Jeg har nu fået den sidste af tre scanninger ved Inge. Jeg har fået en tidlig scanning, en kønsscanning og en 3D/4D-scanning. Inge er super sød, nærværende og professionel, og billederne man ser og få... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har været til 2 tryghedsscanninger og kønsscanning hos Inge ved Aalborg Gravidscanning. Vi har alle gange haft nogle utrolig gode oplevelser. Inge tager sig rigtig god tid, er grundig og fortæl... Ver más
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Aalborg Gravidscanning! Personalet var utroligt imødekommende, venlige og professionelle. Jeg følte mig tryg og godt taget imod fra det øjeblik, jeg trådte ind a... Ver más
Fantastisk oplevelse hos Aalborg Gravidscanning! Inge er super nærværende, fortæller løbende alt hvad hun ser og får en til at føle sig utrolig tryg! Vi har både fået lavet tryghedsscanning, kønsscann... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Aalborg Gravidscanning tilbyder scanninger igennem hele din graviditet, så du altid kan følge med i, om dit barn og graviditet ser ud til at udvikle sig normalt. Priser fra 399 kr. Jeg er certificeret sonograf med 17 års erfaring med graviditet og scanning både fra hospitalet og privat klinik. Du er derfor i erfarne hænder med høj faglig niveau.
Información de contacto
Østerågade 27, 2.sal, 9000, Aalborg, Dinamarca
- +4593803026
- kontakt@aalborg-gravidscanning.dk
- aalborg-gravidscanning.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig god oplevelse. Alle pengene værd.
Vi har haft 2 tryghedsscanninger og 1 kønsscanning ved Inge ved Aalborg Gravidscanning. Det har hver gang været en virkelig god oplevelse. Inge tager sig god tid og fortæller hvad hun ser. Man føler sig i rigtig gode hænder. Der er en hyggelig og afslappet stemning i hendes klinik. Vi har hver gang fået udprintet billeder med hjem og har også fået tilsendt billeder og videoer på mail, hvilket er med i prisen. Det har uden tvivl været alle pengene værd og kan anbefales.
Jeg syntes det var dejligt at få mange billeder
En god oplevelse.
Vi har nu fået 2 scanninger ved Inge
Vi har nu fået 2 scanninger ved Inge, som begge gange har været enorm omhyggelig og givet gode, trygge rammer til oplevelsen. Vi kan bestemt anbefale et besøg her 😊
Grundig og dygtig sonograf
Inge er utrolig sød og dygtig sonograf! Vi har været ved hende både 7+0, og 10+2 og glæder os til at komme tilbage til kønsscanning 14+0. Hun gennemgår alt hvad hun kan se sammen med dig og giver sig rigtig god tid. Hun har vores varmeste anbefaling!
Dejlig oplevelse hos Inge.
Dejlig oplevelse hos Inge begge gange, hun tager sig god tid til at gennemgå hvad man ser, fortæller og der er en tryg og god stemning under scanningerne.
Man får desuden mange fine billeder med derfra.
Det er bestemt hver en krone værd.
Alt var som det skulle være
Super sød kvinde, der tog sig tid! Derudover fik man tilsendt videoer på mail + hun printede en masse billeder ud, som man kunne dele ud til familie.
Utrolig flink personale
Utrolig flink personale,man får virkelig noget for pengene, både billeder på print og mail samt video på mail.
Fik ny tid for samme pris da første gang var for tidligt.
Gode anbefalinger herfra
La experiencia Trustpilot