Zusss Opiniones 4895

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn en leuk assortiment. Ik ben een tijdje terug begonnen met de koffie kopjes en karamiek lepeltjes☺️ dit beviel zo goed dat ik ondertussen de witte thee mok met goud hartje ook in de kast heb... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De spullen van Zusss zijn niet alleen kwalitatief goed en ontzettend trendy, de klantenservice doet haar naam eer aan. Bijzonder prettig contact met de afhandeling van mijn vragen over de bestelling.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Auch wenn die Lieferung eine Zeit gedauert hat und die Versandkosten ins Nachbarland hoch waren, ist die Qualität.der Brötchenkörbe, die ich gekauft habe hervorragend! Sie kamen als Geschenke gut an!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eine toll gestalte Homepage-mit vielen superschön Sachen!! Die Bestellung hat reibungslos funktioniert- ich hatte bei meinem Holland Aufenthalt mir einige Sachen von zusss gekauft und zu Hause festg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Joyería
  4. Tienda de mapas

Escrito por la empresa

Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.

4,5

Netjes verpakt
Snel ontvangen

11 de junio de 2025

Hai Pauline,

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je bestelling! Groetjes Zusss

Snelle service

Snelle service, Na op de overduidelijk website de producten te hebben geplaatst in het winkelmandje. Kan je snel betalen, je wordt goed meegenomen in het bezorg proces. De producten zitten netjes en goed verpakt.

4 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte manier van werken en verwerken

Ik had online twee kledingartikelen besteld en redelijk snel ontvangen. Echter zat er een papieren factuurbon bij waarop het ordernummer (en meerdere dingen) niet leesbaar was, omdat de inkt nagenoeg op leek. Hiervoor een mail gestuurd, omdat de kleding te groot was en ik dit wilde retourneren. Ik kreeg in mijn inbox een nieuwe factuur die ik zelf moest uitprinten. Vervolgens mocht ik nog een flink bedrag zelf betalen voor de retourzending van deze twee kledingartikelen. Waarop het geld van één van de twee kledingstukken vergoed werd. Terwijl het gewoon één totaalorder was. Hierop uíteraard opnieuw weer een mail gestuurd, met de vraag om uitleg, die niet gekregen, geen enkele reactie trouwens en het geld van het tweede kledingartikel werd daarna meteen ook overgemaakt.
Ik vind het ongelooflijk slordig dat Zusss zo werkt!
Voor mij betekend dit in elk geval nóóit meer een bestelling bij Zusss! En dat hebben ze aan zichzelf te danken!
Een excuus had zeker niet misstaan! Of een tegemoetkoming voor de gemaakte retourkosten in dit geval…
Op deze manier verlies je ábsoluut klanten!
Helaas….

5 de enero de 2026

Respuesta de Zusss

Hai Jacqueline, bedankt voor je reactie, vervelend dat je onze service zo hebt ervaren. Op 7 Januari hebben wij jouw bericht ontvangen, waarop wij op 8 Januari een mail met retourformulier hebben teruggestuurd. Tevens op 22 Januari direct na jouw vraag een reactie met de uitleg van de retourzending.
Zoals aangegeven op de website zijn inderdaad de retourkosten voor eigen rekening. Groetjes Zusss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit van producten, communicatie en service!

De producten en kleding van Zusss zijn van goede kwaliteit.
Wellicht nog belangrijker is de service die Zusss verleent. De klantenservice reageert zoals beloofd binnen drie dagen en de medewerker(s) doen er echt alles aan om alle vragen/klachten goed te beantwoorden en op te lossen.
Zusss onderscheidt zich van andere merken /bedrijven door de zorg waarmee de producten geleverd worden, de communicatie en de service die gegeven wordt!

Misleidende reclame !!!

Respuesta de Zusss

Bedankt voor je reactie. Bj vragen kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen telefonisch of per mail zodat we je kunnen helpen met je vraag. Groetjes Zusss

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meedenken en klantvriendelijk is dit…

Meedenken en klantvriendelijk is dit bedrijf niet. Het pakket wat ik binnen kreeg was open, dit kwam omdat alles in een plastic zak gedrukt was Deze zak was zo vol dat de verpakking open is gegaan. Gelukkig zat wel alles erin. De kleding en kwaliteit zijn goed

Respuesta de Zusss

Bedankt voor je reactie en onze excuses. Zou je een foto kunnen mailen naar info@zusss.nl van het pakketje dat je ontvangen hebt, dan kunnen we dit netjes voor je opvolgen. Groetjes Zusss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie spullen, stoffen van kwaliteit

Stevig verpakt om niet te breken. Alles ziet eruit zoals op de foto’s. Zachte en goede kwaliteit

8 de enero de 2026

Respuesta de Zusss

Bedankt voor je mooie reactie Joke, fijn om te horen! Daar worden we blij van!
Groetjes Zusss

Prima communicatie

Prima communicatie
Netjes geleverd
Mooi produkt

9 de enero de 2026

Respuesta de Zusss

Bedankt voor je mooie reactie. Fijn om te horen!
Groetjes Zusss

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.