Zolemba NL Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In tegenstelling tot de negatieve reactie van 19 september, zijn wij juist wel heel tevreden over Zolemba. Na het melden van ons probleem met de etiketten, werd er adequaat gereageerd, er was blijk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al een aantal jaar zijn wij klant bij Zolemba en nemen wij diverse bedrukte etiketten af. Zolemba biedt voldoende mogelijkheden om al onze etiketgerelateerde behoeften bij hen uit te laten voeren. De... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf! Ver weg van blijven. Problemen met etiketten, wat een bekend probleem is gezien de erkenning bij eerdere bestellingen. Echter nu opeens niet meer thuis geven als het probleem weer... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bij de laatste levering zaten nogal wat rollen etiketten met luchtbellen. Daardoor loopt onze printer vast. Klacht gemeld en er worden nieuwe rollen geleverd, maar als dit probleem blijft voordoen z... Ver más

Información sobre la empresa

6. Fabricante de pegatinas

Sobre Zolemba NL

Escrito por la empresa

Welkom bij Zolemba

Bij Zolemba staat jij als klant centraal in alles wat wij doen. Als Europa's vooruitstrevende e-commerce drukkerij zetten we niet alleen in op innovatie, maar hechten we ook veel waarde aan het creëren van de perfecte klantbeleving. Onze productie-, logistiek-, marketing- en serviceteams werken naadloos samen via onze portals met één gezamenlijk doel: het waarborgen van jouw tevredenheid door betrouwbare leveringen, uitstekende klantenservice en producten van de hoogste kwaliteit.

Zolemba produceert en levert onbedrukte labels voor de bekende merken labelprinters: Dymo, Brother, Zebra, Star en Seiko.

Daarnaast produceert Zolemba ook op maat gemaakte bedrukte labels, geheel volgens jouw aangeleverde ontwerp.

Op Zolemba.nl vind je overzichtelijk een ruim assortiment labels, verzendetiketten, en labelprinters voor scherpe prijzen. De lage prijzen zijn te danken aan onze eigen productie van compatible labels, soepele logistieke processen, het unieke bestandscontrolesysteem en de meest innovatieve drukmachines.

Bestel direct

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk te bestellen en supersnel geleverd

24 de octubre de 2023

Goedemorgen Zusa,

Bedankt voor het achterlaten van je 5 sterren review!
Fijn om te horen dat het bestelproces goed verloopt en de levertijd helemaal naar wens is.

Uitstekend

Snelle levering en een goed product!

13 de octubre de 2023

Hi Johanneke,

Bedankt voor jouw 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je etiketten!
We hopen dat je nog lang bij ons blijft plakken en kijken uit naar je volgende bestelling!

Marloes | Team Zolemba

Meedenkend

Meedenkend. vlotte levering iets duurder dan gedacht

13 de octubre de 2023

Beste Ruud,

Bedankt voor je beoordeling! We denken altijd graag met je mee😊
We hopen dat je nog lang bij ons blijft plakken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Communicatie en levering was top

Communicatie en levering was prima

12 de octubre de 2023

Goedemiddag Jose,

Bedankt voor het achterlaten van je 5-sterren review.
Fijn om te horen dat ons telefoongesprek duidelijk was en dat de levering helemaal naar wens is!

Laten we samen blijven plakken.

Snel

Snel, Goede prijs-kwaliteit verhouding

9 de octubre de 2023

Goedemiddag John,

Bedankt voor het achterlaten van je 5-sterren review.

Fijn om te horen dat de prijs-kwaliteit verhouding helemaal naar wens is. We streven er naar om de kwaliteit in zowel onze producten als in onze service te waarborgen. Het doet ons goed dat dit bij jou het geval is!

Luuk | Team Zolemba

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag besteld morgen in huis

Vandaag besteld morgen in huis, echt super snel!!!

3 de octubre de 2023

Respuesta de Zolemba NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een 5-sterren review achter te laten over onze snelle service en levering.
We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer van dienst te zijn🙂

We hopen dat je nog lang zal blijven plakken bij ons!

Loralee | Team Zolemba

Simpel, goed en snel

Van bestellen tot afleveren perfect geregeld

6 de octubre de 2023

Beste Disholt team,

Bedankt voor jullie 5-sterren review!

