Jeg fik graviditetsmassage hos Line(jordemoder) virkelig god afslappende massage, på en lækker briks. Rum til at stille spørgsmål hvis man havde nogle. Meget sød og sympatisk. Tilbød også at mærke/mål... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fuldstændig fantastisk oplevelse hos Line med fødselsmoding med akupunktur/ oxytocinmassage! Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv 🙏 Fik endda en ekstra scanning og nogle rigtig fine bille... Ver más
Vores datter har været hos Trine flere gange og vi er yderst tilfredse med den behandling hun og vi som forældre har fået. Trine er meget kompetent, rolig og ærlig hvilket vi har vægtet højt og været... Ver más
Diana er helt fantastisk. Vi kom med ammeudfordringer, og allerede fra start lærte vi nogle teknikker, der gjorde en kæmpe forskel – pludselig blev amningen både smertefri og hyggelig. Diana er... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Aarhus Baby Univers tilbyder ydelser hele vejen rundt om at bringe et barn til verden. Vores vision og ambition er i al ydmyghed at være Danmarks bedste klinik inden for alt rundt om det at få et barn til verden – både før, under og efter graviditet. Foruden vores ydelser, udvider vi også med et gratis, digitalt vidensunivers. Hos Aarhus Baby Univers bliver du altid mødt af en rolig og behagelig atmosfære, hvor der er plads til dig og din situation og dine spørgsmål.
Información de contacto
Silkeborgvej 620, 8220, Brabrand, Dinamarca
- +45 29 75 45 45
- kontakt@aarhusbabyunivers.dk
- aarhusbabyscanning.dk
Varmeste anbefaling
Vi har været ved både Malene og Karen til en tidlig scanning, og vi har kun gode ord at sige om dem! De brugte begge god tid på at skabe en god atomsfære, fortælle, vejlede og give råd. Vi havde ikke oplevelsen af, at de skulle skynde sig - der blev brugt den tid, som vi havde brug for. De er så rummelige, imødekommende, smilende rare og virkelig dygtige til deres arbejde begge to - virkelig en god oplevelse. Varmeste anbefaling herfra :)

Respuesta de Aarhus Baby Univers
Vi havde en virkelig god oplevelse
Vi havde en virkelig god oplevelse, med tidlig scanning. Efter vi havde mistet vores første graviditet, var det en fantastisk oplevelse i gode og trygge hænder.
Et sted der varmt kan anbefales!!!!

Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse. Vi har en svær historik bag os hvad angår graviditet og aborter og Malene var så behagelig og omsorgsfuld. Varmeste anbefalinger her fra.

Respuesta de Aarhus Baby Univers
Vi var inde ved Karen for at få en…
Vi var inde ved Karen for at få en tidlig scanning. Hun var rigtig sød og behagelig, gav gode tips til kvalmen og dygtig til at fortælle os om, hvad hun så på ved baby/fosteret. En virkelig god oplevelse :-)

Respuesta de Aarhus Baby Univers
KÆMPE anbefaling til alle gravide!
Det har været en sand fornøjelse at være i forløb ved Karen. Har svært ved at finde ord for, hvad det har givet os i den vigtigste og mest sårbar tid i vores liv. Vi kom første gang i uge 6 og helt frem til uge 34. Hver gang er vi blevet mødt med rolighed, enorm ekspertise og Karens rolige sind. Der har aldrig været tvivl om noget fra scanninger af vores søn og Karen giver klart udtryk for, at hvis der er nogen som helst tvivl vil hun altid være ærlig og hjælpe. Det giver en enorm tryghed og det har hjulpet enormt meget i de mange usikre perioder man kan opleve i en graviditet. Vi har efter hvert besøg følt os set, hørt og hjulpet på absolut bedste vis!
Kæmpe anbefaling herfra. Alle der kommer i hænderne på Karen er virkelig nogle heldige mennesker!

