Błyskawicznie dostarczona i dobrze zabezpieczona paczka. W przypadku możliwych opóźnień, zostaje się poinformowanym o tym mailowo. To wszystko, co ja z moją zwierzęcą ferajną potrzebujemy. Zespół zoo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Zawsze wracam do ZooPlus.pl, bardzo duży wybór karm suchych i mokrych, moje koty mają alergię na drób a w tym sklepie mam wybór karm bez dodatku drobiu. Mega szybka wysyłka także jest mega plusem. Je... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
zooplus – wszystko dla zwierzaka i jego opiekuna zooplus to internetowy sklep zoologiczny, który świadczy kompleksowe usługi dla miłośników i opiekunów zwierząt. Od 1999 roku funkcjonujemy jako praktyczna platforma internetowa z karmą i akcesoriami dla zwierząt. Zaufaj naszemu wieloletniemu doświadczeniu i wybierz wysokiej jakości karmy oraz akcesoria dla psa, kota, królika, papużki czy rybek. Oferujemy szeroką gamę produktów w korzystnych cenach, a przy zamówieniu powyżej 99 zł dostawa jest darmowa! W zooplus znajdziesz produkty od czołowych, zaufanych marek, które od lat cieszą się uznaniem wśród opiekunów zwierząt. Warto zwrócić uwagę także na naszą unikalną ofertę – pełną rozwiązań stworzonych z myślą o różnych potrzebach pupili. Znajdziesz u nas szeroką gamę produktów, które łączą doskonałą jakość, innowacyjne podejście i atrakcyjne ceny. Każdego dnia stawiamy na jakość obsługi, by zakupy u nas były jeszcze przyjemniejsze!
Información de contacto
Herzog-Wilhelm-Strasse 18, 80331, München, Alemania
- 0048-122-005-223
- service@zooplus.pl
- zooplus.pl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kpina a nie poważna firma
Nie wysłali zamówienia, po kilku dniach anulowali fakturę bez słowa i bez żadnej informacji. O zwrot pieniędzy dwukrotnie upominałam się telefonicznie (tłumaczyli się błędem systemu). Zamówiłam od razu ponownie, bo potrzebuję jedzenia dla kota, poza tym mógł to być jednorazowy błąd. Obecnie sytuacja identyczna - znów nie przekazują paczki od kilku dni, nie chcą anulować zamówienia, bo "nie mogą na tym etapie" (mimo, że paczka jest u nich, kurier jej nie odebrał). Jest to oczywiste kłamstwo, ponieważ poprzednie zamówienie było anulowane przez sklep z nieznanego powodu właśnie na tym etapie - utworzonej etykiety dla kuriera i niewysłanej paczki. Czyli jednak się da. Każą...czekać aż kurier ją dostarczy do paczkomatu, każą później nie odebrać z paczkomatu, paczka do nich wróci i oddadzą dopiero pieniądze. A co jeśli kurier paczki nie odbierze z zooplus, jak za pierwszym razem, zamówienia anulować się nie da - na co będziemy wtedy czekać? Też będę musiała wydzwaniać? Z powodu ich niekompetencji ja mam czekać na swoje pieniądze, bujać się z nieodbieraniem paczki a kota karmić obietnicami.
Nie wiem co się w wami zooplus stało - kiedyś byliście fajną firmą, teraz jesteście kpiną, a nie sklepem.
Coś zmieniło się na niekorzyść przez…
Coś zmieniło się na niekorzyść przez ostatni czas. Realizacja zamówienia trwa WIEKI. Od zamówienia, opłacenia często TYDZIEŃ.. To niedopuszczalne w obecnych czasach, gdzie zamówienie z Allegro, czy Amazona mam najpóźniej za dwa dni!
Ok Dziękuję
Ok
Mam dobre doświadczenie z tą firmą.
Dostawy na czas,I pies także Nie narzeka na chrupasy.
Nie ma do czego się doczepić.
Kupuję od lat i nigdy się nie zawiodłem.
Najlepszy dostawca artykułów dla…
Najlepszy dostawca artykułów dla zwierząt!
Cena wysyłki, abonament
Sklep manipuluje przy cenie wysyłki, niby od 99zł darmowa dostawa, ale jak wyjdzie zbyt wysoka waga (czyli na przykład 2 karmy) plus 9zł. Dodatkowo firma kombinuje z abonamentami i robi problemy z ich anulowaniem.

dostawa i obsługa
Ten sklep ma bardzo słabą obsługę. Zamawiałam u nich kilka razy i niestety doświadczenia były negatywne. Kilkukrotnie źle proponowali metodę dostawy – paczka nie była przyjmowana w punkcie odbioru i odsyłano ją z powrotem. W efekcie musiałam znacznie dłużej czekać na swoje zamówienie. Co więcej, dopiero po takiej sytuacji proponowali inną, wygodniejszą metodę dostawy, której wcześniej w ogóle nie było dostępnej podczas składania zamówienia. I tak zdarzyło się aż dwa razy.
Teraz sytuacja się powtórzyła – przy składaniu zamówienia było napisane, że czas dostawy wynosi 1–2 dni robocze. Zamówienie złożyłam we wtorek wieczorem, a paczka dotarła dopiero dziś, czyli po tygodniu (piąty dzień roboczy). To zdecydowanie nie jest zgodne z deklarowanym czasem dostawy.