We zijn blij om te weten dat jullie van begin tot eind een fijne ervaring hebben gehad bij ons.
We kijken ernaar uit om jullie weer van dienst te kunnen zijn.

We hopen dat jullie lang bij ons plakken!

Loralee | Zolemba BV

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Handig, makkelijk en flexibel!

Het is heel handig en makkelijk om een bestelling te doen bij Zolemba. Mooi ook dat je kan kiezen uit verschillende looptijden!

4 de octubre de 2023

Beste Dirk,

Bedankt voor je 4-sterren recensie!
We zijn blij om te horen dat je ons bedrijf gemakkelijk en flexibel vond.

We kijken ernaar uit om je bij de volgende bestelling weer van dienst te kunnen zijn!

Met vriendeliljke groet,

supersnel offerte en antwoord op vragen

supersnel offerte en antwoord op vragen
Snelle zending van samples en updates van de levering

4 de octubre de 2023

Goedemiddag Kris,

Bedankt voor het achterlaten van je 5-sterren review.
Fijn om te horen dat onze snelheid helemaal naar wens is en dat de samples in goede orde ontvangen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en snel geleverd!

28 de septiembre de 2023

Goedemorgen Alec,

Bedankt voor het achterlaten van je positieve review.
Goed om te horen dat onze service en levertijd helemaal naar wens is.

Succes met het versturen van je pakketjes!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goed geholpen en mooie etiketen

26 de septiembre de 2023

Goedemiddag Patrick,

Bedankt voor het achterlaten van je positieve review.
Fijn om te horen dat onze service naar wens is geweest en dat de etiketten geworden zijn zoals gehoopt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Printer problem

I have had problems with the installation and still have the problem when printing.

12 de septiembre de 2023

Hello Alex,

I wanted to reach out regarding the challenges you've faced with your recent purchase; highlighted by your 1-star review.

Your experience matters to us, and we've made several attempts today to reach out and provide assistance, unfortunately without success in connecting with you.

If you're open to it, we're here to ensure a positive experience with our products.
We understand that technical matters can be frustrating, so we are eager to help you. We also offer helpful resources like blogs and instructional videos on our website and YouTube channel to aid with installation and troubleshooting.

Check out the links below:
- https://www.zolemba.nl/nl/blog/hoe-kalibreer-je-een-zebra-printer
- https://www.youtube.com/watch?v=HtjunIOuXH8

If you'd like our assistance or have questions, please feel free to reply back to this email or call us on 0537370160.

Best Regards,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima

Prima bedrijf. goede service.
(Bezorging met DHL is wel slecht!)

29 de septiembre de 2023

Respuesta de Zolemba NL

Bedankt voor je beoordeling!
Graag tot de volgende keer bij Zolemba.

Loralee Tolentino
Zolemba

Valorada con 5 estrellas sobre 5

bestellen gaat heel makkelijk en snel…

bestellen gaat heel makkelijk en snel geleverd, kortom een goed bedrijf, wij bestellen er al jaren.
BK Transport & Koeriers

29 de septiembre de 2023

Goedemiddag Jos,

Bedankt voor het achterlaten van je positieve review.
We streven er naar om het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Het doet ons goed dat dit voor jou het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Word altijd de volgende dag geleverd

Word altijd de volgende dag geleverd
Perfect

20 de septiembre de 2023

Goedemorgen Karin,

Bedankt voor het achterlaten van je positieve review.
Fijn om te horen dat de snelle levering helemaal naar wens is.

Laten we samen blijven plakken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed telefonisch advies vooraf en…

Goed telefonisch advies vooraf en duidelijke aanwijzingen waar het drukbestand aan moet voldoen per mail.

14 de septiembre de 2023

Goedemiddag,

Wat fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen met je bestelling!
Aarzel vooral niet om te bellen, mocht je vaker vragen hebben over je bestellingen of bestanden.

Nog een hele fijne dag gewenst en we hopen dat je nog lang bij ons blijft plakken!

Team Zolemba

Transparante stickers

Erg tevreden

6 de septiembre de 2023

Beste Anniek,

Hartelijk dank voor je leuke beoordeling!
We zijn blij om te horen dat je een bevredigende ervaring met ons heeft gehad. Je steun betekent veel voor ons.

Mocht je ooit nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Let's 'stick' together!

Met vriendelijke groeten,
Loralee Tolentino | Zolemba B.V.

8 consejos para escribir buenas reseñas.