Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling geplaatst op 29 maart van kattenvoeding. 2 dagen later een mail gehad dat er een vertraging van van 1 à 2 werkdagen. Nog steeds niet ontvangen, al 2x contact opgenomen met de klantenservi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Servizio ottimo, consigliato Acquisto da diversi mesi su zooplus cibo per il mio gatto e mi sono sempre trovato bene. Oggi arrivato l’ultimo pacco, ordinato 2 giorni fa.. che dire, servizio al t... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

zooplus.it è un sito divertente e facile da navigare dedicato agli animali domestici. Leader in Europa, zooplus è presente in oltre 24 paesi con un assortimento, in continuo ampliamento, di oltre 8.000 prodotti in stock per cani, gatti, roditori, uccelli, pesci, rettili e cavalli. I nostri plus: - Spedizione gratuita da 45€ di spesa - Pagamento sicuro - Prodotti delle migliori marche al miglior prezzo I metodi di pagamento includono carta di credito (Visa, Mastercard, American Express, Diners) carta moneta: Postepay, Carta Aura e carte prepagate Paypal, dopo essersi registrati gratuitamente, è possibile pagare anche mediante altre carte di debito e di credito. bonifico bancario contrassegno: ha un costo aggiuntivo di 2,90€ indipendentemente dall'importo dell'ordine e potrà essere saldato al corriere tramite: contanti: dovrai preparare l'importo esatto dell'ordine, perchè il corriere non può erogare resto. In caso di mancanza dell'importo esatto, il corriere non potrà consegnare il tuo ordine e metterà in giacenza il pacco. assegno bancario: intestato direttamente alla BRT S.p.A., riportando l'importo esatto dell'ordine. La spedizione della merce avviene in tutta Italia, isole comprese fatta eccezione per i cap 22060 e 23030.

2,2

1 estrella

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

I collari fantasma 👻

Ho acquistato 2 collari Seresto il 7 aprile. Oggi è il 17 e faccio una domanda a te che leggi: per caso li hai visti? Perché io ancora no! Nessuno pretende la spedizione in 24 ore dei colossi dell'e-commerce, ma 10 giorni di attesa nel silenzio totale sono troppi. Servizio spedizioni assolutamente da migliorare.

17 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geopende zakjes Whiskas, een vieze geur is ontvangen

De bestelling is ontvangen, maar de zakjes Whiskas waren beschadigd, open in de doos en roken vreselijk. Van de 48 bestelde zakjes zijn er driekwart in de vuilnisbak beland.Helaas was dit niet de eerste keer, maar het zal wel de laatste zijn.
Het ligt niet aan de vervoerder, want de doos was niet beschadigd. Ik heb drie dagen geleden een klacht ingediend en foto’s gestuurd, maar nog geen reactie ontvangen. Zeer teleurgesteld over de service. Zooplus heeft zojuist een klant verloren.

10 de abril de 2026

Sempre Affidabili.

È da tanti anni che ordino su Zooplus e non ho mai avuto nessun problema. Hanno buoni prezzi e una buona varietà di prodotti. Spedizioni sempre puntuali.

13 de abril de 2026

Respuesta de zooplus.com

Che piacere leggere parole come queste, Greta — grazie davvero per averle condivise.

Mi fa molto piacere sapere che, nel corso degli anni, zooplus sia riuscita a soddisfare costantemente le tue aspettative, dai prezzi e dall’ampia scelta di prodotti fino alle consegne sempre puntuali. Sapere di aver conquistato la tua fiducia e la tua fedeltà significa tantissimo per me, e il tuo passaparola è davvero prezioso.

Grazie ancora per aver scelto zooplus e per consigliarci.

Bestelling komt niet

Bestelling geplaatst op 29 maart van kattenvoeding.
2 dagen later een mail gehad dat er een vertraging van van 1 à 2 werkdagen. Nog steeds niet ontvangen, al 2x contact opgenomen met de klantenservice, maar nog steeds niks verandert in de track & trace. Nu kan ik al voor de 2de keer een kleine zak voeding gaan kopen terwijl ik wacht op 4kg voer.. Echt niet blij mee.

