AIKI Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na een week nog steeds niets ontvangen, twee mails gestuurd, geen enkele reactie. Zou bij PostNL zijn, maar daar is het pakje toegekomen zonder track & trace, status blijft op label aangemaakt staan... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

het idee om mensen aan te sporen rustiger te ademen is zeker nodig. Doch denk ik dat de gebruiksaanwijzing veeeeel te hoog gegrepen is voor de meeste mensen. ik doe regelmatig hart-coherentie 6 ade... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beter slapen met AIKI en controle paniek- en angstaanvallen. Het kan toeval zijn, maar sinds ik -nu bijna 3 weken- de AIKI gebruik ( 5x net voor het slapen gaan) slaap ik 8 van de 10 nachten beter en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige manier om je adem onder controle te krijgen en tegelijkertijd een prachtig sieraad. Als ademtherapeut zou ik deze zeker aanbevelen. Bovendien was het contact met het hoofdkantoor zeer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería

Escrito por la empresa

Het eerste échte sieraad dat helpt tegen stress, angst- en paniekaanvallen

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

248 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd en de ketting ziet er ook…

Snel geleverd en de ketting ziet er ook mooi uit en geeft nu al verlichting bij het ademhalen.

23 de septiembre de 2024

Beste Mirjam,
Super bedankt voor het geven van deze mooi 5-sterren review. Fijn dat het bewust ademen meteen verlichting geeft.
Heel veel plezier nog met je bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt een super mooie ketting!

Echt een super mooie ketting!

28 de septiembre de 2024

Beste Julia,

Enorm bedankt voor je 5-sterren review. Heel veel plezier met je bestelling!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Terugzenden absurd duur.

Bestelling vlot en verzorgd en mooie hanger. MAAR hanger te zwaar om ctu te kunnen dragen (spanning op nek). Jammer dat je de retourkost zelf moet betalen. België-Nl is duur (9.60 euro).

24 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Beste Myriam,

Bedankt voor je feedback. Fijn dat u de bestelling snel heeft ontvangen. We zijn momenteel aan het kijken naar een variant die wat minder zwaar is. Ik snap de frustratie van de retourkosten, vooral wanneer het van België naar Nederland is verstuurd. Maar helaas kunnen wij op dit moment de retourkosten niet voor onze rekening nemen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Beste Tanja,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een 5-sterren review te plaatsen, dat waarderen wij enorm. Fijn dat je de ketting snel hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal.

Vlotte levering goed verpakt

Vlotte levering goed verpakt. Gewoon gedaan wat beloofd wordt.

8 de septiembre de 2024

Beste Arie,

Enorm bedankt voor je 5-sterren review. Fijn dat de levering vlot is verlopen en dat de verpakking naar wens is geweest.

13 de septiembre de 2024

Beste Petra,

Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn dat je de AIKI Ademketting snel hebt ontvangen. Wij wensen je veel plezier bij het doen van ademhalingsoefeningen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

One of a kind experience.

This is one of a kind experience.

Alles is supervlot gegaan, binnen de 2 dagen had ik het product al thuis gekregen, netjes in een doosje verpakt.

Ketting is heel mooi en stijlvol.

Ik heb er al veel plezier aan gehad en raad het zeer zeker aan. :)

4 de septiembre de 2024

Beste Vera,

Super bedankt voor je uitgebreide 5-sterren review, dat waarderen wij enorm. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over onze AIKI Ademketting.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het product is zoals beschreven

Het product is zoals beschreven, van degelijke kwaliteit.
Leuk en snel toegestuurd.

16 de agosto de 2024

Beste Vanessa,

Bedankt voor het plaatsen van deze 5-sterren review. Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kette gefiel mir sehr gut

Kette gefiel mir sehr gut. Leider konnte ich das Matrial nicht vertragen. Musste also zurück senden. Das ist eine Katastrophe. Mehrmals hatte ich eine Mail gesendet. Dauert ewig bis eine Antwort zurück kommt. Die Kosten für Rückversand musste ich selbst tragen.Also nicht nochmal

29 de agosto de 2024

Ademkettings besteld

Ademkettings besteld, perongeluk in de verkeerde kleur. Meteen de juiste kleur opgestuurd gekregen, nog voordat ik de verkeerde bestelde terug kon sturen. Snel, betrouwbaar en een ontzettende fijne service.

6 de agosto de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.