Valorada con 5 estrellas sobre 5

De running top en short zijn echt van goede kwaliteit, zit comfortabel en heeft een fijne pasvorm. De runningbelt is echt ideaal tijdens het hardlopen. Blijft goed zitten en biedt genoeg ruimte voor j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele nette service. Mijn bestelling bleek niet compleet op voorraad, maar netjes in delen ontvangen zodat ik een deel al snel had. Daarnaast was een set lampjes per abuis niet meegekomen, maar na ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over ZONE2! Ik ben vooral positief verrast door de kwaliteit van de producten. De bril ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook degelijk en comfortabel aan zonder aan te damp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolutely loving my ZONE2 gear! The running vest is super comfortable, lightweight, and fits really well while running. It stays nicely in place and doesn’t get in the way, even on longer runs.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre

Escrito por la empresa

Stijlvolle sport accessoires van hoogwaardige kwaliteit.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,9

Todas las opiniones

137 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede klantenservice!

Ik heb bij Zone2 een hardloopzonnebril en hardloopsokken besteld. Helaas duurde de levering langer dan ik had gehoopt, wat een beetje jammer was. Gelukkig was het contact met de klantenservice echt top! ze reageerden snel, waren vriendelijk en hielden me goed op de hoogte. Daarnaast kreeg ik bij mijn bestelling ook nog een extraatje, wat ik enorm waardeerde. 💪🏻

15 de diciembre de 2025

Fijne ervaring!

Ik was al even aan het wachten op mijn pakket en stuurde daarom een mail naar ZONE2 en ik kreeg haast onmiddellijk antwoord! Na contact op te nemen met de eigenaar werd mijn pakket de dag nadien geleverd, zeer snelle service dus!!

17 de diciembre de 2025

Snelste levering ooit

Absurde levering; ik woon in de buurt en had savonds een bestelling geplaatst en contact opgenomen of dit voor vrijdag binnen zou zijn want dan heb ik het echt nodig. De volgende dag werd het hoogst persoonlijk afgeleverd per fiets, wat een service!
Solide product, goede prijs, top gasten.

16 de diciembre de 2025

Super service

Kleine vertraging gehad met mn bestelling. Echter, super netjes afgehandeld door zone2. Ze stoppen echt tijd en moeite in hun klanten!

12 de diciembre de 2025

Respuesta de ZONE2

Dag Kjell, dank voor je fijne reactie! Leuk om even telefonisch contact te hebben gehad. De feestdagen zijn erg druk voor ons maar we zijn blij dat we het goed hebben kunnen afhandelen.

Alvast fijne dagen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ondanks dat er wat misverstanden zijn..

Ondanks dat er wat misverstanden zijn geweest, en mijn retourpakketje bij DHL is zoekgeraakt, hebben ze een nette oplossing aangeboden.

16 de diciembre de 2025

Respuesta de ZONE2

Dankjewel voor je bericht. Ik snap heel goed dat dit zo ontzettend frustrerend is. Dit is niet de ervaring die we je willen geven.

Even een paar punten ter verduidelijking:

Verzending / ontbrekend deel: Per e-mail hebben we aangegeven dat er bij het versturen een klein deel van de bestelling ontbrak waardoor we de order later alsnog in zijn geheel hebben nagestuurd. Sorry dat dit, samen met de communicatie, langer heeft geduurd dan je mocht verwachten.

Maatlabel “M” in de belt: Het label “M” is alleen een intern label voor ons zodat we bij productie en kwaliteitscontrole snel kunnen zien welke maat is meegegeven. Een M-XL label aan de binnenkant zou esthetisch niet passen (en valt te groot/rommelig uit in de belt). Op de verpakking staat gewoon M-XL zoals je ook op de website hebt gezien.

Retour en verwerking: We kunnen een retour pas verwerken zodra het pakket daadwerkelijk bij ons is ontvangen. In het algemeen geldt dat de klant verantwoordelijk blijft voor een retourzending totdat deze is afgeleverd/ontvangen (dus: met track & trace bewijs van levering).
Maar: ondanks dat willen we dit wél netjes met je oplossen.

We hebben je hierover ook al een e-mail gestuurd maar we hebben daar nog geen reactie op gehad. We horen graag van je terug, dan kijken we direct mee en zoeken we samen naar de snelste oplossing.

Top bedrijf

Top bedrijf! Mijn bestelling was een beetje vertraagd door de drukte rondom de feestdagen, desondanks blij met mijn bestelling en kreeg zelfs een cadeautje erbij!

15 de diciembre de 2025

Respuesta de ZONE2

Dank voor je mooie woorden Jorn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn contact en goede service!

