Eet Tafel deens binnen gekregen, vriendelijke bezorgers alles binnen geplaatst. Ondanks dat alles goed verpakt was er een lichte beschadiging aan het blad echter zelf bijgewerkt. Van de ook binnen ge... Ver más
La empresa ha respondido
Goede reactie van het bedrijf, persoonlijk contact, toen ik even dacht voor de verkeerde kleur gekozen te hebben, Men denkt mee en geeft de tijd. TV kastje ziet er uit zoals op de foto en werd keurig... Ver más
La empresa ha respondido
Na een teleurstellende ervaring bij een andere meubelzaak kwamen we terecht bij Zita Home, en wat een verschil! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen , konden gelijk bij ze terecht... Ver más
La empresa ha respondido
Leuke ronde tafel met kegelpoot. Alleen hol vanbinnen er zit geen gewicht in waardoor die snel kantelt. Levering perfect, netje gebeld 10 min voor levering aangekondigd dat ze kwamen. Ook fijn dat ze... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd

kuppersweg 7, 2031 EA, Haarlem, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 55% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wij hebben eeñ ronde tafel besteld nadat we de kamer hadden veranderd
De tafel werd snel en netjes geleverd. Hij staat mooi in onze veranderde kamer ben er blij mee.

Respuesta de Zita Home
Goede communicatie, ook telefonisch. Snelle levering en netjes in elkaar gezet door de bezorger.

Respuesta de Zita Home
Wij hebben een eettafel en bijpassende salontafel van mangohout besteld, ontzettend mooie kwaliteit tafels, we zijn er heel erg blij mee! Ook erg goede service dat de tafels helemaal in elkaar worden gezet door de bezorgers.
Ook was mijn ervaring met de klantenservice met Silvester positief, erg servicegericht en klantvriendelijk. Niets dan positiefs over dit bedrijf, de klantenservice, bezorging en mooie meubels!

Respuesta de Zita Home
De tafel die ik besteld heb was super goed verpakt en zag er heel mooi uit! Alleen erg jammer dat de bezorgers de tafel tot aan de lift bezorgden. Hierdoor moest ik hem zelf naar 2 hoog brengen en ook zelf monteren. Dit terwijl er aangegeven was dat de bezorgers dit zouden doen. Dit viel erg tegen, want het was een zwaar blad!
Gelukkig goed opgelost door de klantenservice. Het bleek een foutje te zijn in de bezorging, hierdoor netjes mijn bezorgkosten teruggekregen. Super klantenservice!

Respuesta de Zita Home
Ik heb m'n tafel nog niet ontvangen dus eigenlijk kannik hier niets over zeggen.zodra de tafel er is zal ik een review plaatsen.

Respuesta de Zita Home
Correcte levering en ze hebben de tafel zelf geplaatst. Dit had ik niet

Respuesta de Zita Home
Van te voren telefonisch contact gehad over bestelling. Dus heel makkelijk bereikbaar.
Tafel is geleverd en in elkaar gezet.
Dus tevreden

Respuesta de Zita Home
Wij zijn heel vriendelijk geholpen door Een lieve Dame niks was teveel en geslaagd met de meubels.

Respuesta de Zita Home
Problemen omtrent levering worden snel opgelost

Respuesta de Zita Home
Geweldig geholpen en de afhandeling zoals bezorging en montage was perfect ik zeg 5 sterren

Respuesta de Zita Home
Goede levering ,kwaliteit en de prijs was goed

Respuesta de Zita Home
Zeer goede service. Het product wat ik heb gekocht is van goede kwaliteit.

Respuesta de Zita Home
Goed geregeld, bezorgafspraak werd snel gemaakt en werd keurig bezorgd. Tafel werd in elkaar gezet en het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Ook de tafel is van super kwaliteit. Erg tevreden!

Respuesta de Zita Home
Goede communicatie via de mail hoe wanneer het geleverd wordt.

Respuesta de Zita Home
Wij hebben 4 hele mooie stoelen geleverd gekregen voor een scherpe prijs. Netjes geleverd, niets op aan te merken. Gewoon zeer goed bedrijf.