Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Limen slipper på stripsen og sidder til til gengæld tilbage på næsen og er svær at fjerne - stripsen er hård og laver trykmærker i næseryggen. Dårligt produkt og kundeservice er tilsyneladende ligeg... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er faktisk lidt skuffet. Produktet virker lovende, men syntes ikke at de klæber ordentligt - Holder ikke igennem en hel nat på mig - Falder enten halvt eller helt af. Har for god ordens skyld bå... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Servicios de saneamiento
  3. Tienda de artículos médicos

Escrito por la empresa

Clearflow er et dansk sundhedsbrand, der tror på, at alle fortjener et sundt og velbalanceret liv. Vi tilbyder produkter, der hjælper dig med at skabe gode vaner og understøtte din krops naturlige egenskaber. Vores mål er at gøre det enkelt og tilgængeligt for alle at tage ansvar for deres velvære i hverdagen.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Limen slipper på stripsen

Dårligt produkt og kundeservice er tilsyneladende ligeglade selvom jeg har klaget.

14 de abril de 2026

Endnu en…

Endnu en af de nyopstartede “virksomheder”, der drejer nøglen om efter få måneder, så man ikke kan komme i kontakt med dem. Har købt deres næsestrips, og det er mildt sagt et skod prudukt, der ikke sidder fast særligt længe. Dårligt lavet - sikkert på en fabrik i kina, og nu er der ingen mulighed for at komme i kontakt med dem, da firmaet og siden er lukket. Det er desværre ikke første gang, jeg har oplevet dette. Mage til amatørarbejde og plattenslageri skal man lede længe efter. Føj

25 de enero de 2026

Er faktisk lidt skuffet.

Er faktisk lidt skuffet.

Har for god ordens skyld både vasket, renset og aftørret næsen før påsætning.

(Har indtil videre kun prøvet den gennemsigtige udgave)

28 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse

Har brugt dem to gange og hver gang har plasteret delt sig så jeg er vågnet med halvdelen af det sorte strittende ud i luften. Ikke tilfredsstillende. Har købt mange pakker og fortryder

17 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hæfter ikke og de svare ikke

Det er ikke lykkedes mig at gennemføre en cykeltur hvor de bliver siddende fast. De løsner sig efter 15-30 min.

Har forholdt Clearflow dette på mail men ingen tilbagemelding.

9 de octubre de 2025

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke sådan det skal være. Vi vendte tilbage på den første mail du havde skrevet efter et par timer, og nu også vendt tilbage på din anden mail. Du bedes svare tilbage på mail.

Hurtig nem at bestille God pris

Hurtig nem at bestille God pris

23 de septiembre de 2025

Hej Dorte,

Tusind tak for din gode anmeldelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du synes det var nemt og hurtigt at bestille, og at prisen levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding!

Springer op i utide.

Næsestripsene klistrer ikke ordentlig fast.
Halvdelen af de gange jeg har brugt dem er de sprunget op i løbet af natten.
Og jeg har renset næsens overflade før jeg har klistret dem fast.

25 de septiembre de 2025

Hej,

Tak for din feedback! 🙏

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, du skal have. Næsestripsene burde selvfølgelig blive siddende hele natten. Prøv gerne at sikre, at huden er helt tør (ikke bare ren), før du sætter dem på -lidt fugt kan påvirke klæbeevnen. Det er også super vigtigt, at du klemmer dem godt på næsen og gerne holder et jævnt tryk i minimum 10 sekunder.

Håber dette hjælper, ellers er du mere end velkommen til at skrive på kontakt@clearflow.dk

Kropsscanner

Jeg kan følge med i min vægttabs rejse, god scanner, nem app, perfekt

25 de septiembre de 2025

Hej Joakim,

Tak for din flotte anmeldelse! 🙏

Dejligt at høre, at du er glad for scanneren og appen - og at den hjælper dig på din vægttabsrejse.

Nu kan jeg dufte farver

Nu kan jeg dufte farver, de er fabelagtige

5 de julio de 2025

Hej Marie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, og at du er mere end tilfreds med dit køb!

