Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hallo ik ben Erica 65 jaar De laatste jaren best wel wat stress Opgebouwd. Na een heel erg bericht werd ik angstig en opgejaagd stress gevoel Ik ben gaan lezen op google want ik had erg last van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een heel fijn product, juist omdat het je wat onzekerheid wegneemt over of je wel juist ademt. Je kúnt simpelweg alleen op de juiste manier uitademen door de Aura te gebruiken, doordat die maar een be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Calmind Aura heeft mij tot dusver goed geholpen. Ook mede dankzij de adviezen en professionele begeleiding van Danique om door te zetten met de Aura. Na een stressvolle periode en operatie was ik... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas zit er geen gebruiksaanwijzing bij en gaat alles via internet of qr code . Niet vriendelijk voor de oudere generatie . Na lezen toelichting nog niet akkoord . In het boekje waarin qr code sta... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de salud mental
  2. Servicio de comercio electrónico
  3. Joyería

Escrito por la empresa

Calmind is ontstaan uit een samenwerking van een psycholoog en iemand met een paniekstoornis. Het merk staat voor het verbeteren van de mentale gezondheid van haar klanten. De Calmind 'Aura' is gemaakt voor het optimaliseren van de ademhaling, ter vermindering van klachten als vermoeidheid, piekeren, concentratieproblemen, hoofdpijn, angststoornissen, paniekaanvallen en stress. Daarnaast kan het gebruikt worden om te stoppen met roken.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Na een week al verschil

Hallo ik ben Erica 65 jaar
De laatste jaren best wel wat stress
Opgebouwd. Na een heel erg bericht werd ik angstig en opgejaagd stress gevoel
Ik ben gaan lezen op google want ik had erg last van het zuur en een erg opgezette buik
Ik kwam uit bij deze side ,ik las daar en dacht nou dat is precies wat er is
Ik ga de Aura bestellen
Nu een week ben ik al veel rusiger en merk dat mijn darmen ook anders zijn gaan werken, ik ben erg hoopvol en ga hier zeker mee verder

3 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb de Aura nu al een jaar in bezit

Ik heb de Aura nu al een jaar in bezit. ik moet zeggen dat het idd helpt. ik gebruik hem eigenlijk te weinig. aangezien ik soms paniekaanvallen ervaar, moeilijk mijn ademhaling kan reguleren alleen.. Helpt de aura enorm goed. Je moet minder nadenken, nadenken is frustrerend in zo een situaties. Nu probeer ik dan rustig in te ademen en gewoon door het 'Fluitje' zeg maar te blazen/uit te ademen. Het wordt ook een handeling die je ontspanning brengt , alsook het dan gewoon bij hebben brengt rust. Voor mensen die twijfelen , die ook angst gerelateerde klachten hebben... zeker het proberen waard!

14 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hopelijk gaat het mij nog rust geven

Snelle levering, mooi verpakt en ziet er om je nek ook mooi uit. Helaas merk ik nog geen verbetering in mijn manier van ademhalen. Vooral in een angstpiek lukt het mij helaas niet deze te gebruiken. Had goede hoop dat dit mij zou gaan helpen maar helaas nog niet.

9 de julio de 2025

Respuesta de Calmind

Dankjewel voor je eerlijke review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat je beschrijft, komt vaker voor in het begin. Zeker tijdens een angstpiek is het lastig om bewust een hulpmiddel te gebruiken zoals de Aura. Dat betekent niet dat het geen effect kán hebben, maar dat het belangrijk is om het gebruik eerst goed te trainen op rustige momenten. Het lichaam moet namelijk wennen aan een nieuwe manier van ademhalen. Door de Aura minimaal 3 keer per dag te oefenen – ook als je geen stress voelt – ga je merken dat je zenuwstelsel sneller kalmeert wanneer je hem wél nodig hebt.

We helpen je hier graag bij! Je kunt gratis en vrijblijvend met een psycholoog van Calmind chatten of mailen via onze website, zodat we je kunnen begeleiden en samen kunnen kijken welke oefeningen voor jou het beste werken. Je staat er dus niet alleen voor! We begeleiden je waar dat kan ;)

Hopelijk ga je de rust die je zoekt net als alle andere klanten alsnog ervaren

Niet teveel beloven

Niet teveel beloven. Het is geen wondermiddel. Het is een hulpmiddel

21 de junio de 2025

Hi Sjeng,

Ik begrijp wat je bedoelt en onderschrijf dit helemaal. De Aura is geen wondermiddel, en dat willen we ook niet beloven. Het is een hulpmiddel dat je kunt inzetten om je ademhaling maximaal te kalmeren, zeker in momenten van stress of spanning.

Waar veel mensen snel en oppervlakkig ademhalen in een panieksituatie, helpt de Aura de uitademing te verlengen naar 10+ seconden, wat biologisch gezien direct een kalmerend signaal geeft naar het zenuwstelsel. In de praktijk zien we dat dit met 'gewone' ademhalingsoefeningen vaak niet lukt en dat het moeilijk is om de ademhaling op zulke momenten zelf onder controle te krijgen.

Voor veel mensen maakt dat een groot verschil, maar het blijft een deel van een groter proces. De Aura helpt net dat extra zetje te geven om consistent met je ademhaling aan de slag te gaan, maar dat gaat niet vanzelf.

Mochten we met je mee kunnen denken in jouw proces, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind het een hele mooie ketting

Ik vind het een hele mooie ketting, een mooi sieraad past overal bij! Ik heb heb iedere dag om. en alleen het idee al dat ik hem om heb word ik al rustig van! Door de Aura zit ik nou ook een stuk beter in me vel!

Bedankt!

