Voor de tweede keer ab netten ingeschakeld om (nu onze tuin) kitten proef te maken voor onze britse korthaar wederom vakwerk en super aardig en vriendelijk!! Het was weer echt maatwerk en niet makkeli... Ver más
La empresa ha respondido
Wij van AB netten B.V Doen geen zaken met Trustpilot echter zien wij dat iedereen een review kan schrijven. Reactie op reviews is niet mogelijk en dus op deze manier. Reviews van mensen gaan allen o... Ver más
Ik had een pvc afdekzeil besteld op maat 3.90 mtr bij 3.80 mtr met ringen om de 50 cm. De prijs vergeleken met andere aanbieders was een stuk lager soms wel de helft minder. Kreeg keurig per mail... Ver más
La empresa ha respondido
AB Netten is een bedrijf gevestigd in het Brabantse Helmond met zeer lange ervaring in verkoop en productie van zonnedoeken en winddoeken. In Nederland hebben we een ijzersterke reputatie opgebouwd in het verkopen en ontwikkelen van schaduwnetten, zonnezeilen, schaduwdoeken zonnedoeken, winddoeken, wavesails en harmonicadoeken op maat.
Zuiddijk 22, 5705 CS, Helmond, Holanda
Super blij met mijn zwembadzeil. Ervaren eigenaar weet waar hij over praat en geeft goed advies! Communicatie was goed en snelle levering.

Respuesta de Abnetten
Reactie op reviews is niet mogelijk en dus op deze manier. Reviews van mensen gaan allen over een levertijd die duidelijk onder elke advertentie staat. Wordt deze niet gehaald krijgt u bericht. Alle mensen die ( sommige waren niet eens klant, maar kunnen hier helaas niets aan veranderen) een slechte review schreven gaat allemaal over de levertijd ( niet of slecht gelezen) U kunt deze berichtgeving beamen door op onze website van AB netten B.V te kijken onder onze producten. Laat u niet afschrikken, wij zijn een betrouwbare partij die de klant voorop stelt.
Bestelling gedaan en geen bestellingsbevestiging ontvangen. Op de site staat binnen 3 werkdagen dagen geleverd, die tijd is nu ook verstreken, na het lezen van deze recenties ben ik heel benieuwd of ik nog wat ga horen of ontvangen.
na een bestelling begin juni nog niets ontvangen. is eerder toegezegd dat verzonden (zou gaan worden).
Op mails en telefoon wordt niet gereageerd.
Begin juni schaduwdoek bestelt. Nog steeds niets ontvangen of gehoord. App of mail wordt niet op gereageerd. Telefoon ook niet. Als ze opnemen, krijg je te horen dat ze het druk hebben. Levertijden staan niet even duidelijk op de site gemeld. Hou rekening met lange levertijden.
Na een review uiteindelijk wel snel geholpen.
Slechte service na meer dan 6 weken nog niks binnen terwijl dat was toegezegd. Communiceert niet moet zelf overal achteraan
Zonder tegenbericht tot 2 x toe langere levertijd. Bij navraag zeer kortaf of helemaal geen antwoord.
Bestelling ontvangen in een grote prop.
kwaliteit niet geweldig
Más información sobre otros tipos de reseñas.