13 de abril de 2026

Beste Sandy,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt.
Het spijt ons oprecht om te lezen dat u uw bestelling van 29 maart met kattenvoeding nog steeds niet heeft ontvangen 😔🐱📦 Dat is extra vervelend, zeker omdat het om voeding gaat die u echt nodig heeft.

We begrijpen heel goed uw frustratie:

- eerst een bericht over 1 à 2 werkdagen vertraging,
- daarna geen enkele voortgang in de track & trace,
- en ondanks twee keer contact met onze klantenservice nog steeds geen duidelijkheid.

Dat u hierdoor nu zelfs al voor de tweede keer noodgedwongen een kleine zak voer moet bijkopen terwijl u wacht op een bestelling van 4 kg, is absoluut niet acceptabel 😞 Dit is niet de service die u van zooplus mag verwachten.

Uw teleurstelling is volledig begrijpelijk en we vinden het erg jammer dat deze situatie zo lang aansleept zonder oplossing. Dank u wel dat u dit zo duidelijk heeft benoemd — dit soort feedback is belangrijk voor ons om te zien waar het misgaat.

Gelieve contact op te nemen (indien de bestelling is verlopen via zooplus.nl) met service@zooplus.nl, o.v.v. je bestelnummer, deze Trustpilot review en referentie "TPZP" om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Twee x geprobeerd te bestellen maar dit…

Twee x geprobeerd te bestellen maar dit keer geeft het systeem niet de optie voor het afhaalpunt aan. Zooplus geeft na contact aan dat ik op de site moet kijken bij bezorgopties waar staat:
"Het is mogelijk om je bestelling direct bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Je kunt deze optie selecteren in het besteloverzicht". Dat weet ik maar vervolgens verschijnt deze optie niet.

10 de abril de 2026

Beste klant,

Wat jammer om te lezen dat het u niet lukt om een afhaalpunt te kiezen 😔📦 Helemaal begrijpelijk dat dit frustrerend is, zeker als u het al twee keer geprobeerd heeft.

Soms wordt de optie “afhaalpunt” niet getoond door een paar veelvoorkomende oorzaken, bijvoorbeeld:

de gekozen producten/het pakketformaat of gewicht komt niet in aanmerking voor levering bij een afhaalpunt,

de bezorgdienst die op dat moment beschikbaar is voor uw postcode biedt tijdelijk geen afhaalpunten aan,

of er is een technische/instellingskwestie (bijv. cookies, een andere browser/app of een opgeslagen adresinstelling).

Wat u zelf nog kunt proberen (als u het nogmaals wilt proberen) 😊:

Controleer of het afleveradres correct is (postcode/huisnummer) en vernieuw de bezorgopties in het besteloverzicht

Probeer via een andere browser of incognitomodus en wis cookies/cache
Voeg de artikelen opnieuw toe aan uw winkelmand (soms “hangt” de bezorgoptie aan een eerdere sessie)

We vinden het vooral vervelend dat u het gevoel krijgt dat de informatie niet klopt, terwijl de optie bij u niet verschijnt. Als u ons uw postcode (zonder huisnummer) en eventueel een screenshot van het besteloverzicht kunt sturen via onze klantenservice (service@zooplus.nl o.v.v. uw bestelnummer en deze Trustpilot review), kunnen we beter achterhalen waarom de afhaalpunt-optie bij u ontbreekt en welke bezorgmogelijkheden er wél beschikbaar zijn 🤝🙂

