Zusss Opiniones 4896

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn en leuk assortiment. Ik ben een tijdje terug begonnen met de koffie kopjes en karamiek lepeltjes☺️ dit beviel zo goed dat ik ondertussen de witte thee mok met goud hartje ook in de kast heb... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Auch wenn die Lieferung eine Zeit gedauert hat und die Versandkosten ins Nachbarland hoch waren, ist die Qualität.der Brötchenkörbe, die ich gekauft habe hervorragend! Sie kamen als Geschenke gut an!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De spullen van Zusss zijn niet alleen kwalitatief goed en ontzettend trendy, de klantenservice doet haar naam eer aan. Bijzonder prettig contact met de afhandeling van mijn vragen over de bestelling.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eine toll gestalte Homepage-mit vielen superschön Sachen!! Die Bestellung hat reibungslos funktioniert- ich hatte bei meinem Holland Aufenthalt mir einige Sachen von zusss gekauft und zu Hause festg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Joyería
  4. Tienda de mapas

Escrito por la empresa

Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dat er een kopje niet geleverd kan…

Dat er een kopje niet geleverd kan worden snap ik echter ik heb 9 euro betaald en krijg 8.20 terug. Vindt ik niet oke

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Zusss

Hi Angelique, bedankt voor je review & feedback! Tijdens de bestelling is een kortingscode van 10% korting ingevuld. Hierdoor is er ook € 8,11 voor het mokje betaald. Dit bedrag is uiteraard netjes teruggestort. Mocht je nog vragen hebben, bel of mail ons gerust! Liefs, Team Zusss

Top!

Goede producten
Goede prijs
Goede kwaliteit

30 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Na 14 dagen retourzending nog niet…

Na 14 dagen retourzending nog niet verwerkt, wel geregistreerd als ontvangen door ZUSS via DHL telefonisch niet bereikbaar, dag in dag uit een antwoordapparaat, slechte service.

31 de diciembre de 2025

Respuesta de Zusss

Hi Ineke, bedankt voor je review & feedback! Zou je ons het ordernummer van de bestelling door willen sturen naar info@zusss.nl? Dan lossen wij dit graag voor je op! Liefs, Team Zusss

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Levering duurt lang en retour na 25 dagen nog niet retour verwerkt

Levering laat lang op zich wachten, te lang in mijn geval. Pakket retour gestuurd, dat is nu 25 dagen geleden en het is nog steeds niet correct retour gestuurd. 2 weken geleden contact opgenomen via contactformulier, geen reactie ontvangen.

29 de diciembre de 2025

Respuesta de Zusss

Hartelijk dank voor je review & feedback! Zou je ons het ordernummer van de bestelling door willen sturen naar info@zusss.nl? Dan lossen wij het graag voor je op. Liefs, Team Zusss

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leuke collectie, maar volgende keer via een ander verkooppunt

Super leuke collectie. Enorm trage verwerking via de officiële site. Moest een week wachten tot de bestelling werd verzonden. Toen nog 4 dagen op de levering zelf. Overigens werd 1 item geannuleerd omdat bleek dat de hoeveelheid ervan niet meer voorradig was. Het checken of er nog wel interesse is in een lager aantal was blijkbaar teveel moeite.
De artikelen die verzonden zijn, waren helemaal prima in orde. Qua maat ging 1 jas retour. Na 6 dagen een bevestiging van aankomst vanuit Zusss. 7 dagen erna een mail dat de terugbetaling onderweg is en na 5 dagen nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Oké, de feestdagen zaten ertussen en december is een drukke maand. Snap ik helemaal. Maar waarom kunnen andere bedrijven dit wel sneller verwerken? Ik vind dit erg lang duren. Dus ondanks de leuke artikelen, zou ik niet snel weer via deze site bestellen. Dan koop ik dit merk liever bij een ander verkooppunt.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Zusss

Hi Kim, bedankt voor je review & feedback! Door de drukte kon het inderdaad wat langer duren voordat je pakketje werd verzonden en geleverd. Onze oprechte excuses hiervoor! Mocht je vragen hebben over je bestelling, dan mag je ons altijd mailen naar info@zusss.nl. Wij helpen je dan graag verder! Groetjes, Team Zusss

Duurzame en betrouwbare aankoop

Ik stelde een vraag via de klantendienst en kreeg heel snel antwoord. De jas (bubblecoat) die ik bestelde, kwam ondanks de drukke periode ook heel snel aan, amper twee dagen nadat ik besteld had. De jas zelf is fantastisch: warm, zit heel aangenaam, ik kocht hem om de duurzame factor en bovendien was de maattabel ook duidelijk. Ik twijfelde om een S of M te nemen, maar de S zit uiteindelijk echt ok. Zoals stond beschreven. Aanrader.

18 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Benkerstbestelling blij met mijn bestelling,mijn…

Ben blij met mijn bestelling,mijn oorbellen waren er niet bij,zijn wel heel vlot na geleverd.waarvoor dank

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Zusss

Hi Sabine, bedankt voor je review & feedback! Onze excuses dat de oorbellen niet meegeleverd waren. Fijn dat ze uiteindelijk snel zijn nagestuurd. Liefs, Team Zusss

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bezorg en retour kosten duur

Leuke artikelen inmiddels al van Zusss. Erg leuk assortiment! Wat ik wel jammer vindt dat ze relatief veel vragen voor bezorgkosten maar ook voor het retourneren. Terwijl hun spullen ook niet heel goedkoop zijn. Maar als er iets mis gaat dan handelen ze het snel en keurig af!

20 de noviembre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.