Har brugt dem 3 nætter

Har brugt dem 3 nætter, straks man sætter den på kan man mærke et fantastisk flow igennem næsen.
Ofte vågner jeg om morgenen og føler at jeg ikke har sovet ret godt, allerede fra første nat med Clearflow følte jeg mig udhvilet. Spændende at der skal skal så lidt til.

24 de abril de 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det fantastisk at høre, at du allerede efter første nat kunne mærke en stor forskel! 🙏

Det betyder meget for os at høre, at du føler dig mere udhvilet - præcis det håber vi, Clearflow kan hjælpe med.

Og ja, nogle gange skal der overraskende lidt til for at gøre en stor forskel. 💙

Tak fordi du deler din oplevelse!

Ikke vildt imponeret

Ikke vildt imponeret, virker ikke mega godt på MIG. Og syndes limen på plasteret er alt for stærk, det gør ondt at tag af igen.

9 de abril de 2025

Hej Sune,

Tak for din feedback - det betyder meget for os. 🙌

Vi ved, at alle næser og hudtyper er forskellige, og vi har valgt en næsestrip med ekstra godt hold, da mange af de mere “bløde” modeller på markedet ofte falder af i løbet af natten, eller med det samme man begynder at svede. 😅

Vores løsning er designet til at blive siddende, men det betyder også, at den sidder godt fast. Et lille tip er at tage den roligt af - og evt. bruge lidt vand, hvis man har sensitiv hud.

Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@clearflow.dk, hvis du skulle opleve yderligere problemer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Clearflow næsestrips er nemme at…

Clearflow næsestrips er nemme at påfører og meget effektive. Jeg bruger stripsene om natten og til træning, hvor jeg med det samme har oplevet en mærkbar forandring ift. vejrtrækning. Det har øget mit energi niveau og jeg sover bedre!
Udover produktets fordele er leveringen hurtig, og kundeservicen er i top.

Jeg kan varmt anbefale Clearflow til alle, der ønsker en lille, men mærkbar forbedring i deres hverdag. 🤩

7 de abril de 2025

Hej Sofie 🌟

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at Clearflow næsestrips har forbedret både din vejrtrækning, søvn og træning – præcis som vi ønsker det 💪😴

Vi sætter stor pris på din anbefaling og de pæne ord om vores levering og kundeservice 🙌

Positivt overrasket!

Venlig og kompetent service fra stiftere med en tydelig vision. Deres produkt overraskede virkelig! Positivt. Næsestrippen løfter og udvider luftvejen gennem næsen og gør vejrtrækningen lettere og mere flydende. Så behageligt, at man glemmer man har den på.
Kan bruges i så mange situationer - uundværlig når man først har prøvet dem.

6 de abril de 2025

Hej Elena 🙌

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at både produktet og vores vision skinner igennem - og at næsestripsene har gjort en mærkbar forskel for dig.

Fantastisk at høre, at de føles så behagelige og hjælper i mange situationer - præcis sådan vi håbede, de ville blive brugt 💙

WAOW!

Det er første gang jeg har prøvet næsestrips og det gør en KÆMPE forskel for mig! Jeg har generelt besvær med at trække vejret gennem næsen, men med de gennemsigtige næsestrips fra Clearflow er der virkelig hul igennem. Kan slet ikke vente med at begynde at løbe med dem på også. Tak!!!

31 de marzo de 2025

Hej Risom 🙌

WAOW - sikke en fantastisk tilbagemelding! Hvor er det fedt at høre, at næsestripsene allerede gør en kæmpe forskel for din vejrtrækning. Vi glæder os til at høre, hvordan de virker for dig under løb også 🏃‍♂️💨

Tusind tak for de pæne ord - det betyder meget!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedre end andre jeg har prøvet

Bedre end andre jeg har prøvet, bruger dem de fleste nætter. Føler klart det gør min vejrtrækning bedre gennem næsen. Og sidder sygt godt fast

26 de marzo de 2025

Hej Andreas Mus 👃💨

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at Clearflow skiller sig positivt ud og hjælper din vejrtrækning om natten - og dejligt at høre, at de også sidder godt fast 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.