In tegenstelling tot de negatieve reactie van 19 september, zijn wij juist wel heel tevreden over Zolemba. Na het melden van ons probleem met de etiketten, werd er adequaat gereageerd, er was blijk... Ver más
La empresa ha respondido
Al een aantal jaar zijn wij klant bij Zolemba en nemen wij diverse bedrukte etiketten af. Zolemba biedt voldoende mogelijkheden om al onze etiketgerelateerde behoeften bij hen uit te laten voeren. De... Ver más
La empresa ha respondido
Waardeloos bedrijf! Ver weg van blijven. Problemen met etiketten, wat een bekend probleem is gezien de erkenning bij eerdere bestellingen. Echter nu opeens niet meer thuis geven als het probleem weer... Ver más
La empresa ha respondido
Bij de laatste levering zaten nogal wat rollen etiketten met luchtbellen. Daardoor loopt onze printer vast. Klacht gemeld en er worden nieuwe rollen geleverd, maar als dit probleem blijft voordoen z... Ver más
Escrito por la empresa
Bij Zolemba staat jij als klant centraal in alles wat wij doen. Als Europa's vooruitstrevende e-commerce drukkerij zetten we niet alleen in op innovatie, maar hechten we ook veel waarde aan het creëren van de perfecte klantbeleving. Onze productie-, logistiek-, marketing- en serviceteams werken naadloos samen via onze portals met één gezamenlijk doel: het waarborgen van jouw tevredenheid door betrouwbare leveringen, uitstekende klantenservice en producten van de hoogste kwaliteit.
Zolemba produceert en levert onbedrukte labels voor de bekende merken labelprinters: Dymo, Brother, Zebra, Star en Seiko.
Daarnaast produceert Zolemba ook op maat gemaakte bedrukte labels, geheel volgens jouw aangeleverde ontwerp.
Op Zolemba.nl vind je overzichtelijk een ruim assortiment labels, verzendetiketten, en labelprinters voor scherpe prijzen. De lage prijzen zijn te danken aan onze eigen productie van compatible labels, soepele logistieke processen, het unieke bestandscontrolesysteem en de meest innovatieve drukmachines.
Nijverheidsstraat 16, 7482 GZ, Haaksbergen, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
same issue as others came in wrong colors
De drukkwaliteit is goed, maar de laatste levering had een zeer sterke en penetrante chemische geur — vermoedelijk van de inkt of de lijm. De geur was zo overheersend dat ik even dacht dat er iets mis was in mijn ruimte.

Respuesta de Zolemba NL
Zoals altijd snelle verwerking, professionele en behulpzame klantenservice, scherpe en snelle controles van labelontwerpen.

Respuesta de Zolemba NL
Normaal gaat het heel snel tussen het geven van de opdracht en dat deze is afgeleverd, bij mij ging het fout bij betaling, het bedrag werd teruggestort op mijn rekening waardoor er geen akkoord was voor de opdracht en ik langer op het drukwerk moest wachten dan was afgesproken.

Respuesta de Zolemba NL
Heel prettige telefonische begeleiding/coaching om de order technisch goed aan te leveren!

Levertijden worden nagekomen.
Ordersyateem ondanks aanpassing nog steeds onvriendelijk en met name eerdere orders slecht vindbaar