Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben begonnen met de spray voor de keuken en sanitair. Inmiddels is m’n assortiment behoorlijk uitgebreid en gebruik ik het overal voor! Mooie sprayflessen, lekkere geuren èn het spul is ook zacht v... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alle producten zijn geweldig, behalve de sanitair variant. Het helpt niet om kalk te verwijder op kranen en aanslag uit de pot te krijgen. Helaas. Ik ga zoeken naar een ander merk.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had het gewonnen bij de postcodeloterij. Ik heb het eerst 1 week geprobeerd en meteen 2x een cadeau set gekocht voor een kerstcadeau van 2 van onze kinderen. Die vinden het ook een heel makkelijk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een service. Ik had per ongeluk een verkeerde kleur houder besteld bij mijn nieuwe zeeppompje. Kreeg ik gewoon gratis de juiste kleur geleverd met daarbij het zeeppompje voor de “foute kleur”. Dez... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de limpieza

Escrito por la empresa

ZO is een merk met ambitie: een schone plek voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Samen werken we aan een schone planeet.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Top!

Snelle verzending en bezorging van een prima product 😊 gebruik het al zo’n 2 jaar.

22 de septiembre de 2025

Fijn product

Fijn product, duurzaam en makkelijk in gebruik. Het is prettig om duurzame producten te gebruiken, waarbij er geen concessie gedaan hoeft te worden op gebruiksgemak.

29 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg goede klantenservice en fijne producten!

Ondanks een paar kleine foutjes tijdens het plaatsen van mijn order, heeft ZO dit snel en goed opgelost. Ik ben erg tevreden over de producten die ik afgelopen weekend allemaal uit heb geprobeerd en ga sowieso weer bijbestellen als het op is. De producten, zijn niet slecht voor je gezondheid, maken echt goed schoon én ruiken ook nog eens fantastisch! Wat wil je nog meer?!

22 de septiembre de 2025

Top kwaliteit schoonmaakmiddelen

Goede producten met heerlijke geuren. De forever bottles zijn van mooie zware kwaliteit die lekker spuiten.
Ik koop gewoon graag van Nederlandse ondernemers die hoge kwaliteit leveren.
Ik ben trouwe klant!

18 de septiembre de 2025

Fijne producten, goede service

Ik vind de producten erg fijn. De ramen zijn streeploos schoon en ik pak het makkelijker even om snel iets schoon te maken. Ook de vloerwisser is fijn, had misschien voor mij net iets langer mogen zijn. Ook fijn dat de producten niet giftig zijn, wat handig is met 3 katten.
Ik heb de keuken, glas, alles en sanitair schoon. Geur is goed, doekjes zijn fijn.
Ik bleek een grote glasdoek te missen, hierover contact gehad via WhatsApp en werd vlot opgelost. Fijne service!

1 de octubre de 2025
Opinión espontánea

ZO onmisbaar

Fris, natuurlijk en efficiënt is ZO voor mij. Ik zou het niet meer kunnen missen in mijn dagelijkse routine. Een grote schoonmaak is echt niet meer nodig als je de ZOproducten op regelmatige basis gebruikt. Ik ben al een paar jaar fan en ga dat zeker blijven! ZOOO dankbaar dat ik ZOSCHOON ontdekt heb!

27 de agosto de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.