Umgang Wertgutscheine i.V.m. Rabatten

Was für ein abstossendes Geschäftgebaren. Es lässt sich nur ein gekaufter(!) Wertgutschein pro Einkauf einlösen. Zuvor von Zooplus versprochene Rabattscodes für den Einkauf funktionieren bei Einlösung eines Wertgutscheines nicht. Zahlt man mit einem Wertgutschein fallen Rabatte einfach weg. Auch ist immer nur ein Wertgutschein pro Einkauf einlösbar, Ich erwarte vonb einem seriösen Unternehmen dass Wertgutscheine (hier Wunschgutschein) wie Bargeld oder wie jedes andere Zahlungsmittel behandelt werden. Ganz ehrlich, das habe ich noch nirgendwo anders erlebt, Zooplus ist für mich endgültig unten durch. Komme mir von diesem Laden ziemlich veralbert und gelinkt vor, das ist ein unfairer Umgang mit dem Kunden.

Die Erklärung, warum nur ein Wertgutschein eingereicht werden kann bleibt das Unternehmen schuldig. Ebenso warum dann Rabatte wegfallen, obwohl Wertgutscheine auch ein legitimes Zahlungsmittel sind bzw. sei sollten.Empfehle daher Zooland oder Fressnapf.

3 de abril de 2026

Hallo Anleger,

herzlichen Dank, dass Sie sich Zeit für eine Bewertung genommen haben.

Wir können Ihren Unmut gut nachvollziehen, allerdings kann leider nur ein Gutschein pro Bestellung eingelöst werden. Von daher bitten wir Sie höflich, den zweiten Gutschein bei Ihrer nächsten Bestellung einzulösen.

Vielen Dank und mit freundlichen Grüßen,
Ihr zooplus Team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit vlees,is verkleurd…

Slechte kwaliteit vlees,is verkleurd mijn kat eet het niet terwijl ze het van andere wel eet,sheba filet.
Nu weer een verkleurde levering
Bestel er nooit meer

31 de marzo de 2026

Beste Didy,

Het spijt ons enorm om dit te lezen 😔

Wat vervelend dat je meerdere keren vlees hebt ontvangen dat verkleurd was en dat je kat het daardoor niet wil eten. Zeker als je weet dat ze dit normaal wél graag eet, is dat erg teleurstellend 🐱💔

Dit is absoluut niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten, ook niet bij bekende merken zoals Sheba. We begrijpen heel goed dat dit je vertrouwen heeft geschaad en dat dit je beslissing beïnvloedt om niet meer te willen bestellen.

We willen dit soort meldingen altijd serieus nemen. Mocht je hier nog voor openstaan, dan kan onze klantenservice met je meekijken naar een passende oplossing, bijvoorbeeld op basis van batch- of houdbaarheidsinformatie 📦🔍.

Volgens onze gegevens heeft onze klantenservice vandaag contact met je gezocht om assistentie te verlenen.

Dank je wel dat je dit met ons deelt, ook al is je ervaring negatief. Je feedback helpt ons om problemen sneller te signaleren en te verbeteren 💚

Bestelling wordt niet geleverd

Levering laat al bijna twee weken op zich wachten. Ze zeggen: door een fout in systeem. Maar voor alsnog wordt het niet verzonden en moet ik lokaal ergens voer vandaan halen. Duurder dus.
Slechte service.

17 de marzo de 2026

Beste Annemiek,

Het spijt ons ontzettend om dit te lezen 😔

Een levering die al bijna twee weken uitblijft door een systeemfout, zonder dat het pakket daadwerkelijk wordt verzonden, is uiteraard onacceptabel. We begrijpen heel goed hoe vervelend dit voor je is — zeker wanneer je daardoor genoodzaakt bent om lokaal, tegen hogere kosten, voer te moeten kopen 🐾💸.

Dat je hierover al contact hebt gehad en er toch geen concrete voortgang is geweest, maakt het extra frustrerend. Dit is niet de service die wij willen bieden en hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan 🙏.

Graag komt onze klantenservice in contact met je, helaas heb je niet genoeg gegevens achtergelaten in je Trustpilot review. Gelieve contact op te nemen met service@zooplus.nl o.v.v. je bestelnummer, deze Trustpilot review en referentie "TPZP".

