Eet Tafel deens binnen gekregen, vriendelijke bezorgers alles binnen geplaatst. Ondanks dat alles goed verpakt was er een lichte beschadiging aan het blad echter zelf bijgewerkt. Van de ook binnen ge... Ver más
La empresa ha respondido
Goede reactie van het bedrijf, persoonlijk contact, toen ik even dacht voor de verkeerde kleur gekozen te hebben, Men denkt mee en geeft de tijd. TV kastje ziet er uit zoals op de foto en werd keurig... Ver más
Na een teleurstellende ervaring bij een andere meubelzaak kwamen we terecht bij Zita Home, en wat een verschil! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen , konden gelijk bij ze terecht... Ver más
La empresa ha respondido
Leuke ronde tafel met kegelpoot. Alleen hol vanbinnen er zit geen gewicht in waardoor die snel kantelt. Levering perfect, netje gebeld 10 min voor levering aangekondigd dat ze kwamen. Ook fijn dat ze... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd

kuppersweg 7, 2031 EA, Haarlem, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 55% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de Zita Home
Vlotte levering, Deense ovale tafel precies naar verwachting. Antraciete eetkamerstoelen waren niet zoals de afbeelding, maar mooier in het echt. Als verbeterpunt dus betere foto's?

Respuesta de Zita Home
Chapeau voor de bezorgers. Mijn tafel was bezorgd terwijl er een code rood was. Ik had begrip gehad als ze niet zouden komen.
De tafel is ontzettend mooi, precies zoals ze hem presenteren, maar er zitten beschadigingen op het blad. Kras op het blad en het lijkt alsof er een kuiltje is gevult (hersteld).
Dat is jammer, want ik heb natuurlijk voor een nieuwe tafel betaald, niet voor een beetje beschadigde. Ik heb ze gelijk een email gestuurd, maar nog niks gehoord.
Inmiddels contact gehad via de mail. Erg vriendelijke contact. Denken in oplossingen en zijn behulpzaam. Dankjewel! 10/10! Toppers.

Respuesta de Zita Home
Prachtig kastje, goede communicatie over de bezorging. Enige wat jammer was, was dat er stond dat het tussen de 3 en 5 werkdagen bezorgd zou worden. Ik kreeg pas een week later een link om een afspraak te maken voor de bezorging, en toen duurde het natuurlijk nog een dag voordat het bezorgd kon worden.

Respuesta de Zita Home
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Snelle service en goede communicatie. Vriendelijke bezorger.

Respuesta de Zita Home
Super snelle service. Ondanks dat ik geen lift heb heeft de bezorger de tafel toch naar boven gebracht. Zonder morren !
Het is een hele mooie tafel die makkelijk in elkaar te zetten is.
Super blij mee !

Respuesta de Zita Home
Goede communicatie, Zita home heeft gezorgd dat wij de tafel keurig op tijd geleverd kregen, ondanks het slechte weer.
Dikke pluim voor dit bedrijf, tafel is precies zoals op de afbeelding!
Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanraden.
Fam.Verhoeven

Respuesta de Zita Home
Snelle levering en snelle montage.
Zijn blij met de mooie eettafel.

Respuesta de Zita Home
Dit is een totaal andere salontafel als die ik besteld heb, achteraf was het wel de tafel die ik had besteld, alleen dacht ik dat het een ronde tafel was maar het was een ovale.
Ook had ik een eettafel gekocht en ze passen toch wel bij elkaar.

Respuesta de Zita Home
Mooie tafel. Top service. Ik wilde een adreswijziging doorgeven. Ik werd top geholpen door Silvester. Alles werd netjes geregeld binnen no time. Bezorging was ook heel snel.

Respuesta de Zita Home
Snelle levering, snel reageren.
Mooie tafel, we zijn super blij

Respuesta de Zita Home
Más información sobre otros tipos de reseñas.