Super fijn en leuk assortiment. Ik ben een tijdje terug begonnen met de koffie kopjes en karamiek lepeltjes☺️ dit beviel zo goed dat ik ondertussen de witte thee mok met goud hartje ook in de kast heb... Ver más
La empresa ha respondido
Auch wenn die Lieferung eine Zeit gedauert hat und die Versandkosten ins Nachbarland hoch waren, ist die Qualität.der Brötchenkörbe, die ich gekauft habe hervorragend! Sie kamen als Geschenke gut an!... Ver más
De spullen van Zusss zijn niet alleen kwalitatief goed en ontzettend trendy, de klantenservice doet haar naam eer aan. Bijzonder prettig contact met de afhandeling van mijn vragen over de bestelling.... Ver más
La empresa ha respondido
Eine toll gestalte Homepage-mit vielen superschön Sachen!! Die Bestellung hat reibungslos funktioniert- ich hatte bei meinem Holland Aufenthalt mir einige Sachen von zusss gekauft und zu Hause festg... Ver más
Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.
Klompenmakerstraat 11, 2984 BB, Ridderkerk, Holanda
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Duidelijke website;
Bestelgemak;
Vlotte service en afwikkeling.
Levering duurde 5 dagen en ik kreeg bericht dat er iets niet leverbaar was, een waxinelichthouder in donkerrood. Had 2 kleuren besteld als cadeau voor mijn dochter. Nu is er één geleverd in groen. Jammer. Had dit liever bij de bestelling geweten. Het geld zou gerestitueerd worden.

Respuesta de Zusss
Het is een duidelijke site, de bezorging verliep voorspoedig. En ben blij met m'n bestelling.
Alles netjes Verzonden en zoals het was is het ook netjes thuis bezorgd een dikke 10

Respuesta de Zusss
Tafelloper besteld en vlot gekregen. De tafelloper is precies zoals beschreven en de foto's komen overeen met het product.
Snelle levering, producten naar wens. Blij met de aankopen!
Ik ben fan van de mokken van zusss. Deze zijn heel verzorgd afgeleverd
Altijd blij met de producten van Zusss
Voor het eerst een keer iets beschadigd thuis gestuurd gekregen maar wat een super fijne en snelle service na een mail te hebben gestuurd.
Erg fijn en prettig!
Het duurde 6 dagen voordat ik mijn pakketje ontving.
Verder alles in orde.
Goede service, dagelijkse update van bestelling, makkelijke website.
Het bestelde werd netjes afgeleverd al was dat minder snel dan gehoopt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.