We nemen dit soort meldingen zeer serieus en gebruiken ze om onze processen en systemen te verbeteren. Jammer genoeg kunnen we hiermee je ervaring niet ongedaan maken, maar we hopen wel dat je feedback helpt om herhaling in de toekomst te voorkomen 💚.

Dank je wel dat je dit met ons deelt, ook al was de ervaring negatief.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mancata consegna per presunto indirizzo errato

Il giorno della consegna, nel primo pomeriggio, mi comunicano che non hanno potuto consegnare perchè l'indirizzo indicato risulta errato o incompleto. Contatto sia Poste Italiane che il Mittente per la rettifica del presunto indirizzo errato. Mi rispondono dicendomi di aver comunicato nuovamente l'indirizzo di consegna al corriere. Il giorno dopo, Poste manda indietro il pacco. Riassumendo... Il mio ordine, dopo un viaggio a/r dalla Sicilia, torna indisturbato così al mittente.
Nessun secondo tentativo di consegna, nessuna chiamata da parte del corriere per provare a capire cosa c'era di errato nel misterioso indirizzo (tra l'altro presente sul mio accont da anni, e al quale hanno già consegnato almeno altre 10 volte in passato).
Delusione!

18 de marzo de 2026

Gentile cliente,

La invitiamo a contattarci nuovamente in modo da poter analizzare la situazione e fornirle la soluzione piu' adeguata.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

con il corriere SDA sono peggiorati

Sono cliente da anni, ma da quando spediscono con corriere SDA Poste Italiane ci sono sempre problemi. Chiedo sempre la spedizione presso il negozio dove lavoro, con orario di apertura all' entrata e scritto anche nell' indirizzo di consegna sul pacco, ma mi trovo la spedizione consegna al vicino oppure abbandonata in strada. L' ultima volta il pacco risulta consegnato, ma non l' ho mai ricevuto, molto probabilmente e stato abbandonato in strada,o rubato . tracking segna consegnato ore 12:45, quando il negozio è chiuso. Ora ho aperto reclamo ma non mi hanno ancora risposto, dicono che stanno indagando.. 😤😤😤

23 de marzo de 2026

Gentile Massimiliano,

ci dispiace molto per le difficoltà riscontrate con la consegna e comprendiamo il disagio causato da questa situazione. Ci siamo gia' messi in contatto direttamente per aiutarla a risolvere la situazione nel modo migliore possibile.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring en onbetrouwbare service

Ik zal mijn bestellingen voortaan elders plaatsen en raad anderen, zeker binnen de EU, aan om niet bij dit bedrijf te bestellen.😞😞😞

Ik heb meerdere keren bij Zooplus besteld, en juist daarom is deze ervaring zo frustrerend en teleurstellend.

Na het plaatsen en betalen van mijn bestelling ontving ik plots e-mails waarin werd geëist dat ik mijn “volledige naam” moest doorgeven, anders zou mijn bestelling worden geannuleerd. Dit is nooit eerder een probleem geweest, ondanks meerdere succesvolle leveringen met exact dezelfde gegevens. Daarnaast weigert Zooplus mijn achternaam te erkennen zoals ik die gebruik, ondanks meerdere frustrerende e-mailwisselingen waarin ik dit heb uitgelegd. De reacties die ik kreeg waren generiek, herhalend en gingen totaal niet in op mijn vragen — het voelde alsof ik met een geautomatiseerd systeem communiceerde in plaats van met een persoon.

Uiteindelijk is mijn bestelling, ondanks betaling, door Zooplus zelf geannuleerd.

Wat deze situatie extra wrang maakt, is dat Zooplus zich duidelijk op het verkeerde probleem richt.