Respuesta de Aarhus Baby Univers
Fuldstændig fantastisk oplevelse hos…
Fuldstændig fantastisk oplevelse hos Karen! Kan varmt anbefale Århus baby scanning. Vi er blevet taget i hånden helt fra starten af som nye kommende forældre. Virkelig virkelig glade og tilfredse

Respuesta de Aarhus Baby Univers
Karen er helt igennem fantastisk
Karen er et af de mest omsorgsfulde, opmærksomme og nærværende mennesker vi har oplevet. Vi har efterhånden kendt Karen 10 måneders tid. Vi havde desværre en syg datter i første graviditet. Vi besøger nu Karen i forbindelse med lillesøster. Karen er altid klar med både faglig og personlig sparring. Det er trygt, og vi glæder os til hvert et besøg. Vi kunne ikke forestille os at gå igennem en graviditet uden Karen på sidelinjen.
Vi vil anbefale hende til hver en tid.

Stor anbefaling!
Det var både en tryg, informativ og omsorgsfuld oplevelse, der ventede os til tidlig scanning hos Aarhus Baby Scanning - TAK!

Respuesta de Aarhus Baby Univers
Stor anbefaling her fra 😍❤️ hun er…
Stor anbefaling her fra 😍❤️ hun er virkelig den sødeste og bedste person jeg hsr mødt. God til og vide og forklar ❤️❤️

Respuesta de Aarhus Baby Univers
Kunne jeg give flere stjerner havde jeg…
Kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det!
Karen er et fantastisk menneske som kan få en til at føle sig tryk, velkommen og afslappet.
Hun har sine kompetencer i top, hvilket giver ro i graviditeten da man VED at hun ikke har overset noget vigtigt ved scanningerne.
KÆMPE anbefaling herfra!

Den STØRSTE anbefaling!
Vi har fået flere scanninger gennem graviditeten både hos det offentlige, en anden privatklinik og så hos Karen. Der er absolut INGEN tvivl om, at Aarhus Baby Scanning har været det tryggeste sted at komme. Ud over at Karen bare er SÅ sød og nærværende, skinner hendes mangeårige erfaring tydeligt igennem; hun har en enorm viden og svarer meget tydeligt og professionelt på alle spørgsmål, men er samtidig også meget bevidst om hvor hendes viden stopper - og så henviser hun glædeligt til andre fagfolk. Til kønsscanning opdagede Karen væske på vores søns nyre, hvorefter hun tilbød at informere Skejby, således de var opmærksomme - overordnet meget professionel håndtering af noget meget sårbart. Til 3D/4D-scanning lå lillemanden dårligt, hvorefter Karen med smil og grin tilbød os en gratis omscanning - og som studerende får man 25%, for som Karen selv siger, så skal alle have mulighed for at se til deres lille guldklump uagtet økonomisk situation. Overordnet set har vores fire besøg hos Aarhus Baby Scanning været hver eneste krone værd, så tak for dig, Karen, det har simpelthen været en fornøjelse :-)

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Karen er den sødeste og du vil føle dig meget tryg hos hende. Jeg kommer helt klart igen

10/10 oplevelse! ❤️
Vi har været til 3 scanninger hos Karen og det har været super oplevelser alle gangene. Hun er så sød og varm, og rigtig god til at forklare og fortælle. Det er det hele værd og man får billeder samt videoer med. Et uundværligt besøg 🥰

Amazing experience
It was for an early scan, I was very anxious about it . But Karen was super attentive and gentle . I could not expect better experience for my first scan.

Respuesta de Aarhus Baby Univers
Fantastisk service i trygge rammer
Fantastisk service i trygge rammer. 🤩

Rigtig rigtig god oplevelse
Karen er virkelig dygtig til at scanne, men også til at tage sig tid til at sætte sig ind i sine kunders ønsker, behov og eventuelle bekymringer. Hun tager sine kunder alvorligt, og så er hun altid smilende og venlig.
Og derudover giver hun en flot studierabat!

Varm anbefaling af Århus Baby Scanning
Vi var til tidlig scanning hos Århus Baby Scanning som første scanning nogensinde. Det var en helt fantastisk oplevelse, og Karen var så kompetent, imødekommende, varm og venlig. Der var en helt vildt god stemning, og vi følte, at vi blev både set og hørt, og at der blev taget god tid til alt det, vi havde brug for. Vi kan varmt anbefale Århus Baby Scanning til alle, og vi vil helt sikkert selv komme igen💓💓

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.