Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svært dårlig kundeservice og lang leveringstid

Jeg bestilte varer den 30. mars, og i dag (10. april) har pakken fortsatt ikke blitt sendt. Butikken har holdt over 2000 kr låst i snart to uker uten å levere det jeg har betalt for.
​Jeg tok kontakt med kundeservice i dag for å etterlyse ordren. Jeg fikk svar fra Emil, som lovet at pakken skulle sendes i dag. Da jeg svarte og ba om sendingsnummer (sporingsnummer) som bekreftelse, sluttet de helt å svare.
​Det er helt uakseptabelt å bruke så lang tid på å sende ut varer, og enda verre å love utsendelse uten å kunne dokumentere det med sporingsnummer når man spør. Finn en annen butikk hvis du trenger varene dine innen rimelig tid.

10 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk aldri varen, den var ikke på lager

Bestiller vare, får mail info om at varen snart er på vei. Etter 6 dager tar jeg selv kontakt og etterspør sporing. Det viser seg at varen har de ikke på lager, selv om nettsiden annonserer at de har varene på lager. Referer til at varen er utsolgt fra leverandør, dette er en norsk leverandør som en kjapp sjekk tilsier at dette muligens ikke stemmer helt.
Det tar 2 dager før neste oppdatering, hvor de informerer om at kjøpet blir kansellert og det skal bli gjennomført full refusjon. (skulle bare mangle).
Ytterligere 5 dager går og det har ennå ikke kommet refusjon, ny mail blir sendt. Får bekreftelse om at dette blir ordnet nå.

Det skal nevnes at kundeservice svarte stort sett raskt, men ingenting så ut til å skje før jeg etterspurte informasjon selv derav den dårlige karakteren.

Heier på nye grundere og norske nettbutikker, men her falt de til kort.
Jeg kommer ikke til å bestille herfra igjen.

12 de marzo de 2026
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.