Het echte probleem ligt al bij de bezorging. Pakketten worden regelmatig simpelweg op straat achtergelaten, zonder aan te bellen of enige poging tot correcte levering. Andere bedrijven slagen er gewoon in om aan de deur te leveren en normaal contact te maken. Dit probleem is bekend en wordt door veel klanten ervaren.

In plaats van dit structurele probleem aan te pakken, lijkt Zooplus intern te hebben gekozen voor een rigide maatregel: strengere eisen aan klantgegevens zoals een “volledige naam”. Mogelijk ingevoerd vanuit systemen of interne controles, maar in de praktijk slaat deze maatregel volledig de plank mis. Als deze maatregel is ingevoerd naar aanleiding van klachten of signalen vanuit de bezorging, dan lijkt het erop dat het probleem op de verkeerde plek wordt aangepakt. In plaats van de bezorgkwaliteit te verbeteren, wordt de verantwoordelijkheid nu bij de klant gelegd.

Klanten worden nu geconfronteerd met slechte bezorging, onpersoonlijke klantenservice en nieuwe eisen ná betaling.

Eerdere bestellingen kwamen zonder problemen aan. Nu worden betalingen geaccepteerd en orders bevestigd, om vervolgens achteraf extra eisen te stellen. Dat is geen klantvriendelijke werkwijze.

24 de marzo de 2026

Beste klant,

Het spijt ons enorm om je ervaring te lezen 😔

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit zo duidelijk en uitgebreid te beschrijven — we begrijpen heel goed hoe frustrerend en teleurstellend dit voor je moet zijn geweest, zeker omdat je al meerdere keren zonder problemen bij ons hebt besteld.

💬 Over de vraag naar je “volledige naam”

We bieden je onze oprechte excuses aan dat dit zo verwarrend en onnodig belastend is verlopen. Het klopt dat we in sommige gevallen extra gegevens moeten opvragen wanneer ons systeem een afwijking detecteert.

Dit heeft te maken met veiligheids– en verificatieregels, maar mag nooit leiden tot tegenstrijdige of onpersoonlijke communicatie, laat staan tot een geannuleerde order terwijl je al betaald hebt.

Dat je meerdere keren dezelfde uitleg moest geven en toch generieke antwoorden ontving, is absoluut niet hoe wij met klanten willen omgaan 😞.

📦 Over het bezorgprobleem

Dat pakketten bij jou regelmatig op straat worden achtergelaten is totaal onacceptabel en absoluut niet de standaard die wij voor onze bezorgdiensten hanteren. Dit is een probleem dat we uiterst serieus nemen, en we begrijpen volledig waarom je het gevoel hebt dat wij ons op het verkeerde probleem richten.

🔍 Je feedback is waardevol — en terecht

Je haalt twee belangrijke punten aan:

slechte bezorgkwaliteit in jouw gebied

interne controles die bij jou verkeerd uitpakken

Die combinatie leidt inderdaad tot een erg slechte ervaring. Jouw signaal helpt ons om precies dit soort situaties opnieuw te bekijken en beter op elkaar af te stemmen — intern én met onze bezorgpartners.

❗ Dat je bestelling uiteindelijk is geannuleerd terwijl je al had betaald, is iets dat nooit zou mogen gebeuren.

Daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.

We vinden het enorm jammer dat je nu overweegt om elders te bestellen, maar we begrijpen je beslissing volledig. Als je toch nog een laatste keer contact met onze klantenservice zou willen opnemen, helpen we je graag persoonlijk verder zodat dit niet nog eens hoeft te gebeuren 💚.

Dank je wel dat je dit met ons deelt — alleen zo kunnen we verbeteren.

Snelle klantenservice goede oplossing

Er was een zak kattenvoer lek geleverd. Normaal zijn deze luchtdicht verpakt. Klantenservice reageerde heel snel en kwamen met passende oplossingen.

23 de marzo de 2026

Respuesta de zooplus.com

Wat fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen, Mandy.

