Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prijzen zijn goed, Optimus voer is prima. De verzending is soms goed, soms naadje. Had vij mijn laatste bestelling, bestond uit meerdere zendingen ivm hoeveelheid. De eerste doos was vol met gedeukte... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en mooi product.helaas zaten er 2 onderdelen in de doos die gebarsten waren.na een bericht te hebben gestuurt naar het bedrijf met de vraag hoe we dit gaan oplossen,heb ik helaas nog s... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sneller geleverd dan verwacht. Was netjes mee omgegaan want de buitendoos was niet sterk maar alles was keurig. Hokken tijdens opbouwen wat slap ogend maar eenmaal in elkaar prima en een stuk stevig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een niet zo'n goede aankoop gedaan en Zoomalia heeft me de kans gegeven een nieuw product uit te kiezen. Ik heb nu sinds kort wat nieuwe voederbakjes en een waterfontein voor mijn kat en ik b... Ver más

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,2

Todas las opiniones

100 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goeie producten slechte levering en klantenservice

Goeie producten echter keer op keer slechte levering. Contact geprobeerd te zoeken, krijg 0 reactie van klantenservice. Dozen komen compleet kapot aan, producten schuiven door de hele doos, deuken etc. Producten wel bruikbaar maar vind het wat dat betreft geen goeie service.
Ik bestel al een lange tijd maar ik heb nog geen 1 bestelling ontvangen waar niet iets aan kapot was of open.

23 de junio de 2026

Hondenvoer

Ik heb maar 1gedeelte van mijn bestelling gekregen en verder niets meer ontvangen en gehoord. Zeer slecht

5 de junio de 2026

Zeer goede service

Goede site met een uitstekende levering binnen de vooraf aangegeven tijd! Ik zal zeker nog een keer bestellen.

2 de junio de 2026

Een bestelling geplaatst op 22 april

Een bestelling geplaatst op 22 april. De levering zou plaatsvinden tussen 28 april en 6 mei maar niks ontvangen. Een bericht gestuurd waar ik uiteindelijk een week later reactie op kreeg.. mijn pakket was zoek geraakt bij GLS ( dat kan gebeuren) vervolgens op 12 mei krijg ik bevestiging we verzenden het direct opnieuw. Vervolgens krijg ik op 18 mei een mail als u niet reageert dan annuleren we de bestelling terwijl ik allang had gereageerd en zelfs al een bevestiging had ontvangen. Na contact kreeg ik weer hetzelfde bericht ja u bestelling is kwijt, nee jullke zouden het op 12 mei al opnieuw versturen. Inmiddels 19 mei , nee we hebben het nog niet verzonden want er is 1 artikel niet op voorraad. Al met al wacht ik dus al bijna 5 weken op mijn bestelling en krijg ik constant dezelfde berichten maar gebeurd er niks. Je kan ze niet telefonisch bereiken dus afhankelijk van de berichten die je krijgt.

22 de abril de 2026

Waar blijft mijn geld!

Tot nu toe had ik goede ervaringen met Zoomalia maar nu heb ik twee zakken hondenvoer besteld en betaald t.w.v. €133,98 op 12 april. Ongeveer anderhalve week later krijg ik bericht dat mijn bestelling geannuleerd is, omdat het niet leverbaar is volgens mij.
Nu heb ik in mijn klantaccount al een paar keer gevraagd wanneer ik mijn geld terug kan verwachten maar ik krijg helemaal geen reactie. Het telefoonnummer wat ik online kan vinden bestaat niet dus ik zie geen andere mogelijkheid dan het op deze manier te vragen. Het gaat om bestelling nr. AP2645788751 Graag een reactie!!

24 de abril de 2026

Goed!

Goede prijzen, duidelijke communicatie en precies bezorgd wanneer afgesproken. Soms kan je ook een goedkoper product krijgen dat dicht tegen de datum aanzit.

23 de abril de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.