Pakketje besteld en ivm drukte zou deze niet “op tijd” binnen komen.
Contact gezocht hierover en de medewerker dacht gelijk mee en heeft en heeft er voor gezorgd dat ik mijn pakketje optijd binnen had!
Top bedrijf dit!

4 de diciembre de 2025

Rosalie is lockedin! ;)

Top service!

Naast een technisch probleem met het systeem in de website heb ik mijn bestelling ontvangen, wat van goede kwaliteit is. Hierbij ben ik tweemaal met problemen die ik ondervond met top service geholpen en zijn die problemen opgelost. Super blij met Zone2!

28 de noviembre de 2025

Respuesta de ZONE2

Fijn dat we je kunnen helpen, problemen zijn er om opgelost te worden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bestelde artikel was kwijt geraakt…

Mijn bestelde artikel was kwijt geraakt bij DHL, Na een paar keer mailen kreeg ik een app van de eigenaar. Het werd direct opgelost door het artikel nogmaals op te sturen met een leuke extra erbij.En door Postnl volgende dag geleverd. Nu kreeg ik na een aantal weken van DHL de melding dat het artikel toch geleverd wordt. Na contact met Zone2 mag ik deze gewoon houden. Wat een top service

27 de noviembre de 2025

Respuesta de ZONE2

Kleine moeite, hopelijk heb je inmiddels al veel plezier ervan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice en snelle hulp!

Ik had per ongeluk een fout gemaakt bij het plaatsen van mijn bestelling en stuurde meteen een mailtje. Ik werd ongelooflijk snel en supergoed geholpen, echt de vlotste service die ik al heb ervaren!

27 de noviembre de 2025

Respuesta de ZONE2

Prachtig compliment, dank Juliette.

Runningvest,

Runningvest,

Ik heb een hardloopvest van Zone 2 besteld. Vanwege de blackfriday met een mooie korting! Ik had een vraag over de bestelling en kreeg direct en snel reactie. Ik kan niet wachten om de vest te ontvangen en mijn eerste rondje erin te rennen!

24 de noviembre de 2025

Respuesta de ZONE2

Jouw tevredenheid doet ons goed!! Hopelijk heb je al veel rondjes mogen rennen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great running vest with practical…

Great running vest with practical pockets to bring your phone and other stuff alongside a run!
The water containers that come with the vest are also very convenient!

15 de noviembre de 2025

Respuesta de ZONE2

Thank you so much for your kind words, Michael!

Super service

Super service, ze hebben het product zelf thuis afgegeven na een issue met de postcode!! Product zelf (running belt) is ook echt mega chill!

30 de octubre de 2025

Respuesta de ZONE2

Graag gedaan! Veel plezier met je aankoop, Sarah.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne klantenservice en website ervaring

Een beetje last moment een hardloopvest besteld voor mijn zusje. Gevraagd of het nog op tijd aan zou komen and it did! Anna M. (klantenservice manager) heeft mij echt geweldig geholpen en ze was super vriendelijk. Give that girl a raise! Het vest zelf zit super goed en is heel fijn met alle vakjes. Mijn zusje kan eindelijk zorgeloos haar telefoon meenemen tijdens het hardlopen en mij updaten als zij zich onveilig voelt (Very important, Protect our women). Zone 2 sportswear is 100% een aanrader

10 de octubre de 2025

Respuesta de ZONE2

Wauw, wat een geweldig compliment. Ik ben ervan overtuigd dat onze gear je helpt een stap dichterbij de beste versie van jezelf te laten komen!

Groetjes Pieter

Service was top

Service was top
Jasje is zalig om mee te lopen

20 de octubre de 2025

Denys! Je bent een topper

Top bedrijf

Super goede levering en klantenservice.

De running vest zit geweldig, producten bouncen niet als je rent en je voelt er niks van. De bril geeft me gelijk het gevoel dat ik 3km meer kan rennen en de light straps zijn top, veel beter en stoerder dan die van de action.

Ik ben een terugkerende klant.

14 de octubre de 2025

Respuesta de ZONE2

Dank voor het mooie compliment, Marc!

Hardloopbroekje

Top hardloopbroekje, met een broekje eronder. Zit super comfortabel en ziet er ook nog eens mooi uit!

5 de octubre de 2025

Respuesta de ZONE2

Heel fijn om te horen, welkom bij onze community ;)

Groetjes Pieter

Hele goede klantenservice

Ik heb tijdens mijn bestelling een onhandige fout gemaakt en ook nog eens vrij laat opgemerkt door mijzelf. Kreeg enorm snel contact met de klantenservice via de mail en ben erg goed geholpen door Anna die het probleem binnen vijf minuten met de bezorger had opgelost.

Daarnaast is de kwaliteit van de producten goed. Dank!

6 de octubre de 2025

Respuesta de ZONE2

Kan gebeuren en fantastisch dat Anna je heeft geholpen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.