Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij van AB netten B.V Doen geen zaken met Trustpilot echter zien wij dat iedereen een review kan schrijven. Reactie op reviews is niet mogelijk en dus op deze manier. Reviews van mensen gaan allen o... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Begin juni schaduwdoek bestelt. Nog steeds niets ontvangen of gehoord. App of mail wordt niet op gereageerd. Telefoon ook niet. Als ze opnemen, krijg je te horen dat ze het druk hebben. Levertijden s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een pvc afdekzeil besteld op maat 3.90 mtr bij 3.80 mtr met ringen om de 50 cm. De prijs vergeleken met andere aanbieders was een stuk lager soms wel de helft minder. Kreeg keurig per mail... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Jardín
  2. Proveedor de materiales para la construcción
  3. Piscina cubierta

Escrito por la empresa

AB Netten is een bedrijf gevestigd in het Brabantse Helmond met zeer lange ervaring in verkoop en productie van zonnedoeken en winddoeken. In Nederland hebben we een ijzersterke reputatie opgebouwd in het verkopen en ontwikkelen van schaduwnetten, zonnezeilen, schaduwdoeken zonnedoeken, winddoeken, wavesails en harmonicadoeken op maat.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de tweede keer ab netten…

Voor de tweede keer ab netten ingeschakeld om (nu onze tuin) kitten proef te maken voor onze britse korthaar wederom vakwerk en super aardig en vriendelijk!! Het was weer echt maatwerk en niet makkelijk maar perfect gedaan heel blij mee andrew en je collega bedank!!!

21 de abril de 2026

Respuesta de Abnetten

Bedankt voor de mooie review! Uiteraard hebben we deze montage graag voor je uitgevoerd.

Nu lekker genieten van de tuin!

Goed schaduwdoek

Goed schaduwdoek, de zon wordt er echt door opgevangen. Mijn ramen worden nu niet meer zo heet waardoor ik binnen minder last van de warmte verwacht te hebben. Bij vragen kreeg ik snel reactie. Het pakket werd keurig verpakt geleverd.

17 de junio de 2025

Respuesta de Abnetten

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie achter te laten. We zijn blij te horen dat u zo'n goede ervaring met ons heeft gehad. Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons team!

Klein schaduwdoek op maat

Klein schaduwdoek voor hoekbank op terras mooi op maat gemaakt, degelijk materiaal en goed afgewerkt, blij mee!

10 de junio de 2025

Beste Ymkje,

Bedankt voor de mooie review.
Heel veel plezier van de aankoop!

Groetjes, Team AB Netten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Servicegericht en levert volgens afspraak site

Had een bestelling gedaan met 2 buurtgenoten,
Maten moesten achteraf bijgesteld worden.Na twee dagen gebeld.
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en bevestigde mail ontvangen.
Goede kwaliteit

6 de junio de 2025

Respuesta de Abnetten

Bedankt voor de mooie review, gelukkig kunnen we snel schakelen door eigen productie ;)

Goede service en kwaliteit

Ik had met spoed een windscherm nodig. De standaard levertijd was te laat voor ons. Na een telefoontje werd meteen gekeken of het product op voorraad was en toen kon het dezelfde dag nog aan de bezorgservice worden aangeboden. Volgende dag had ik het ik huis. Super dat er zo snel geschakeld kom worden! En natuurlijk ook belangrijk; het doek was van een goede zware kwaliteit.

4 de junio de 2025

Beste Marjolein,

Bedankt voor de mooie review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Productiefout

AB netten had een gaasnet geleverd waarvan 1 ring aan de buitenzijde was geproduceerd. Na contact te hebben gehad is er een nieuwe geleverd.

26 de mayo de 2025

Winddoek 320GR/M2

Ik heb voor mijn overkapping een Winddoek 320 Gr/m² Incl. Tourniquets (Om de 25 CM) besteld, en ontvangen
moest wel even wachten tot het klaar was, maar dan wordt je geduld ook beloond.
Super kwaliteit en met de tourniquets erg mooi en strak op te hangen
Ik ben erg tevreden.

