De overstap is prima verlopen. Heeft aan het eind vh jaar wel wat meer tijd nodig dan de veronderstelde 5 werkdagen. Ik heb geen bevestiging ontvangen, van de nieuwe zorgverzekeraar ASR, maar we... Ver más
La empresa ha respondido
Je geeft aan wat je zoekt en meteen komt de juiste selectie tevoorschijn. Ook hierin kun je weer zaken met elkaar vergelijken. Vervolgens kun je eenvoudig overstappen. Het is echt supersnel geregeld.... Ver más
La empresa ha respondido
Het uitkiezen van een passende zorgaanbieder ging heel gemakkelijk. Ik ga 20 euro per maand minder betalen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee! Het overstappen zelf heb ik ook geen omkijken naar... Ver más
La empresa ha respondido
Waardeloze oplichters heb via scoupy een zorgverzekering bij Vink afgesloten via zorgverzekering en zou een cashback ontvangen van €27,50 Nu hoor ik dat ik niet aan de voorwaarden voldoe 6 maanden la... Ver más
La empresa ha respondido
Zorgverzekering 2025 en 2026 vergelijken. Vergelijk, Kies en Bespaar met onze zorgvergelijker op je zorgverzekering ✓ Vind eenvoudig de beste in 2026
Nes 76, 1012 KE, Amsterdam, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Goede vergelijking mogelijk en de overstap snel geregeld.
Het was niet duidelijk of ze huidige verzekering hadden opgezegd.
Dat heb ik voor de zekerheid zelf gedaan

Respuesta de ZorgKiezer
Alles was duidelijk en ook supersnel geregeld.

Respuesta de ZorgKiezer
Het is gemakkelijk om te veranderen en alles wordt inzichtelijk weer gegeven.

Respuesta de ZorgKiezer
Ik heb telefonisch contact opgenomen. En zij heeft aan mij uitstekende service verleend. Zij dacht mee, was vriendelijk en geduldig. Heel fijn. :-)

Respuesta de ZorgKiezer
Duidelijke info en fijne overstap.
Ook goede nazorg als er nog vragen zijn. Ik raad Zorgkiezer zeker aan!

Soepele overstap voor zorgverzekering

Respuesta de ZorgKiezer
Ik kon alles goed vergelijken en overzien

Respuesta de ZorgKiezer
Alle vragen waren heel duidelijk. En kreeg goede opties om over te stappen. Vond het erg fijn dat ik zelf niks hoefde te regelen voor mijn overstap

Respuesta de ZorgKiezer
Alles is goed verlopen en het scheelt mij ook geld.

Respuesta de ZorgKiezer
Het is heel gemakkelijk gemaakt en een duidelijk overzicht om de juiste keuze te maken en het gaat snel en een bevestiging via mail bij elke stap.

Respuesta de ZorgKiezer
Een duidelijke vergelijk, met de voor en nadelen. Makelijk in te vullen en alles snel geregeld

Respuesta de ZorgKiezer
Dit bedrijf geeft op een goede en duidelijke site prima informatie om tot een goede keuze te komen welke zorgverzekering goed past bij onze wensen en tevens een prima prijsoverzicht van de kosten.

Respuesta de ZorgKiezer
Snel gedaan en een fijn overzicht met alle zorgverleners. Handig te vergelijken en behulpzaam met het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering.