Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De running top en short zijn echt van goede kwaliteit, zit comfortabel en heeft een fijne pasvorm. De runningbelt is echt ideaal tijdens het hardlopen. Blijft goed zitten en biedt genoeg ruimte voor j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele nette service. Mijn bestelling bleek niet compleet op voorraad, maar netjes in delen ontvangen zodat ik een deel al snel had. Daarnaast was een set lampjes per abuis niet meegekomen, maar na ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over ZONE2! Ik ben vooral positief verrast door de kwaliteit van de producten. De bril ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook degelijk en comfortabel aan zonder aan te damp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolutely loving my ZONE2 gear! The running vest is super comfortable, lightweight, and fits really well while running. It stays nicely in place and doesn’t get in the way, even on longer runs.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre

Escrito por la empresa

Stijlvolle sport accessoires van hoogwaardige kwaliteit.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,9

Todas las opiniones

137 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top!

Helemaal blij met mijn renvest en belt! Ze blijven goed zitten tijdens het hardlopen en ik voel ze nauwelijks. Snelle levering!

22 de mayo de 2025

Zeer prettige ervaring

Door persoonlijke omstandigheden is het hardloopjasje kwijtgeraakt. Vervolgens telefonisch contact opgenomen met Zone2, waar ik uiterst vriendelijk en met veel medeleven werd geholpen. Er werd meteen meegedacht en zonder gedoe werd er een nieuw jasje opgestuurd. Tot mijn verrassing zat er bij levering ook nog een prachtige kaart bij — een klein gebaar dat veel zegt over hun betrokkenheid. Ik zou Zone2 dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die waarde hecht aan klantvriendelijkheid en uitstekende service.

Nogmaals ontzettend bedankt!

6 de mayo de 2025

Respuesta de ZONE2

Fijn dat we je hebben kunnen helpen :)

Topservice!

Top service en supergoede kwaliteit!

29 de marzo de 2025

We waarderen dat!

Top!!

Super kwalitatieve runningvest, meteen dus ook de belt besteld. Vriendelijke mensen en snelle service. Kortom: een aanrader!

1 de mayo de 2025

Super tof om te horen

Fantastische service

Het eerste vest was te groot en fantastische service waardoor ik hem mocht omruilen voor een kleinere maat. Die nieuwe zit super en rennen is nu nog meer een feestje. Op naar de halve marathon!

29 de abril de 2025

Respuesta de ZONE2

Joehoee, fijn om te horen dat je blij bent :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vriendelijke service om te ruilen

Ik had the one size running vest besteld maar uiteindelijk bewoog die teveel bij m'n run en had ik teveel ruimte over bij mijn oksels. Ik kon hem wisselen en hoefde alleen de retourkosten te betalen voor de S die onlangs uitkwam. Deze zit top en heb ik tijdens de marathon in Rotterdam gebruikt!

13 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantgerichte service en goed product!

Super blij met de klantgerichte service van zone2! Er was een klein probleem en ik ben super goed geholpen om het product op tijd binnen te krijgen.

Product zelf is ook erg fijn (running belt). Super blij mee, ik raad het aan.

9 de abril de 2025

Pre-order runningvest

Runniingvest in pre-order besteld dus ik wist dat het wat langer ging duren. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Kreeg er een lampje bij omdat het langer duurde. Het was een cadeau voor mijn schoondochter en er zat een felicitatie kaartje bij. Heel attent. Ik heb het vest inmiddels gegeven, ze heeft hem ook al gebruikt en is er heel blij mee.

24 de marzo de 2025

Fijn om te horen 🫶🏻

Super service!

Na eerst de verkeerde maat besteld te hebben, kreeg ik gratis een nieuwe maat opgestuurd! Super service! En deze belt zit perfect! Blijft goed zitten en kan veel in!

16 de marzo de 2025

Tot uw dienst 🫡❤️

Geweldige service

Wat een topper is de eigenaar! Had last minute nog de running belt nodig voor een hardloopevent en de eigenaar heeft er alles aangedaan zodat het optijd binnenkwam. De running belt zelf is ook super! Gelijk even getest en blijft goed zitten en dr past precies genoeg in. Aanrader dus!!!

8 de marzo de 2025

Respuesta de ZONE2

Super lief Maud, wordt gewaardeerd!

Snelle levering,

Snelle levering,

Helaas had ik de verkeerde maat besteld (verkeerd gekeken), maar na het sturen van een mail zeer snel reactie en vakkundig opgelost!

Zeker een aanrader voor je hardloop materiaal

2 de marzo de 2025

Respuesta de ZONE2

Problemen lossen we graag snel en adequaat voor klanten op ❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ondanks vertraagde order, zeer tevreden

De bestelling was behoorlijk vertraagd, maar de communicatie vanuit Zone2Sportswear was super.
Voor de vertraging ook een passende tegemoetkoming ontvangen.

Gelukkig was mijn bestelde item alsnog net op tijd binnen en kan ik ook de kwaliteit van hun producten bevestigen. Topriem, die heel goed blijft zitten!

12 de febrero de 2025

Respuesta de ZONE2

Tot in de toekomst wellicht 🚀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met mijn bestelling!

De running belt & (op pre-order) het running vest besteld via een TikTok-post! Vandaag voor het eerst de belt geprobeerd & ben zeer tevreden. Hij past perfect (en dat is best lastig als je een slanke taille hebt) en zit helemaal niet in de weg tijdens het hardlopen. Ik voelde mijn telefoon bijvoorbeeld niet bewegen tijdens het rennen. Ondanks dat mijn bestelling vertraging opliep door de bezorgservice heb ik het contact met de klantenservice van Zone2 als enorm fijn ervaren. Ze zijn klantgericht, denken mee & komen je tegemoet. Ik kijk enorm uit naar het vest! 🤍

14 de febrero de 2025

Dit is fantastisch Monique

Goede klantenservice

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Zone 2, maar de bezorging duurde veel langer dan verwacht door een fout bij de bezorgservice. Omdat het zo lang duurde, had ik inmiddels zelf een alternatief gevonden. Zone 2 bood mij een tegemoetkoming aan, maar ik besloot mijn bestelling te annuleren. Toen ik dit doorgaf, werd mijn geld direct teruggestort, wat ik erg netjes vond.

Tot mijn verrassing werd de bestelling niet veel later alsnog bezorgd. Toen ik dit meldde, liet Zone 2 weten dat ik de bestelling vanwege het ongemak mocht houden. Dit gebaar waardeer ik enorm! Ondanks de fout bij de bezorgservice heeft Zone 2 laten zien dat ze klantgericht en coulant omgaan met dergelijke situaties. Daarom alsnog een positieve ervaring met hun klantenservice!

12 de febrero de 2025

Respuesta de ZONE2

Exuses voor het ongemak, wel fijn dat we het hebben kunnen oplossen 💪🏼

8 consejos para escribir buenas reseñas.