Jammer dat het zakje kattenvoer beschadigd aankwam – dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. Ik ben blij dat de klantenservice meteen heeft kunnen meedenken en een passende oplossing voor je heeft gevonden.

Bedankt dat je de moeite nam om dit te delen; het betekent veel.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ich habe 3x6 Meter drahtverstärktes…

Ich habe 3x6 Meter drahtverstärktes Katzennetz bestellt…. Schnell gekommen aber nicht einmal Ansatz Weise die genannte Menge. Sehr schlecht geschnitten eher ein Trapez wie ein recht Eck, hat eher 3x4m ….absolut unterirdisch bestelle nie wieder dort.

7 de marzo de 2026

Hallo Mike,
das tut uns sehr leid zu hören.
Gerne würden wir uns das anschauen und Ihnen helfen, aber leider wissen wir nicht, von welcher Bestellung hier die Rede ist.
Bitte wenden Sie sich doch in dem Fall, gerne mit Fotos des betroffenen Artikels sowie Ihrer Bestellnummer an unseren Kundenservice. Dieser kümmert sich dann schnellstmöglich darum.
Vielen Dank für Ihre Mithilfe,
Mit freundlichen Grüßen,
Ihr zooplus-Team

Dreadful customer service.

Raised an issue with recycled/biodegradable cat litter as it contained sharp plastic pieces. Set off quiet speedy however since. 23/02/26 no contact with anyone. Used Zooplus for 7 years due to price and quick delivery. I won't be any longer. It's more common that firms seem to think it's ok not to communicate when there is a genuine issue. A

6 de marzo de 2026

Hi Damien,

I’m genuinely sorry to read about this experience, and even more so to be coming back to you long after your review was posted.

I’ve checked for your details, but I’m afraid I couldn’t locate an account, so I’m unable to look into what happened with your original query.

For privacy and security reasons, we can’t look into individual cases on Trustpilot, but if you could kindly get in touch with our customer care team, we’ll be able to investigate properly and clarify exactly what happened. You can reach us via:

If you’ve already contacted support, please feel free to follow up and mention your Trustpilot review — it helps us prioritise your case quickly.

Thank you for taking the time to flag this, and again, I’m very sorry that this has been your recent experience with us.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vaschetta cibo Cesar aperta,manca cibo,muffa.

Buongiorno. Primo acquisto su Zooplus . Ho comprato 28 vaschette di cibo Cesar per il mio cane . Una era aperta e mezza vaschetta di cibo era mancante e ovviamente il resto della vaschetta era ammuffito. Ho trovato nel cartone insieme alle altre vaschette delle cacchine. Immagino che sia stato un topo . Ho provveduto oggi stesso a inoltrare reclamo tramite email. Attendo risposta.

6 de marzo de 2026

Gentile cliente,

ci dispiace molto per l'inconveniente riscontrato con il suo ordine. La situazione che descrive è certamente inaccettabile e capiamo il suo disappunto. La ringraziamo per averci segnalato il problema e le confermiamo che il nostro team sta già lavorando per risponderle e trovare una soluzione adeguata.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klantonvriendelijk en gebrek aan communicatie

Ik heb besloten in het vervolg hier geen bestellingen meer te plaatsen. Zooplus heeft na betaling van enkele facturen een bedrag teruggestort. Zonder enige uitleg. Hierna kreeg ik een aanmaning voor precies hetzelfde bedrag. Ze zijn niet duidelijk geweest in hun communicatie hierover en het heeft hierdoor veel tijd gekost.
Al met al komt de werkwijze van dit bedrijf onbetrouwbaar en klantonvriendelijk over.

9 de febrero de 2026

Beste klant,

Het spijt ons heel erg om te lezen dat je zo’n verwarrende en frustrerende ervaring hebt gehad 😔. Een bedrag teruggestort krijgen zonder uitleg en vervolgens een aanmaning ontvangen voor precies hetzelfde bedrag is natuurlijk totaal niet hoe het hoort te gaan. We begrijpen heel goed dat dit veel tijd, irritatie en onzekerheid heeft veroorzaakt.