3 de mayo de 2025

Respuesta de Abnetten

Dank voor de mooie Review.
Daar doen we het uiteraard voor.
Veel plezier met het product.

MVG Team AB Netten B.V

Doek voor mijn tuinpoort

Ik heb bij AB netten een pp maat doek aangeschaft voor mijn deurpoort. De bestelling had wel een vertraging maar als klant coulance heb ik gratis tyraps gekregen. Nou kost een zakje tyraps niet veel geld maar het gaat hier om de gebaar dat ze graag meedenken met de klant. Verder ben ik heel erg tevreden met het doel ziet er echt netjes en strak uit. Ik wil misschien nog een doek bestellen als reserve.

1 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super,

Super,
Afschijdings netten besteld 25mtr x1,80
Perfecte afwerking voor montage.
Supersnelle levering.
50 x100 was op korte termijn niet leverbaar,
Betaling volgende dag teruggestort.
Top top top

26 de marzo de 2025

Zeer tevreden.

Op maat gemaakt zicht doek besteld.
Zeer snelle en correcte levering.
Zeer tevreden over de kwaliteit en het maatwerk.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

11 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had maandag een bestelling geplaatst…

Ik had maandag een bestelling geplaatst en dinsdag al in huis!!!! Snap de negatieve recensies echt niet vandaar dat ik een recensie schrijf want doe dit eigenlijk nooit (zonde van mn tijd 🫣) maar ik ben echt super tevreden! Het is toch logisch als je maatwerk besteld dat het later binnenkomt?? Ik had dan geen maatwerk besteld en er stond bij binnen 2-3 dagen geleverd, en het was de volgende dag in huis!!! Het had ook helemaal geen haast maar super netjes en komt niet overheen met de andere recensies.

14 de enero de 2025

Respuesta de Abnetten

Bedankt voor je mooie review Sharona!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billy de kater en het balkon

Een verhuizing van een huis met tuin, naar een huis met balkon (1 hoog) viel voor mijn 13 jarige kater niet mee. Hij waagde de sprong, tot grote schrik van mij. (Hij zag beneden muizen lopen)
Het balkon moest dicht, maar wel netjes!!
Ik nam contact op met AB Netten.
30 december is mijn balkon dichtgemaakt met een net. Het is zo mooi en professioneel gedaan. Het net is ook totaal niet storend. Billy (de kater) ging wel meteen op zoek naar een opening. Die is er niet. Hij heeft zich ermee verzoend. Hij kan nu lekker op het balkon liggen, op een stoel of in zijn tentje. Wat ben ik blij!!!

30 de diciembre de 2024

Respuesta de Abnetten

Fijn dat we jou en Billy hebben kunnen helpen. Bedankt voor de review!

Perfect maatwerk

Ik zocht voor mijn camper een stevig douche gordijn. Eentje dat lekker stug is en niet blijft plakken. Na wat googlen, kwam ik bij AB Netten uit en vroeg Andrew of hij iets van vrachtwagenzeil voor mij kon maken. Hij stelde voor, om grote ring ogen te gebruiken, Het eindresultaat is exact, wat ik voor ogen had, dus ben erg blij met het zeil en meedenken. Waarvoor grote dank!

14 de diciembre de 2024

Respuesta de Abnetten

Fijn dat je tevreden bent. Uiteraard denk we graag mee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een pvc afdekzeil besteld op…

Kreeg keurig per mail een bevestiging van de bestelling met de geschatte levertijd.
Het pvc zeil was keurig op maat en werd afgeleverd binnen de gestelde tijd van 14 werkdagen.
Nu na enkele weken in gebruik zeer tevreden over het geleverde product.
Het is echt een aanrader en ik doe mijn volgende bestellingen zeker weer bij AB netten.

11 de agosto de 2024

Respuesta de Abnetten

Maatwerk kost altijd even tijd om te produceren. Bedankt voor de review Richard!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.