I bought my Zenvacu ZV4 Pro vacuum cleaner with mopping function in June last year for about €400. The water reservoir was leaking, and I was only able to use it for about three months. I have su... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Regarding cleaning performance, the ZV PowerPro performs exceptionally well. The powerful suction and smart sensors ensure that all types of dirt and dust are effortlessly picked up. Even pet hair pos... Ver más
Ik heb al een tijdje de zenvacu steel stofzuiger, waar ik heel tevreden over ben. Alleen afgelopen keer kon of wilde het selfcleanings knop niet werken, ik stuurde een email naar het bedrijf. Volgend... Ver más
Na enkele dagen twijfelen over de aanschaf van een robotstofzuiger, besloot ik contact op te nemen met zenvacu.com. Ik had vragen over de kwaliteit en functionaliteit van hun robotstofzuigers. Tot m... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Zenvacu: Enjoy the things that truly matter At Zenvacu, we're more than just robot vacuums; we're your partners in making home cleaning simple and affordable. Our passion? To give you a cleaner home and a lighter schedule. Affordable Quality: We believe everyone deserves a spotless home. Our vacuums deliver top-notch cleaning without the top-tier price. Ease Your Day: Let our vacuums handle the mess, so you can cherish more moments that matter. Quality You Can Trust: Your home deserves the best. That's why we're committed to superior, long-lasting cleaning solutions. Your Stories Inspire Us We're on this journey together. Share your Zenvacu experience on Trustpilot and join our community of happy homes.
Información de contacto
Egbertdonk 13, 4707VN, Roosendaal, Holanda
- info@zenvacu.com
- zenvacu.com
No ha contestado las opiniones negativas
No service Zenvacu
I have submitted several requests for support, but I have not received any response at all.
Because of this problem, I am currently unable to use my Zenvacu ZV4.
Goede na service
Verkoper staat je bij met raad en daad ook al heb je het bij het verkeerde eind. Bedankt
Probleem met de dweilstofzuiger
Probleem met de dweilstofzuiger, voordien prima reacties telkens, nu hoor ik helemaal niets meer.
Ik lees dat het bedrijf verkocht zou zijn??
Dit kan absoluut niet door de beugel.
Niet kopen.
De robotstofzuiger is snel uit z'n modus en moet dan opnieuw z'n stofzuig programma maken.
Ik had een probleem en stuurde een email naar het bedrijf, bedrijf is verkocht nieuwe eigenaar reageert niet.
Ik zal dit merk dus niet meer kopen.
Heel vlugge levering en het product is…
Heel vlugge levering en het product is super goed en gemakkelijk om te gebruiken
Een goed investering
Ik heb het apparaat pas twee keer gebruikt. Het is heel schoon en komt niet in alle hoekjes vanwege de omvang, maar voor mij is dat voldoende. De handleiding is niet zo duidelijk, maar via een filmpje kwam ik erachter hoe het werkt.
Verwachtingen.
Stofzuigfunctie is zeer ok. Maar dweilfunctie voldoet niet helemaal aan de beschrijving en mijn verwachtingen.
Schoonmaken met een glimlach: mijn ervaring met Zenvacu
Ik ben ontzettend blij met mijn Zenvacu dweilrobot. Dit slimme apparaat maakt mijn vloeren stralend schoon en bespaart me veel tijd en moeite. De dweilrobot navigeert moeiteloos door mijn huis en zorgt ervoor dat zelfs de moeilijk bereikbare plekjes niet worden overgeslagen.
Onlangs heb ik ook accessoires besteld bij Zenvacu, en ik was aangenaam verrast door de snelle levering. Maar wat me vooral opviel, was de uitstekende klantenservice. Bij vragen via e-mail kreeg ik heel snel een reactie. Toen ik me vergist had in mijn bestelling, zorgde Zenvacu voor een uiterst klantvriendelijke oplossing. Het is fijn om te zien dat dit bedrijf de klant echt centraal stelt.
Kortom, een geweldige dweilrobot en een bedrijf waar de klant nog koning is. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service!
Prima apparaat
Snel geleverd. Keurig verpakt. Goed instructieboek erbij. Werkt prima. Maakt goed schoon.
Minpuntje is dat de batterij snel leeg gaat en dat de rollers niet in de wasmachine kunnen
Mooi apparaat...zuigkracht sterk
Mooi apparaat...zuigkracht sterk. Goed hanteerbaar, vriendelijke klantenservice. Krijgt snel bericht bij eventueel vragen. Ik beveel het apparaat ten harte aan.
Jammer van de beperkte beschikbaarheid
De producten voor mijn Zenvacu robotstofzuiger zijn blijkbaar alleen bij Zenvacu te koop. De bestelling duurde vrij lang voor ik het ontvangen had.
Groot gemak
Met 5 kinderen in huis wordt er nogal gemorst in huis, met zenvacu is het onmiddelijk opgeruimd. Gemakkelijk in gebruik en maakt niet veel lawaai.
Omgang met vragen/problemen
Na het afronden van het bestelproces had ik contact met de klantenservice voor een probleem dat ik had ondervonden. Ik werd daar quasi onmiddellijk en op een uiterst klantvriendelijke en professionele manier verder geholpen. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Top klantendienst !
Service
Volgende dag gelijk netjes een berichtje terug en mee denken aan een oplossing. Maar het probleem is inmiddels al verholpen, en ben blij met hun service en hulp! Top !
Netjes op tijd geleverd en produkt is…
Netjes op tijd geleverd en produkt is top
Eenvoudig bestellen en snelle levering.
Eenvoudig bestellen en snelle levering.
Wel vrij prijzig.
Más información sobre otros tipos de reseñas.