Zelfbouw Pieters Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

rol van 50m lege flexbuis besteld, bestelling is in 2 keer 1 rol van 25m toegestuurd,(terwijl in de cataloog 1 x 50m stond), en dit nadat ik navraag had gedaan waar mijn bestelling bleef, en met mijn... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Op 17-11 bestelling geplaatst, 24-11 nog niets gehoord. Na een mail waarin ik vraag wanneer de levering verwacht mag worden twee dagen later reactie met track en tracecode. Deze gevolgd en zending is... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk en behulpzaam! Ik kreeg telefoon dat mijn tussenstukken in een ander kleur werden besteld dan de electrobuizen. En tijdens het gesprek werd er een beter en goedkoper alternatief voo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Electricista
  2. también en la categoría
  3. Mercado online

Escrito por la empresa

Goedkoop verbouwen, het kan met zelfbouw Pieters! Da's zelfbouw voor iedereen! U bespaart tot 50% op uw materiaal met een online installatiegids & ondersteuning? Elektriciteit, verlichting, veiligheid, domotica en meer Doe het met Zelfbouw-Pieters.be en uw portemonnee, spaart mee

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

142 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Voor de diensten wil ik 5 sterren geven…

Voor de diensten wil ik 5 sterren geven en ik zou er zo opnieuw iets willen bestellen , maar omdat ik onophoudelijk emails / herinneringen krijg om een review te schrijven begin ik serieus te twijfelen of ik het zou aandurven om er opnieuw iets te bestellen...
Als iets niet goed is , zal ik het hen wel persoonlijk laten weten.

3 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nog niet ontvangen na 16 dagen.
Geen reactie via telefoon pakt niet op. Ook via messenger op facebook reageren ze niet. Heb mijn artiekel ergens anders gekocht. En wil deze bestelling nu annuleren maar ik kan geen contact met zelfbouw pieters maken.

21 de junio de 2022

Beste Pieter-jan,

Jammer dit te horen... echter hebben wij nooit van jou zowel op facebook als in onze mailbox een bericht ontvangen. Ook was je steeds in de mogelijkheid iets in te spreken op onze voicemail als de medewerkers niet beschikbaar zijn.

Ondertussen werd het bedrag reeds teruggestort en kan je dit in de loop van de week terug zien verschijnen op je rekening.

Groeten,

Zelfbouw Pieters

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestelling was achteruit mijn artikel…

Bestelling was achteruit mijn artikel was beschadigd en ze heb een ander model opgestuurd met andere spec ter vervanging zonder op voorhand te verwittigen levering was ok en heb vrede genomen met een klein verschil in spec 😁

5 de mayo de 2022

Beste Kevin,

Nogmaals onze excusses voor het ongemakkelijk voorval.
Bij het verplaatsen waren de laatste stuk beschadigd geraakt. Het zelfde type was niet meer verkijgbaar. Daarmee deze snelle oplossing/keuze gemaakt om er voor te zorgen dat je verder kan in de huidige situatie van maanden wachttijd.

Nogmaals onze excusses Kevin voor het ongemak.
Bedankt voor de feedback.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Top contact, prima afhandeling.

26 de abril de 2022

Respuesta de Zelfbouw Pieters

Bedankt Voor de toffe feedback Kristof!

👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍

22 de abril de 2022

Respuesta de Zelfbouw Pieters

Bedankt Voor de toffe feedback Julie en Piet!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Uiteindelijk maar 1 van de 2 stekkers…

Uiteindelijk maar 1 van de 2 stekkers ontvangen. Dit wil zeggen dat ik nog een verzendkosten ergens anders moet betalen

22 de abril de 2022

Dag Joost.

Onze excusses dat we tijden het wachten van de producten een respons gekregen had van onze leverancier dat deze niet meer langer leverbaar zijn.

We nemen deze problematiek mee. Om dit te automatiseren in de toekomst hier sneller op te kunnen inspelen. We wijn ook vollop bezig met onze jonge onderneming aanrijkingspunten te bereiken voor specifiek materiaal.

Alvast bedankt Joost vaan de feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlot & snel bestellen, goeie prijs

Bestelling en verzending verliepen zeer vlot en snel. Ik heb ook even contact opgenomen met de klantendienst om te vragen wanneer de bestelling verzonden zou worden (stond niet in de eerste mail die ik kreeg), en ook daar snel en vriendelijk bediend. Producten waren zeer scherp geprijsd.

19 de abril de 2022

Respuesta de Zelfbouw Pieters

Bedankt Voor de toffe feedback Jasper!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lange levertijd en werd hiervan niet op…

Lange levertijd en werd hiervan niet op de hoogte gebracht

18 de abril de 2022

Beste Maarten,

Onze excusses we nemen dit mee voor het verbeteren en automatiseren van de opvologing van de backorders en onvoorziene wijwigingen van de levertijd.

Alvast bedankt voor het begrip en de feedback Maarten.

Op deze manier kunnen we onze service verder uitwerken en efficiënter maken.

Van Zelfbouw Pieters

8 consejos para escribir buenas reseñas.