Zusss Opiniones 4895

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn en leuk assortiment. Ik ben een tijdje terug begonnen met de koffie kopjes en karamiek lepeltjes☺️ dit beviel zo goed dat ik ondertussen de witte thee mok met goud hartje ook in de kast heb... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Auch wenn die Lieferung eine Zeit gedauert hat und die Versandkosten ins Nachbarland hoch waren, ist die Qualität.der Brötchenkörbe, die ich gekauft habe hervorragend! Sie kamen als Geschenke gut an!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eine toll gestalte Homepage-mit vielen superschön Sachen!! Die Bestellung hat reibungslos funktioniert- ich hatte bei meinem Holland Aufenthalt mir einige Sachen von zusss gekauft und zu Hause festg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Joyería
  4. Tienda de mapas

Escrito por la empresa

Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 64% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice en hele leuke producten

Topservice! Eén kopje kwam kapot aan, maar dit werd meteen en perfect opgelost. Binnen twee dagen een vervangend exemplaar binnen gekregen, echt top. Wij bestellen hier vaker!

20 de noviembre de 2025

Respuesta de Zusss

Bedankt voor je mooie reactie, hier worden we blij van! En fijn dat we het netjes voor je hebben op kunnen lossen. Groetjes, Zusss

Altijd fijn.

Degelijk, duurzaam, correct & uiterst klantvriendelijk !
Ik mis enkel nog de terugkeer van kleefletters (zinnen zoals : je doet me lachen) en meer bijzondere en kleurige kussens zoals in het verleden (merel/blauwe wieren etc). Het is nu wat egaal qua aanbod.

6 de marzo de 2026

Respuesta de Zusss

Hai Anna, bedankt voor je reactie en feedback! Altijd fijn om van klanten te horen wat er wordt gemist in ons assortiment. We zullen dit dan ook zeker doorzetten naar onze afdeling Ontwerp. Heel fijn! Groetjes Zusss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantenservice doet zijn naam eer aan.

De spullen van Zusss zijn niet alleen kwalitatief goed en ontzettend trendy, de klantenservice doet haar naam eer aan. Bijzonder prettig contact met de afhandeling van mijn vragen over de bestelling. Complimenten! Zo snel en zonder gedoe afgehandeld. Zo'n prettige ervaring. De wijze waarop het is afgehandeld heb ik nog nooit meegemaakt.

Respuesta de Zusss

Hai Annemieke, Dit is nog eens een prachtig compliment! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, want ook dat hoort uiteraard bij ons mooie merk Zusss. Fijn dat je de moeite neemt om ons dit te laten weten, hier worden we erg blij van en doen we het voor! Groetjes Zusss

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte omschrijving van de kleding

Slechte omschrijving van de kleding. Valt veel kleiner uit. Waardoor ik moest retourneren met extra kosten. Bestel nooit meer wat bij zusss.

5 de marzo de 2026

Respuesta de Zusss

Hai Alida, bedankt voor je feedback. Op onze website staat bij elk artikel vermeld welke maat het model draagt, hier kun je zien dat het een aangesloten model is. Bij twijfel kun je uiteraard het beste 2 maten bestellen om te passen. Of wellicht een oplossing om een verkooppunt bij jou inde buurt te bellen met de vraag of ze dit artikel in de winkel hebben hangen, zodat je het even kunt passen. Groetjes Zusss

Super tof

Super toffe producten en en nog toffere klantenservice.
Je kunt er voor alles terecht. Voor in je huis, kleding en een leuk cadeautje. Ik ben fan!

Respuesta de Zusss

Hai Margriet, bedankt voor je mooie compliment, worden we erg blij van! Veel plezier met je bestellingen. Groetjes Zusss

Producten zijn top

Producten zijn top, er zat een beschadiging in 2 vd 6 glazen. Deze glazen heb ik opnieuw toegestuurd gekregen, inclusief een ‘sorry’ kaartje. Uitstekende service!

Respuesta de Zusss

Hai Sam, bedankt voor je compliment en fijn dat we het direct netjes voor je hebben kunnen oplossen.
Hier worden we blij van. Groetjes Zusss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zusss is goed te bereiken

Zusss is goed te bereiken. Als er bijvoorbeeld iets onverhoopt gebroken aan komt, zoals met servies, krijg je het netjes opnieuw opgestuurd.
En ze doen de pakketjes altijd leuk inpakken met een kaartje erbij.

Respuesta de Zusss

Hai Jennifer, bedankt voor je berichtje en fijn dat we je goed hebben kunnen helpen, wat dat betreft moet de service uiteraard ook goed zijn. Hier worden we blij van! Groetjes Zusss

Gewoon:Heel goed!!!

Van alle kanten, klopt het gewoon.

3 de marzo de 2026

Respuesta de Zusss

Bedankt voor je mooie compliment Harry! Daar doen we het voor.... Groetjes Zusss

Leuke prijs

Leuke prijs, prima artikel, snelle levering!

Bedankt voor het mooie compliment! Groetjes Zusss

Kwaliteitsvol

Producten zijn in de staat zoals je op de website ziet. De informatie over duur van de verzending zou iets beter kunnen.

Respuesta de Zusss

Hai Edith, bedankt voor je feedback, zijn we altijd blij mee! We verzenden binnen 3 werkdagen...het vervelende is alleen dat België wel eens ietsjes langer kan duren. Ik zie dat jouw bestelling wel binnen de 3 werkdagen is verstuurd. Groetjes Zusss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mijn bestelling was vlot binnen

mijn bestelling was vlot binnen, blij mee!
Snel antwoord via de mail.

4 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Zusss

Hai Anne-Lynn, fijn dat je blij wordt van Zusss! Daar doen we het voor! Groetjes, Zusss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke collectie van goede kwaliteit…

Leuke collectie van goede kwaliteit altijd verrassende nieuwe dingen. Zo blij met dit merk.

27 de agosto de 2025

Respuesta de Zusss

Hai Sonja, wat maak je ons blij met deze reactie, we doen zo ons best en dan worden we hier extra blij van! Geniet nog van je mooie Zusss spulletjes. Fijne dag! Groetjes Zusss

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Agendavulling gekocht

Agendavulling gekocht, volgende dag was hij afgeprijsd. Ik voelde me bij mijn eerste aankoop al in de zak gezet. Jammer, mooi gerief ...

29 de diciembre de 2025

Respuesta de Zusss

Hai Sandy, bedankt voor je berichtje en ik begrijp dat het erg vervelend is als een artikel na aankoop is afgeprijsd. Sorry, voor de teleurstelling! Heel veel plezier met je aankoop! Groetjes Zusss

Perfect

Hele goede en duidelijke communicatie en service!

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Zusss

Hai Iris, Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je bestelling. Groetjes Zusss

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.