken.

12 de abril de 2025

Beste Magdaleen,
Dank je wel voor je bericht. We begrijpen je zorgen en hopen natuurlijk dat je tevreden zult zijn met je bestelling. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail – we helpen je graag verder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn bestelde hemdsblouse was gewoon niet aanwezig

Mijn bestelde hemdsblouse was niet leverbaar. Dan maar een ander model gekozen voor dezelfde prijs. Na drie weken wachten bleek het helemaal geen satijn te zijn, zoals gezegd, én de mouwen waren véél te kort. Bovendien had de hemdsblouse geen etiket, enkel F (fashion)!

8 de abril de 2025

Beste Linda,
Dank je wel voor je feedback – vervelend om te horen dat je bestelling niet naar verwachting was. We begrijpen je teleurstelling. Als je vragen hebt of dit verder wilt bespreken, kun je ons altijd even mailen. We denken graag met je mee.

WAUW ZO SLECHT!!

WAUW ZO SLECHT!!! Heb er geen woorden voor!! je word gewoon genaaid waar je bij staat!
ik heb een shirt besteld en kan hem niet terug sturen, meermaals gevraagd en ze komen steeds met andere smoesjes. Ik heb hem regelrecht ik de vuilnisbak gegooid. Ben er helemaal klaar mee!
NIET BESTELLEN

4 de abril de 2025

Beste klant,
Wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen je ervaring serieus. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je ons altijd even mailen – we denken graag met je mee.

Maat te groot

Maat te groot. Wilde het het retour sturen en heb ze diverse malen een mail gestuurd. Ze bleven mails terugsturen met kortingen op een volgende bestelling, aanbiedingen etc. Uiteindelijk een retourformulier ontvangen, maar helaas: terugsturen naar China, i.p.v. Schiedam (wat op de originele verpakking staat). Terugsturen naar China kost € 25,-. NIETS BESTELLEN HIER!!!

4 de abril de 2025

Beste Pegs,
Dank je wel voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat het retourproces niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral als de retourzending duur is. We nemen je opmerkingen serieus en werken eraan om dit proces te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben of verder willen overleggen, neem gerust contact met ons op via e-mail. We helpen je graag verder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kijk uit dit zijn oplichters die nep…

Kijk uit dit zijn oplichters die nep merk verkopen

21 de marzo de 2025

Beste L,
Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus. We proberen altijd transparant te zijn over onze producten en hun herkomst.

Als je nog vragen hebt of de situatie verder wilt bespreken, neem gerust contact met ons op via e-mail. We staan klaar om je te helpen.

Misleiding!!

Voelde al nattigheid dus eerst contact opgenomen met de Nederlandse klantenservice om te vragen waar het eventuele retouradres zou zijn. Tot twee keer toe heb ik geen antwoord op mijn vraag gekregen. Enorme lappen tekst die wss door een bot zijn gemaakt. Het is geen Nederlands bedrijf en retourzending is wss buiten Europa en dus duurder dan de kleding zelf.

Ik ga hier NOOIT bestellen, pas op

Else

3 de abril de 2025

Beste Else,
Dank je wel voor je bericht en je feedback. Het spijt ons dat je geen duidelijk antwoord hebt ontvangen op je vraag en dat je ervaring niet naar wens was. We begrijpen je zorgen over de retourzending en willen je graag verder helpen.

Neem alsjeblieft contact met ons op via e-mail zodat we je situatie kunnen onderzoeken en samen een oplossing kunnen vinden.

Niet bestellen!

Maat klopt niet, dan wil het het retour sturen. Geven ze eerst 3 opties….ipv retour sturen, korting op je volgende bedrag enzo… Gezegd dat ik het gewoon terug wil sturen ipv korting, nou dat mag naar China idd, 25 euro. Vraag om telefonisch contact, bel ze al 10x geen gehoor. Ook via de mail al een aantal keer gevraagd voor telefonisch contact maar helaas.

31 de marzo de 2025

Beste Myr,
Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus. We streven naar betere communicatie en willen graag met je meedenken om tot een oplossing te komen.

Neem gerust contact met ons op via e-mail, dan helpen we je verder. We waarderen je geduld en hopen dit snel voor je op te lossen.

Weggegooid geld

Slechte kwaliteit, late levering. Maat klopt niet!!

28 de marzo de 2025

Beste Erna,
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit, levering en maat. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn. We willen dit graag verder onderzoeken en een oplossing voor je vinden.

Neem gerust contact met ons op via e-mail, we helpen je graag verder.

www.zanomi.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.