14 de junio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben inmiddels 3 weken in het bezit…

Ik ben inmiddels 3 weken in het bezit van de Aura. Het is een mooi sieraad en werd netjes optijd bezorgd. Echter na 3 weken intensief gebruik, merk ik nog niet het gewenste effect. Daarom contact gezocht. Ramon heeft mij geadviseerd en ga er dus verder mee aan de slag. Bij Calmind zijn ze heel behulpzaam en ze willen je echt verder helpen. Dit doen ze op een rustige en prettige manier. Ik moet nog even volhouden is mij verteld, dus we gaan netjes door. 💪🏻

27 de mayo de 2025

Super deskundige ondersteuning bij Calmind

Ik ben sinds een paar dagen beginnen ademen met de Aura en ik voel dat het heel wat bij mij losmaakt. Ik worstel sinds vele jaren met angst- en paniekaanvallen en chronische hyperventilatie. Ik was eigenlijk, na alle therapievormen en spirituele werkvormen, op een punt gekomen waarop het zo niet meer verder kon. Ik ging toch nog maar eens kijken op internet en vond de Aura. Ik wist dat een verlengde uitademing de parasympathicus stimuleert maar had ook al een hele tijd de Buteyko-methode toegepast, zonder soelaas te vinden. Ik had al een aantal mails verzonden naar het Calmind-team en kreeg daar een zeer professionele en ondersteunende reactie op van Danique, de psychologe. Ik heb nadien ook nogal wat gechat met haar broer Ramon en ik ben vol lof over ook zijn deskundige ondersteuning.

25 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beste ik wacht nog steeds op mijn…

Beste ik wacht nog steeds op mijn bestelling heb veel gedeeld gehad of ik ontvang mijn bestelling of mijn geld terug
Jammer dat ik geen foto kan sturen
Heb voor 40,43 euro besteld 😡
Jullie gingen mij bestellingen terug opsturen en wacht nog ben nu een boze klant echt🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Beste steeds meerdere mail gestuurd en ik kan geen enkel foto door sturen of bewijzen vind dit zo erg dat we worden gebruikt 😡Mvg

31 de enero de 2025

Beste IKKE,

We willen je graag helpen, maar tot op heden is dit niet gelukt aangezien je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Wij kunnen in ons bestand geen bestellingen vinden die matchen met de gegevens in je review, je aankoopdatum en orderbedrag. Ik vermoed daarom dat je bij een ander bedrijf hebt besteld.

Mocht je toch echt bij ons besteld hebben, dan staan we nog steeds open voor het komen tot een oplossing. Verstuur dan een mailtje naar info@calmind.eu zodat we er samen naar kunnen kijken.

Ramon van Calmind

Goede service!

Duidelijke chat voor aankoop omdat ik bijkomende vragen had.
Er is de garantie dat je het kan retourneren mocht het voor jou niet doen wat nodig is. De probeertijd van 2 weken kan worden verlengd.
Het product doet wat het belooft voor mij. Het is een hele opluchting ...

13 de marzo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vind t hangertje niet heel byzonder…

Vind t hangertje niet heel byzonder voor zo n aankoop bedrag !
De fisio gaf zo n ademhalingstechniek gratis mee !
Maak bij t uitademen n fluitje met je lippen !
Niet veel anders !
Te duur !

27 de febrero de 2025

Respuesta de Calmind

Bedankt voor je eerlijke feedback. Ik begrijp je gevoel dat de Calmind Aura misschien niet veel toevoegt ten opzichte van de ademhalingstechnieken die je fysiotherapeut heeft aanbevolen. Als psycholoog heb ik in de praktijk vaak gezien dat, hoewel dergelijke technieken effectief kunnen zijn, ze zonder begeleiding moeilijk correct toe te passen zijn, vooral tijdens momenten van intense stress of paniek.

Onderzoek toont aan dat gecontroleerde ademhalingsoefeningen effectief zijn in het verminderen van stress en angst. Echter, tijdens hevige stress kunnen mensen moeite hebben om deze technieken correct toe te passen zonder hulpmiddelen. De Calmind Aura is ontworpen om de uitademing te verlengen, wat het parasympathische zenuwstelsel activeert en het lichaam helpt te ontspannen. Dit maakt het eenvoudiger om de juiste ademhalingstechniek toe te passen, zelfs tijdens stressvolle momenten. Je hoeft er namelijk niet bij na te denken.

Daarnaast is de Aura een discreet en draagbaar hulpmiddel dat je overal kunt gebruiken, wat consistentie in je ademhalingsoefeningen bevordert. Regelmatige oefening is essentieel voor het effectief verminderen van stress.

Ik hoop dat deze uitleg helpt om de waarde van de Calmind Aura te begrijpen. Mocht je verdere vragen hebben of ondersteuning wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Positieve ervaring

Het product paste niet bij mij, maar er werd op een constructieve manier meegedacht in hoe het voor mij wel zou kunnen werken en er was de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen. Dat maakt dat ik ondanks dat ik het product heb geretourneerd, toch graag een positieve waardering wil uitspreken.

14 de enero de 2025

Aanrader!

Na een stressvolle periode en operatie was ik vaak kortademig en gespannen. Daardoor ging ik steeds meer oppervlakkig ademen.
Het is het begin, maar ik merk dat ik nu veel rustiger kan ademhalen en ontspannen ben. De Aura is handig in gebruik en werkt!

19 de diciembre de 2024

Topservice

Mijn zending was verloren door het pakjesbedrijf. Ik werd zeer goed geholpen door de mensen van Calmind. Ze stuurden mijn bestelling opnieuw op. Uiterst vriendelijk en behulpzaam.

13 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.