Op de eerste plaats, de fotografe was precies op tijd aanwezig. Verder bleek zij in staat om zowel een socaal praatje als een professionele uitleg te geven over de te volgen procedure De samenwerk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bij mijn moeder kwam fotograaf Samuel de foto's en scan maken van het huis. Hij is een rustige en heel geleefde jongen die er echt te tijd voor nam om ons eerst mee te nemen wat hij allemaal ging d... Ver más
De fotografe was punctueel op tijd. Na een korte uitleg is de fotografe haar gang gegaan. Steeds betrok zij ons bij het proces en bij het helpen van dingen te verzetten of te verplaatsen. Het verlie... Ver más
Zibber heeft ons perfect geïnformeerd vooraf Afspraak was helder en medewerker Sanne belde netjes een half uur van te voren om te zeggen dat ze 10 minuten later zou komen. Omdat ze deze afspraak plot... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.
Información de contacto
Flight Forum 92, 5657 DC, Eindhoven, Holanda
- 085 040 21 31
- support@zibber.nl
- zibber.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
ZEER TEVREDEN
Gisteren aan genaamd verrast door de persoon van zibber die ons huis kwam inmeten door middel van film en fotografie die had de tijd en was zeer correct zullen volgende als we weer nodig is Zibber laten doen.
gr.Herman en Herma de Haas Druten
De fotograaf was perfect op tijd en ze…
De fotograaf was perfect op tijd en ze had super goede tips. De foto’s waren fantastisch, nog mooier dan ik verwacht had!
Zeer professioneel …
Voordat ze begon aan het maken van foto's en video, eerst met haar door het huis gelopen om nog eventueel wat aanwijzingen te geven, nog wat aanpassingen gedaan m.b.t het verplaatsen of verwijderen van items. Ze nam ook de tijd. Het was een prettige ervaring.
Erg vriendelijk en nette uitleg
Erg vriendelijk en nette uitleg. Mooi op afgesproken tijd aanwezig.
Het verliep allemaal heel gemoedelijk
Het verliep allemaal heel gemoedelijk, fotograaf nam de tijd en liep met mij van te voren alles even bijlangs om dingen aan te passen zodat hij in éèn keer kon doorwerken.
Het is een mooie, frisse reportage geworden.
Perfecte service en een stipte en…
Perfecte service en een stipte en professionele specialist
Hij was optijd vriendelijk
Hij was optijd vriendelijk. De foto's zijn mooi
professionele aanpak
professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.
Punctueel, proffesioneel en prettig persoon
Fotograaf was op tijd. Zeer professioneel. Prettig in de omgang en met een luisterend oor. Fijne ervaring.
Hele fijne ervaring met Eline van Zibber
Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het eindresultaat van de fotos.
Afspraak is afspraak mooi optijd
Afspraak is afspraak mooi optijd, vriendelijk en werkt netjes. We hadden iet het gevoel dat er iemand in huis bezig was. Ging allemaal heel rustig. Zeker een aanbeveling.
Top !
De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt 😄), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. Dat gaf meteen een fijn en professioneel gevoel.
Daarnaast was hij super behulpzaam en had hij oog voor elk detail. Alles werd netjes rechtgezet, gestyled en perfect in beeld gebracht. Op een gegeven moment was hij zó fanatiek bezig met de puntjes op de i zetten, dat ik naderhand bijna een speurtocht door mijn eigen huis moest houden om sommige spullen terug te vinden 😂.
Maar eerlijk is eerlijk: het resultaat mocht er absoluut zijn. De foto’s zijn prachtig geworden — strak, sfeervol en professioneel. Mijn huis heeft er nog nooit zó goed uitgezien. Ik overweeg bijna zelf een bezichtiging te plannen 😜. Absoluut een aanrader!
Zeer vriendelijk en professioneel 👍🏻
Rustige en professionele werkwijze met…
Rustige en professionele werkwijze met aandacht voor kleine punten. Op tijd aanwezig en werkt rustig en gestaag door. Prima werk.
Accuraat en professioneel
Woning in beeld
Vlotte afhandeling van de opdracht.
De fotograaf was stipt en hielp mee met het uitzetten van attributen voor een mooier resultaat. Samenwerking voor het fotograferen van de woning goed verlopen.