Jeg fik graviditetsmassage hos Line(jordemoder) virkelig god afslappende massage, på en lækker briks. Rum til at stille spørgsmål hvis man havde nogle. Meget sød og sympatisk. Tilbød også at mærke/mål... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fuldstændig fantastisk oplevelse hos Line med fødselsmoding med akupunktur/ oxytocinmassage! Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv 🙏 Fik endda en ekstra scanning og nogle rigtig fine bille... Ver más
Vores datter har været hos Trine flere gange og vi er yderst tilfredse med den behandling hun og vi som forældre har fået. Trine er meget kompetent, rolig og ærlig hvilket vi har vægtet højt og været... Ver más
Diana er helt fantastisk. Vi kom med ammeudfordringer, og allerede fra start lærte vi nogle teknikker, der gjorde en kæmpe forskel – pludselig blev amningen både smertefri og hyggelig. Diana er... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Aarhus Baby Univers tilbyder ydelser hele vejen rundt om at bringe et barn til verden. Vores vision og ambition er i al ydmyghed at være Danmarks bedste klinik inden for alt rundt om det at få et barn til verden – både før, under og efter graviditet. Foruden vores ydelser, udvider vi også med et gratis, digitalt vidensunivers. Hos Aarhus Baby Univers bliver du altid mødt af en rolig og behagelig atmosfære, hvor der er plads til dig og din situation og dine spørgsmål.
Información de contacto
Silkeborgvej 620, 8220, Brabrand, Dinamarca
- +45 29 75 45 45
- kontakt@aarhusbabyunivers.dk
- aarhusbabyscanning.dk
Rigtig godt sted at blive scannet
Rigtig godt sted at blive scannet. Det er mit første graviditet og med tvillinger. Følte mig trygt fra første sekund vi kom ind, vi fik svar på alle vores spørgsmål. Vi fik forklaret alt hvad der skulle ske. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale og kommer tilbage ❤️

Respuesta de Aarhus Baby Univers
Competent and Professional service.
Competent and Professional service.
Karen took care to inform our hospital for the results of the scaning. I can definitely recommend her and the company to other future parents.

Respuesta de Aarhus Baby Univers
Jeg vil gerne give min varmeste…
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Aarhus Baby Scanning. Jeg havde en fantastisk oplevelse med deres service, og jeg er så glad for, at jeg valgte dem til min graviditetsscanning.
Først og fremmest var personalet hos Aarhus Baby Scanning utroligt venlige og imødekommende. De gjorde alt for at få mig til at føle mig tryg og komfortabel under hele processen. De var meget professionelle og vidste præcis, hvad de lavede, hvilket var meget beroligende for mig.
Scanningen var også meget grundig, og jeg følte mig virkelig tryg ved at vide, at de tog sig tid til at undersøge alt grundigt og give mig den nødvendige information om min baby og min graviditet. Jeg blev også imponeret over, hvor moderne og opdateret deres udstyr var, og hvor klare og tydelige billederne var.
Alt i alt havde jeg en vidunderlig oplevelse med Aarhus Baby Scanning, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til alle mine venner og familie, der er gravide og på udkig efter en pålidelig og professionel scanningsservice. Tak til Aarhus Baby Scanning for en fantastisk oplevelse!

Enestående oplevelse som førstegangsforældre
Vi følte os i rigtig gode hænder som kommende førstegangsforældre. Vi fik lynhurtig ro på, selvom vi begge var meget spændte til vores første scanning. Alt i alt en virkelig god, nærværende og professionel behandling. De varmeste anbefalinger til Karen.

Respuesta de Aarhus Baby Univers
De varmeste anbefalinger til Karen…
De varmeste anbefalinger til Karen 👌🏻⭐️👶🏼
Vi har været til to scanninger hos Karen. Begge gange har været så trygge og fantastiske. Karen er oplysende, både inden, under og efter scanningen, og samtidig virkelig nærværende og rolig. Man føler sig meget velkommen hos Karen 💙💓

Verdens dejligste oplevelse
Venlighed, imødekommende, professionel, varm og venlig!
Følte mig rigtig godt tilpas, hun er så dygtig til at fortælle alt om der forgår og hvad man kan se på scanningen.
Rigtig god oplevelse kan varmt anbefales

Respuesta de Aarhus Baby Univers
God oplevelse med tid og ro og gode…
God oplevelse med tid og ro og gode forklaringer undervejs.

Professionel og omsorgsfuld
Vores 1. scanning nogensinde, og sikke en oplevelse. Fra første skridt inden for døren blev vi taget imod med åbne arme. Der blev fortalt og informeret samtidig med der var en lun og fantastisk atmosfære.
Karen er en stjerne, og dygtig til det hun laver. 5/5 til hende. ⭐

Meget professionel scanning
Meget professionel scanning, som virkelig gjorde en tryg. Desuden var det rigtige hyggelig omgivelser. Alt i alt en klar anbefaling herfra.

Professionel og varm
Fantastik sted! Hjertevarm og betænksom kvinde, som gør at man føler sig tryg og forstået. Den største anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra!
Så god en oplevelse! Karen er så omsorgsfuld og behagelig! God til at spørge om man har spørgsmål til graviditeten generelt, selvom man "bare" har tid til scanning. Kort ventetid og scanningsbilleder med hjem på både print og link :-) Kan varmt anbefale

De varmeste anbefalinger
Vi var til 3D/4D scanning af vores lille dreng igår. Vi havde en rigtig behagelig og tryg scanning hos Karen. Aarhusbabyscanning.dk får vores varmeste anbefalinger.
Simon og Rikke

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.