Jag beställde fågelfrön för två veckor sedan. Utlovad leveranstid 1-5 dagar. Det finns inget telefonnummer till deras kundtjänst. Enbart en mailadress. Jag har mailat deras kundtjänst vid ett fl... Ver más
Jag beställde filter till våra katters vattenfontän. Betalade med mitt bankkort (dumt av mig) då jag har inte sett röken av mitt köp. Köpet gjordes snart 3 veckor sen. Telefonnumret verkar vara ur b... Ver más
Beställde hundbur 26/6-25, stod att varan fanns i lager och och leverans 1-4 arbetsdagar. Mailade 2/7 första gången, inget svar. Provat ringa, går inte att komma fram. Ingen vara skickad än men faktu... Ver más
Katastrofdåligt! Tog flera veckor innan jag hörde något…då skulle jag recensera mitt köp som jag inte fått. Mejlade och fick besked att varan inte va skickad och de önskade en tanke om kompensation på... Ver más
Escrito por la empresa
Välkommen till ZooDirekt, din specialist på husdjursprodukter av högsta kvalitet! Vi erbjuder ett brett sortiment av foder, tillbehör och vårdprodukter för hundar, katter, smådjur, hästar och akvariefiskar. Vårt mål är att ge dig som djurägare de bästa produkterna till bra priser – med snabb och säker leverans direkt till din dörr. Varför handla hos ZooDirekt? ✔ Brett sortiment – Vi har noggrant utvalda produkter från välkända varumärken. ✔ Snabba leveranser – Vi samarbetar med pålitliga fraktbolag för att säkerställa att du får din beställning i tid. ✔ Kundfokus och personlig service – Vår kunniga kundtjänst hjälper dig gärna med rådgivning och frågor. ✔ Konkurrenskraftiga priser – Hög kvalitet till rimliga priser, utan att kompromissa. På ZooDirekt brinner vi för djur och deras välmående. Oavsett om du letar efter högkvalitativt foder, roliga leksaker, bekväma bäddar eller praktiska transportlösningar, har vi något för dig och ditt husdjur.
Suecia
- zoodirekt.se
Ha contestado el 6% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fantastiskt utbud för alla husdjur
ZooDirekt har ett imponerande sortiment och jag hittar alltid det jag behöver till mina djur. Produkterna håller hög kvalitet och leveransen är både snabb och smidig. Jag känner mig trygg med att handla här.
Konkurs !!! Zoobuddy , Zoodirekt, Zoofabriken
Juridisk person
Organisationsnummer 559491-4607
Firmanamn E-com Nordics Group AB
Bolagsform Aktiebolag
Status Konkurs inledd 2025-08-27
Beställning 22 juli Varorna har…
Beställning 22 juli Varorna har fortfarande inte kommit och inga av mina mail har besvarats. Urdåligt
Jag gjorde en beställning 13/6 och…
Jag gjorde en beställning 13/6 och fortfarande inte fått varken leveransen eller återbetalning. Jag fick ett mail där de ursäktade att de hade haft problem på olika sätt men hände inget. De går inte att ringa dem på numret jag hittade heller. Jag får nya mail om att ”de saknar mig som kund” Rekommenderar absolut INTE det här företaget.
Fick inga varor
Fick inga varor, inga svar på mail eller telefon, när det äntligen kom ett "förlåt" vi har inte hunnit med mail så skickade de inte alla saker utan 1/4 saknades. Fortfarande inte fått hundmaten som beställdes i Juni.
Bluff som zoobuddy
Sämsta nätbutiken jag beställt ifrån.
Jag har mailat deras kundtjänst vid ett flertal tillfällen utan att få något svar. Min beställning har inte levererats och jag har inte fått någon uppdatering.
Om en vecka kommer jag be mitt kreditkortsbolag häva detta köp! Köp inte från denna leverantör!
Blir illamående så fort jag tänker på…
Blir illamående så fort jag tänker på detta företag. Orkar inte ens förklara hur dåliga dom är. Katastrof. Får ont i huvudet så fort jag bara tänker på dom.
RÄTTAR INTE TILL FELET!!!
Beställde en stor burk med 420 g PlaqueOff-pulver för 839 kr. Fick bara en liten burk på 180 g. För 839 kr.
Har försökt i månader att få byta ut den lilla burken mot en stor men de svarar inte på email.
Dock skickar de email med texter som "Vi saknar dig", "Du har inte handlat på länge", och liknande.
Den senaste besvikelsen var att deras webbsida (som de skickar länk till) inte existerar!
TrustPilot tillät tyvärr inte att jag delade länken men det är bara att söka på ZooDirekt så går det att se att de inte har någon webbsida. I alla fall inte idag 20 aug.