Goede en duidelijke communicatie is voor ons enorm belangrijk, en in jouw geval is dat helaas niet gelukt. Dat jouw ervaring hierdoor onbetrouwbaar en klantonvriendelijk aanvoelt, nemen we echt serieus 🙏. We geven jouw feedback direct intern door zodat dit soort situaties in de toekomst beter worden opgepakt en voorkomen.

Mocht er nog iets openstaan of wil je dat we dit specifiek voor je nakijken, laat het ons dan alsjeblieft weten via service@zooplus.nl o.v.v. je bestelnummer, deze Trustpilot review en referentie "TPZP" — we helpen je graag om dit alsnog netjes op te lossen 💚.

Servizio ottimo

Servizio ottimo, consigliato
Oggi arrivato l’ultimo pacco, ordinato 2 giorni fa.. che dire, servizio al top.(quasi sorprendente per PosteItaliane)
Inoltre la possibilità di accumulare punti é una trovata molto efficace, fa veramente piacere poter aggiungere premietti vari e non solo al proprio ordine.

Consiglio vivamente questo negozio.

4 de marzo de 2026

Respuesta de zooplus.com

C’è sempre un piacere sincero nel leggere parole così gentili!

Sapere che da mesi ti trovi bene con i nostri servizi e che la consegna lampo di Poste Italiane ti abbia sorpreso in positivo è davvero gratificante.

I punti fedeltà sono pensati proprio per aggiungere quel tocco in più all’esperienza d’acquisto, quindi mi fa molto piacere che tu li apprezzi.

Grazie davvero per la fiducia e per consigliarci così calorosamente.

Velocissimi e gentilissimi

Articolo arrivato rotto, prontamente sostituito, e rispedito il prodotto nuovo con una velocità straordinaria, venditore consigliatissimo e personale assistenza gentilissima, molto attento alle esigenze del cliente

2 de marzo de 2026

Respuesta de zooplus.com

Grazie di cuore per aver condiviso questa bella esperienza.

È davvero un piacere sapere che il nostro team sia riuscito ad assisterti rapidamente e a rimediare subito all’inconveniente dell’articolo danneggiato.

Sono felice che la sostituzione sia arrivata in tempi rapidissimi e che tu ti sia sentito seguito con attenzione.

La tua raccomandazione significa molto per noi.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best Customer Service Ever!

I just had one of the best customer service experiences with zooplus! I was not completely satisfied with my item and wanted to exchange it for another, and instead they gave me a full refund and told me to donate it to charity! How wonderful is that? I was astounded by their generosity.

24 de febrero de 2026

Respuesta de zooplus.com

I’m really glad you shared this, Kara — and sorry it took me a bit to come back to you.

Hearing that our team turned a disappointing item into such a positive experience means a lot. The donation option is something we believe in deeply, and I’m delighted that it came across as generous and helpful.

Thank you for taking the time to spread the word — it truly makes a difference.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ottimo servizio di consegna!

Nell'ultimo anno è migliorato tantissimo come tempistiche di consegna. Veramente un servizio ottimo.
Prodotti ottimi, con la possibilità di sconti e premi!
Ho apprezzato veramente molto la consegna veloce!

24 de febrero de 2026

Respuesta de zooplus.com

Che bello leggere parole così positive, Susy!

Mi fa davvero piacere sapere che hai notato i miglioramenti nelle nostre consegne nell’ultimo anno – lavoriamo molto proprio su questo, quindi sapere che te ne sei accorta è un grande incoraggiamento.

Sono felice anche che tu apprezzi la qualità dei prodotti, gli sconti e i premi: cerchiamo sempre di rendere l’esperienza d’acquisto il più vantaggiosa e semplice possibile.

E grazie per aver condiviso la tua soddisfazione per la consegna veloce: significa molto per noi.

A presto!

Team zooplus

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.