Aalborg Gravidscanning Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu fået den sidste af tre scanninger ved Inge. Jeg har fået en tidlig scanning, en kønsscanning og en 3D/4D-scanning. Inge er super sød, nærværende og professionel, og billederne man ser og få... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været til 2 tryghedsscanninger og kønsscanning hos Inge ved Aalborg Gravidscanning. Vi har alle gange haft nogle utrolig gode oplevelser. Inge tager sig rigtig god tid, er grundig og fortæl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Aalborg Gravidscanning! Personalet var utroligt imødekommende, venlige og professionelle. Jeg følte mig tryg og godt taget imod fra det øjeblik, jeg trådte ind a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hos Aalborg Gravidscanning! Inge er super nærværende, fortæller løbende alt hvad hun ser og får en til at føle sig utrolig tryg! Vi har både fået lavet tryghedsscanning, kønsscann... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro médico de diagnóstico por imágenes

Escrito por la empresa

Aalborg Gravidscanning tilbyder scanninger igennem hele din graviditet, så du altid kan følge med i, om dit barn og graviditet ser ud til at udvikle sig normalt. Priser fra 399 kr. Jeg er certificeret sonograf med 17 års erfaring med graviditet og scanning både fra hospitalet og privat klinik. Du er derfor i erfarne hænder med høj faglig niveau.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stedet du skal scannes i Aalborg

Jeg har nu brugt Inge til scanning i det private i 2 graviditeter, senest til en 3d scanning, og alle de gange jeg har været her, har hun været helt fantastisk. Hun er virkelig god til at tage hånd om alle, lige fra den nervøse 1. gangs gravide, som tror der er alt muligt galt (selvom der ikke er), til den mere erfarne, som måske har brug for andre forklaringer end hende der kommer ind 1 gang.
Inge formår, med sin ro og enorme viden, at få alle til at føle sig godt tilpas, og som stjernen i showet.
Skal du vælge et sted til scanning i det private, vil jeg til enhver tid anbefale stedet her. Skulle jeg have flere børn, ville jeg ihvertfald klart komme igen.

14 de enero de 2025

De varmeste anbefalinger.

Vi har haft brugt Aalborg Gravidscanning til både kønsscanning og 3D-scanning, og vi kan ikke andet end udtrykke stor tilfredshed. Begge gange blev vi mødt med en professionalisme og varme, der gjorde oplevelsen både tryg og mindeværdig. Inge tog sig begge gange god tid til at forklare alle detaljer og besvarede vores spørgsmål med stor tålmodighed og nærvær. Vi følte os i trygge og kompetente hænder gennem hele forløbet.

Ud over en masse fine udprintede billeder modtog vi også digitale billeder og videoer fra scanningen via mail.

Priserne er yderst rimelige, og vi oplevede, at kvaliteten og serviceniveauet langt oversteg vores forventninger.

Vi kan på det varmeste anbefale Aalborg Gravidscanning. Et sted, hvor man mødes med stor professionalisme, omsorg og entusiasme fra start til slut. Mange tak, Inge!

7 de enero de 2025

Intimt og professionelt

Stedet er ikke særlig stort, men hyggeligt og intimt. Der bliver taget godt om en fra man kommer ind til man går derfra. Vi fik en tidlig scanning, og et hav af billeder med derfra både i print og digital fil, som blev sendt på mail. Meget tilfredse kunder herfra.

16 de diciembre de 2024

Kan varmt anbefale Aalborg Gravidscanning

Kan klart anbefale at bruge Aalborg Gravidscanning. Vi har været til flere tryghedsscanninger og senest kønsscanning hos Inge. Man bliver altid taget varmt og godt imod. Hun tager sig god tid til sine klienter og skaber tryghed omkring det hele. Man får mange printede billeder med hjem samt tilsendt dem og videoer efterfølgende på mail. Alt i alt bare en super oplevelse :-)

23 de noviembre de 2024

Super god service

Super god service, tog sig god tid til os og vi fik mange billeder med hjem samt to korte videoer. Kan kun anbefale dette sted.

19 de noviembre de 2024

The best experience

Professional, kind, prepared, ready to show you and explain what you are looking at :)
She´s really really good and also very good at English, so it´s easy to communicate even if you are not danish!
Highly suggested!

15 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De varmeste anbefalinger - alle pengene værd!

Vi har alle gange haft nogle utrolig gode oplevelser. Inge tager sig rigtig god tid, er grundig og fortæller hvad hun ser, så man føler sig virkelig tryg hos hende.
Vi har hver eneste gang fået gode billeder med hjem og efterfølgende fået billeder og videoer tilsendt på mail.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og vil uden tvivl komme igen!

9 de noviembre de 2024

Kanon sted

Jeg har været flere steder, men hos Inge er klart det bedste sted!
Trygt og hyggeligt sted.
Hun er stille og roligt af sind, så man føler sig meget velkommen. Vi vil bruge hende fremover.

17 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har virkelig været tilfredse og…

Vi har virkelig været tilfredse og glade for at komme hos Aalborg Gravidscanning. Vi har haft 2 tryghedscanninger og en kønsscanning. Det er er dejlig og roligt rum, hvor man føler sig tryg. Kan helt klart anbefales og vil komme igen, hvis jeg får brug for flere scanninger.

7 de octubre de 2024

Aalborg Gravidscanning

Inge hos Aalborg Gravidscanning får mine varmeste anbefalinger.
Jeg er blevet scannet hos Inge en del gange under min graviditet, og hun er helt utrolig omsorgsfuld, rolig og professionel.
Det har været rigtig gode oplevelser og trygge og grundige scanninger.

8 de diciembre de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.