STAY AWAY!!!
Egentligen noll stjärnor!
Egentligen noll stjärnor!
Betalt, men ingen leverans eller inte ens bekräftelse.
Svarar inte på mail eller telefon.
OSERIÖST FÖRETAG!!!🤮
Åkte på en blåsning
Åkte på en blåsning, förskott betalade och fick en orderbekräftelse, sen dött. Dom har inte ens ett fungerande tel nr. Skitstövlar 799:- 🤬🤬🤬
Varning
Varning, rekommenderas inte om du vill ha det du beställer eller behöver komma i kontakt med företaget.
Beställde och förskottsbetalade som var…
Beställde och förskottsbetalade som var det enda alternativet. Inga varor har kommit däremot mail om att det är hög belastning så leveranstiden drar ut och ett där jag uppmanas att betygssätta mina varor. Även påminnelsemail om samma sak. Bluff är det tyvärr! Pengarna kan jag se mig i stjärnorna efter förmodligen……..
Varning
Varning! Detta företag är totalt oseriöst. Oklart om det är scam från början till slut eller om det finns någon form av ambition att driva affärer men sedan havererade allt (?)
Beställde en vara i juni, tack och lov via faktura och Klarna. När varan inte dykt upp som utlovats kontaktade jag Klarna och betalningen pausades. Jag hade då försökt komma i kontakt med företaget ett otal gånger. Plötsligt skickades min vara. I samma veva skickade företaget ett mejl till alla kunder där de beklagade kaoset med alla sena leveranser och vi uppmanades ge dem en chans. Jag skrev då en fråga angående retur (tyvärr hade jag vid detta laget betalat men ångrat mitt köp då storleken inte var helt rätt). De svarade inte. Inte på nästa mejl heller. Så de gick under jorden igen. Nu har jag i alla fall varan jag betalt för och får väl sälja vidare. Priset var i alla fall bra.
Lång leveranstid, ingen kundsupport
Lång leveranstid.
Beställde solskydd för min resa men det tog så lång tid att den dök upp efter min resa.
Fick inga svar på mina E-mail till dom.
Dålig kundsupport.
Ett tips till dom är att svara på E-post!
Zoofabriken aka Zoodirekt aka...
Jag gissar att Zoofabriken, Zoodirekt och nu även Zoobuddy är samma företag, dvs E-com Nordics Group AB. Jag handlade av Zoodirekt (gjorde misstaget att inte kontrollera omdömen eller göra en enkel bakgrundskontroll - vilket jag ALLTID gör annars, typsikt...). Har förvisso fått leverans, men absolut inte enligt de löften företaget gav, inga svar från företaget/websidan när jag ställde frågor, fick däremot mängder med mail om välkomsterbjudanden, rabattkoder, ursäkta-mail att de varit överbelastade etc. Skapar förvisso lite frågetecken när de kör slut på en domän och sedan sätter upp en ny sida med nytt namn när de kör i diket men det är nog inget riktigt scam, utan bara ett riktigt dåligt företag. Kanske nya (reggat 2024) och klarar det inte helt hundra. Blir kanske bra framåt, men den resan kommer de göra på en mängd förstagångsköpare som aldrig återvänder. Jag kommer framåt betala lite mer men vända mig till de mer etablerade aktörerna för att få det förväntade.
ZOODIREKT HAR LAGTS NER OCH ERSATTS MED…
ZOODIREKT HAR LAGTS NER OCH ERSATTS AV SIDAN ZOOBUDDY! BESTÄLL EJ DÄRIFRÅN!
Håll er långt borta från dettaföretag
Håll er borta från dettaföretag. De skickar inget, frånsett epost om att hårt tryck på beställningar och... Du får rabatter iom detta bla bla.. Upptäckte igår att hemsidan var nedtagen så.. Bedrägeri, Scam, Tjuvar..
Så kommer kontakta Banken, Polisen (självklart!) m.m. Någon i kedjan av transaktionerna måste veta 'vem' som står som mottagare av pengar..
Blev en läropeng att ta till sig för det kommer nog inte betalas tillbaka något..
Ren scam
Ren scam. Betalade för grejer jag aldrig fick, nu skickar de mail och vill ge mig rabatt, men länken till butiken funkar inte ens. Håll er på LÅNGT avstånd.
Helt oseriöst
Fick efter orimligt lång tid fel varor. Kontaktade kundtjänst och fick efter orimligt lång tid svar om retur av varorna och att de skulle skicka rätt. Returnerade varorna men har varken fått rätt vara eller pengarna tillbaka. Det enda jag har fått är mejl om att jag ska ge dem olika omdömen… Ja inte blir det bra betyg. Köp INTE från Zoo Direkt!!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.