Valorada con 5 estrellas sobre 5

De running top en short zijn echt van goede kwaliteit, zit comfortabel en heeft een fijne pasvorm. De runningbelt is echt ideaal tijdens het hardlopen. Blijft goed zitten en biedt genoeg ruimte voor j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele nette service. Mijn bestelling bleek niet compleet op voorraad, maar netjes in delen ontvangen zodat ik een deel al snel had. Daarnaast was een set lampjes per abuis niet meegekomen, maar na ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over ZONE2! Ik ben vooral positief verrast door de kwaliteit van de producten. De bril ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook degelijk en comfortabel aan zonder aan te damp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolutely loving my ZONE2 gear! The running vest is super comfortable, lightweight, and fits really well while running. It stays nicely in place and doesn’t get in the way, even on longer runs.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre

Escrito por la empresa

Stijlvolle sport accessoires van hoogwaardige kwaliteit.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,9

Todas las opiniones

137 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zag het al een aantal keer voorbij…

Ik zag het al een aantal keer voorbij komen op social media. Toch uiteindelijk besteld. Helaas ging er tijdens de bezorging nogal wat mis maar ondanks dat het niet zone2 hun schuld was toch keurig opgelost zodat ik alsnog met het vestje mijn runs kan gaan doen. Erg blij mee. Bedankt !

6 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vriendelijke klantenservice en goed product

Na intensief, maar vriendelijk contact met de klantenservice van ZONE2 heb ik een vervangend artikel ontvangen. In eerste instantie een defecte Zipper Belt binnen gekregen. Gelukkig is dit opgelost. Product is verder fijn en doet zoals beloofd! Zeer comfortabel met rennen en kan al je spullen opbergen zoals telefoon, sleutel (met sleutelhaak) en gels.

3 de marzo de 2026

Klantvriendelijkheid voorop!

Ik had redelijk laat nog een running belt besteld bij zone2 voor mijn Halve Marathon. Had hier van vrienden veel goed over gehoord van kwaliteit en hoe effectief hij was. Omdat ik te laat was met bestellen had ik ze gecontacteerd met de vraag of er mogelijkheden waren. Hierop kreeg ik per direct een snel en vriendelijk antwoord terug! Ze doen er alles aan om het zo snel mogelijk tot bij de klant te krijgen en denken met je mee! Super bedrijf en klantvriendelijkheid voorop! Aanrader!

26 de febrero de 2026

Hardloopvest met flaskflessen

Afgelopen december een super mooi hardloopvest gehad. Zit super, genoeg opbergvakjes voor waterflessen, geld of dergelijke.

Eén van de bijgeleverde flaskflessen bleek na een paar x gebruiken lek te zijn, kan gebeuren. Na een paar mailtjes met Rosalie is dit keurig opgelost en krijg ik een nieuwe opgestuurd.

Top service!

Bedankt.

19 de febrero de 2026

Top service!

Levering is snel, kreeg na een maand gebruik wel een klein gaatje in mijn flask. Hierdoor ging hij lekken als ik er in kneep. Na dit door te sturen naar support kreeg ik snel een nieuwe flask opgestuurd. Enorm tevreden dus!

28 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden over het contact met…

Heel tevreden over het contact met Zone2. De naad van mijn hardloopvest liet los, wat helaas kan gebeuren. Uiteindelijk met goed contact en snelle reacties van Zone2 tot een mooie oplossing gekomen en Rosalie van de service beoordeel ik als positief!!

6 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima communicatie irt latere levering running vest

Ik bestelde een running vest en die zou dus binnen een paar dagen geleverd moeten zijn. Echter na 5 dagen nog niets onderweg. Mailtje gestuurd. Kreeg na een dag een helder antwoord: de voorraad was even op, maar werd met een paar dagen al aangevuld. Omdat ik een halve marathon in volgende weekend ging lopen, moest ik wel dit vest zsm binnen hebben of ik moest ergens anders een ander vest kopen. Men beloofde dat zodra de nieuwe voorraad op maandag of uiterlijk dinsdag binnen kwam, mijn order direct verwerkt zou worden. Kortom het moest lukken om mijn vest voor mijn marathon weekend binnen te hebben. En ja hoor al op dinsdag kwam mijn vest binnen. Samengevat prima gecommuniceerd en probleem door Zone2 keurig opgelost.

3 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk en gericht op oplossingen

De running belt met drinkfles besteld. Deze werd netjes en snel bezorgd. Bij uitpakken zag ik dat ze per ongeluk de running belt zonder rits hadden opgestuurd. Na een mailtje kwamen ze snel met een oplossing om een nieuwe op te sturen. Dit niet met een zakelijke, maar vriendelijke/menselijke toon. Erg prettig in communicatie.

3 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hulp bij juiste maat en retourneren

De klantenservice heeft me heel goed geholpen! Ik had een vraag over de juiste maat en ik kreeg heel snel antwoord. Toen ik de running belt nadien wilde terugsturen, ging dit ook heel makkelijk. Nu kan ik een maatje groter bestellen. Een grote aanrader!!!

15 de enero de 2026

Super service

Super service! Pakketje kwijtgeraakt bij de bezorger. Uiteindelijk kosteloos de bestelling toch mogen ontvangen.

5 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Producten op tijd geleverd. Advies gekregen voor aankoop. Toen een product niet goed werkte kreeg ik een nieuwe opgestuurd, fijn dat ze klachten goed oplossen!

12 de enero de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.