Respuesta de zooplus.pl
Jestem bardzo zadowolona z jakości
Jestem bardzo zadowolona z jakości , szybkości oraz opakowania wszystkich produktów jakie do tej pory zamawiałam .
Odkąd mam Kicie zamawiam na ZOOPLUS
Odkąd mam Kicie zamawiam na ZOOPLUS - wszystko zawsze OK - szybka dostawa .
Zamawiam z zooplus
Zamawiam z zooplus karmę, akcesoria, suplementy diety, zabawki i przysmaki dla psów i kota już dwa lata. Przez ten czas nie miałem żadnej nieprzyjemnej sytuacji z ich strony. Wybór produktów jest ogromny, ceny są świetne zwłaszcza podczas promocji które są często. Mam nawet członkostwo które jest płatne w ich klubie, bo po prostu chce być ich stałym klientem. Bonusy z klubu to tylko dodatek. Nigdy się nie zawiodłem, owszem były problemy z dostawą ale to tylko i wyłącznie przez firmy kurierskie. Ich produkty są zawsze dobrze zapakowane, a kurierzy po prostu bardziej się starają aby zniszczyć paczkę. Jednym zdaniem, jest to świetna firma która wie co robi i są godni polecenia, wygodnie, rozsądnie cenowo, zawsze na czas i niezawodnie. Mogę każdemu polecić, co z resztą często robię.
Zoo abonament
Jak co miesiąc wszystko w najlepszym porządku 😁 Kupuję na ZooPlus już od bardzo dawna i nigdy nie było żadnych problemów.Polecam wszystkim serdecznie 😁
Błyskawicznie dostarczona i dobrze…
To wszystko, co ja z moją zwierzęcą ferajną potrzebujemy. Zespół zooplus jest super!
Jestem klientem zooplus od jakiegoś…
Jestem klientem zooplus od jakiegoś czasu i jak na razie jest super. Przesyłki na czas, zawsze profesjonalny kontakt. Zamawianie przez aplikację bez problemu. Moja kotka uwielbia paczki z zooplus
Ceny ok, czas wysylki TRAGEDIA
Ceny ok, ale tragedia z wysylką. Kupilam w czwartek o 7:00 rano karme z nadzieja, ze dojdzie do soboty. Mamy poniedzialek a status przesylki ,,, utworzona. Lepiej kupic troszke drozsza na allegro i mieć pewnosc ze dojdzie na drugi dzien.

Anulowanie zamówienia
Zamówiłem karme dla psa przed świętami, dzisaj dzwonie i sie dowiaduje ze moje zamówienie zostało anulowane i karmy nie otrzymam to jakas kpina z klienta, żenujące podejście, jezeli nie chcecie sprzedawać albo nie posiadacie artykułu w ofercie to nie wprowadzacie ludzi w błąd, bo przez takie zachowanie wasza reputacja bedzie zerowa,dla informacji dyrekcji Zooplus.pl informuje ze zgłoszę zaistniałą sytuację do Zooplus.de zdecydowanie odradzam zakup w Zooplus.pl,chyba ze lubisz niespodzianki...

opóźnienia w wysyłakch
zamówienie złożone 6-tego. podzielone na 2 paczki. 1 przyszła 10-tego a 2 jeszcze nie nadana. Głupie tłumaczenia działu obsługi szablonową wiadomosćią. przysyłają maila 8-ego że paczka nadana ale sziedzi u nich w magazynie. Żadnego przepraszam, brak towaru nic. tylko olewka. opóźnienia w wysyłce, nieraz paczki uszkodzone.

ekspresowa dostawa
ekspresowa dostawa, dobra komunikacja, polecam
pogorszenie
Ze sklepu korzystam już całe lata, ale nie ukrywam, że coraz częściej kupuję u konkurencji. Ceny porównywalne, ale kolejny raz opóźniona wysyłka, no i mało przyjazne wyszukiwanie produktów oraz nieprzejrzysta aplikacja na komórkę.
Wszystko bardzo szybko i sprawnie duży…
Wszystko bardzo szybko i sprawnie duży wybór jestem zadowolona bardzo
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.