Jeg har nu fået den sidste af tre scanninger ved Inge. Jeg har fået en tidlig scanning, en kønsscanning og en 3D/4D-scanning. Inge er super sød, nærværende og professionel, og billederne man ser og få... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har været til 2 tryghedsscanninger og kønsscanning hos Inge ved Aalborg Gravidscanning. Vi har alle gange haft nogle utrolig gode oplevelser. Inge tager sig rigtig god tid, er grundig og fortæl... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Aalborg Gravidscanning tilbyder scanninger igennem hele din graviditet, så du altid kan følge med i, om dit barn og graviditet ser ud til at udvikle sig normalt. Priser fra 399 kr. Jeg er certificeret sonograf med 17 års erfaring med graviditet og scanning både fra hospitalet og privat klinik. Du er derfor i erfarne hænder med høj faglig niveau.
Información de contacto
Østerågade 27, 2.sal, 9000, Aalborg, Dinamarca
- +4593803026
- kontakt@aalborg-gravidscanning.dk
- aalborg-gravidscanning.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig god oplevelse og søde ansatte
Rigtig god oplevelse og søde ansatte. Vi havde været igennem en svær tidligere graviditet og der var sat god tid af og man vi blev mødt med stor forståelse. Rigtig god oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Aalborg Gravidscanning! Personalet var utroligt imødekommende, venlige og professionelle. Jeg følte mig tryg og godt taget imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Scanningen blev udført med stor omhu, og jeg fik god information hele vejen igennem. Det var en rørende og smuk oplevelse at se babyen, og jeg gik derfra med et stort smil og ro i maven.
Jeg kan varmt anbefale Aalborg Gravidscanning til alle kommende forældre – jeg kommer helt sikkert igen! ❤️
Meget sød og proffessionel
Meget sød og proffessionel. Rart sted at komme. Har kommet gennem hele min sidste graviditet samt denne, og kan varmt anbefale Inge!
Forkert farve konfetti
Jeg var til kønsscanning, og jeg venter en pige, men det skulle være en overraskelse for min mand og familie, men det konfettirør jeg fik med hjem, var der lyseblåt konfetti i, det var meget uheldigt.
Rigtig sød og behageligt sted at komme 😊
God oplevelse
Godt supplement
Jeg er virkelig glad for mine oplevelser hos Aalborg Gavidscanning. Inge er super sød og dygtig, og hun forklarer gerne en masse, mens hun scanner. Jeg købte en pakke med 7 scanninger i starten af min graviditet, fordi jeg var ret nervøs og ængstelig, og det hjalp rigtigt meget at komme ind og se, hvordan det hele gik i maven.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, og vi følte os velkomne! Vi var så glade for, at vi kunne have min kærestes søskende med ind, da vi fik kønsscanning, og at vi altid har kunne stille spørgsmål og følt og trygge 🥰
Fantastisk oplevelse!
Meget sød og professionel lille klinik, klare og tydelige scanningsbilleder, kan varmt anbefale stedet! Vi havde en skøn oplevelse! 🫧🌸
Super fin og tryg oplevelse
Super fin og tryg oplevelse! Der var god tid og fin forplejning.
Fantastisk oplevelse hos Aalborg…
Fantastisk oplevelse hos Aalborg Gravidscanning! Inge er super nærværende, fortæller løbende alt hvad hun ser og får en til at føle sig utrolig tryg! Vi har både fået lavet tryghedsscanning, kønsscanning og 3D/4D scanning og alle gange har været gode oplevelser, hvor vi har fået mange billeder/videor på printet papir og på mail.
Usympatisk som bare pokker!
Kommer til 2. tryghedsscanning, efter at have set hjerteblink for 10 dage sigen. Og får beskeden om at graviditeten desværre nok er gået til grunde, da du ikke længere kan finde hjerteblink. Jeg bliver derefter sendt ind på sygehuset, og får samme besked. Men inden jeg går ud af døren ved dig, får jeg den mest usympatiske og egoistiske kommentar: "hvis man skal se lyst på det, så ved du at du kan blive gravid, og du kan blive hurtigt gravid"!!! Tak for L***! Dette var samtidig med, at du var velvidende om at det nu var 3. gang dette skete for os. Du burde vide bedre. Aldrig kommer vi til at besøge dig igen. Aldrig!
Fantastisk oplevelse
Aalborg gravidscanning tilbyder en fantastisk oplevelse for kommende forældre. Personalet er venligt og professionelt, hvilket skaber en tryg atmosfære. Alt i alt en anbefalelsesværdig klinik for gravide, der ønsker at få et tidligt indblik i deres barns udvikling.
God oplevelse
God oplevelse. Stille og roligt, og man bliver guidet igennem det man ser.
Inge er bare fantastisk
Inge er bare fantastisk. Nærværende og professionel. Hun har været med til at skabe ro og tryghed i en meget turbulent graviditet. TAK!
Fantastisk oplevelse
Vi har været inde 3 gange nu, og føler altid man bliver lyttet til og føler sig tryk.
Klar anbefaling!
Kan klart anbefale at blive scannet hos Inge! Vi fik det gjort 2 gange i løbet af graviditeten, begge med fantastiske billeder og en følelse af at blive taget varmt imod.
Endnu en god oplevelse ved Aalborg Gravidscanning
Jeg har endnu engang været hos klinikken, og denne oplevelse var ligeså god som de to andre vi havde i klinikken. Så sød og behagelig sygeplejerske og hun tager en så fint i hånden og forklarer hvad de ting man ser på billedet, er.
Jeg har følt mig meget tryg og tilpas…
Jeg har følt mig meget tryg og tilpas de gange, jeg har været inde hos Aalborg gravidscanning og blive scannet. Jeg har både fået foretaget tryghedsscanning og kønsscanning hos Inge og begge gange er jeg gået derfra med en god og behagelig oplevelse. En klar anbefaling herfra
La experiencia Trustpilot