Super fijn en leuk assortiment. Ik ben een tijdje terug begonnen met de koffie kopjes en karamiek lepeltjes☺️ dit beviel zo goed dat ik ondertussen de witte thee mok met goud hartje ook in de kast heb... Ver más
La empresa ha respondido
De spullen van Zusss zijn niet alleen kwalitatief goed en ontzettend trendy, de klantenservice doet haar naam eer aan. Bijzonder prettig contact met de afhandeling van mijn vragen over de bestelling.... Ver más
La empresa ha respondido
Auch wenn die Lieferung eine Zeit gedauert hat und die Versandkosten ins Nachbarland hoch waren, ist die Qualität.der Brötchenkörbe, die ich gekauft habe hervorragend! Sie kamen als Geschenke gut an!... Ver más
Eine toll gestalte Homepage-mit vielen superschön Sachen!! Die Bestellung hat reibungslos funktioniert- ich hatte bei meinem Holland Aufenthalt mir einige Sachen von zusss gekauft und zu Hause festg... Ver más
Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.
Klompenmakerstraat 11, 2984 BB, Ridderkerk, Holanda
Ha contestado el 64% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Vond het een leuk vestje ,het bleek ook zo te zijn .
Ik ben wat terughoudend met bestellen bij jullie .
Vorige keer is terug moeten sturen .
Kosten waren voor mij ?
En de terugbetaling duurde echt heel lang .
Het wordt wel aangegeven ,dat het echt zo lang zou duren had ik niet verwacht .
Vlug geleverd en zeer correct in het terugbetalen van teruggestuurde goederen.
Top!
Heel blij net mijn nieuwe outfit. Snel geleverd en dat is fijn wanneer je net iets leuks koopt.
Artikelen worden snel verzonden en netjes afgeleverd.
Ook retouren worden goed afgehandeld
Heel mooi kwalitatief goed kledingstuk die prima verpakt was en snel geleverd werd. Ik hoop dat die ook lang mee gaat en mooi blijft.
Mijn verrassingspakket werd niet opgehaald. terug verstuurd. ZUSS zette onmiddellijk het bedrag terug op mijn rekening.
Ik bestelde opnieuw maar liet weten dat er een pakket onder weg was. Geen verrassing meer, maar nu wel goed ontvangen.
Ook 10/10 voor de klantendienst van ZUSS.
Mooi truitje besteld, maar pasvorm klopt niet. Truitje valt veel kleiner uit dan is aangegeven op de webshop. Hierdoor al 2x een grotere maat moeten bestellen, waarbij de retourkosten aardig oplopen...
Super opgelost door Zusss. Er was een fout gemaakt bij de bezorgdienst en dit is door Zusss direct adequaat hersteld. Echt top service

Respuesta de Zusss
Bij verkeerde maat, toch weer korting op een ander artikel. Super service!!!

Respuesta de Zusss
Geweldige aankoop van enkele woonartikelen. Degelijk materiaal met voorziene wasvoorschriften.

Respuesta de Zusss
Bestelling werd snel geleverd.
Het gaat om een blouse, de blouse is mooi en draagt fijn.

Respuesta de Zusss
Más información sobre otros tipos de reseñas.