Airngo.nl Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijk! Ik wil een vlucht omboeken maar ze geven nietszeggende standaardantwoorden en zijn totaal! Niet behulpzaam. Ze geven foute en leugenachtige info over mail. Telefonisch niet bereikbaar op ge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Op zich gemakkelijke boeking alleen wat we geboekt hadden bleek niet beschikbaar. Wel volgende dag gelijk betaling retour. Graag beter op de site bijhouden als iets niet meer beschikbaar is

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voor een mooie prijs tickets kunnen boeken. Vrijwel direct werd de reis bevestigd. De tickets waren door een storing echter niet zichtbaar. Toen werd ik wel wat nerveus. Contact opgenomen , maar kree... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Klant vriendelijke benadering ook na de verkoop het systeem van dit bedrijf vraagt niet om het tussenvoegsel na ruim een week van het kastje naar de muur gestuurd te worden v.v kwam er een voorstel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Viajes y vacaciones

Escrito por la empresa

Snel en eenvoudig
We maken het u gemakkelijk de beste vliegtickets te vinden. We zijn continu bezig om onze website nog beter te maken, zodat u als klant zo snel mogelijk kunt vinden wat u zoekt.
Goedkoop
Om u de beste prijzen aan te kunnen bieden, richten we ons op onze website op de essentie, zodat u snel en eenvoudig uw reis kunt boeken. We beschikken over een breed scala van producten en werken samen met diverse aanbieders. Als u de vlucht en het hotel tegelijkertijd boekt, kunnen we u zelfs een nog betere prijs aanbieden dan wanneer u ze apart boekt.
Veilig
Airngo maakt deel uit van Ticket Privatresor AB, een toonaangevende Scandinavische touroperator met 25 jaar ervaring in de reisbranche. U wordt als klant gedekt door de Zweedse reisgarantie. Wij werken samen met iDeal voor veilige betalingen. Natuurlijk zijn we ook lid van IATA.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wil de datum aanpassen van mijn…

Ik wil de datum aanpassen van mijn vlucht, maar na enkele dagen krijg ik een betalingslink via mail die slechts een paar uur geldig is, aangezien ik te laat was, hoor ik opeens niets meer. Dit is heel irritant. Duurt nu al een week om contact te krijgen

21 de enero de 2022

onbetrouwbaar en slecht

heb geen tickets ontvangen en als ik probeer in te loggen op de website krijg ik ook alleen mijn order nummer te zien. op het vliegveld aangekomen wordt er gezegd dat er niks is ontvangen op mijn naam. De klantenservice wachtrij is ook extreem lang waardoor ze je automatisch niet opnemen en het belletje ophangen. heb via het contactformulier ook een melding gemaakt waar ik geen reactie op heb ontvangen. ik het vervolgens op het vliegveld een nieuwe ticket moeten kopen. ik vertrouw Airngo absoluut niet en de service is vreselijk.

14 de enero de 2022

Onbetrouwbaar

Tickets gekocht, geen ticketbevestiging. Geen reactie op klantenserviceverzoek, slechte/geen telefonische bereikbaarheid. Uiteindelijk het volledige bedrag teruggekregen. Fijn dat het bedrag terug is, maar slechte (=geen) communicatie en daarmee onbetrouwbaar.

15 de noviembre de 2021

Terrible online travel agent

Terrible online travel agent! I really do not recommend. I paid a flight ticket that they did not confirmed and took few days to finally refund the money! Obviously the customer service team did not answer me before ages! Avoid any issues and do NOT book with them.

6 de noviembre de 2021

waardeloos

ticket geboekt via airngo, waarna de vlucht is gewijzigd door de vluchtmaatschappij. vervolgens krijg ik een vaag mailtje van airngo dat ik daar binnen 3 dagen mee akkoord moet gaan of moet weigeren. nadat ik heb geweigerd, krijg ik te horen dat terugbetaling niet is gegarandeerd en dat ik misschien administratiekosten moet betalen. én dat dat pas na 6 weken duidelijk kan zijn. wat heb ik nu aan die informatie? ik wil zsm graag weten of ik via hun kan omboeken of dat ik een nieuw ticket moet boeken.

28 de octubre de 2021

NIET BOEKEN, Alleen maar gedoe

Ik heb betaald maar er wordt gezegd dat ik nog niet heb betaald. Vervolgens zeggen ze het terug te storten maar ik krijg een terugstorting van 0,00 euro. Heel slecht bereikbaar telefonisch!! Personeel weet niet wat ze doen!

14 de octubre de 2021

Zeer slecht telefonisch bereikbaar

Zeer slecht telefonisch bereikbaar, alleen tussen 10 en 13 uur. Eindeloos wachten voor je aan de beurt bent (30 min of meer) en vaak wordt ook ineens zomaar de verbinding verbroken. Mocht het toch lukken, dan blijk je in een Indiaas call-center terecht te zijn gekomen waar mensen slecht en onverstaanbaar Engels spreken. Beloftes worden niet nagekomen.

Les: geef een paar tientjes meer uit aan een reiswebsite die goed beoordeeld is.

16 de septiembre de 2021

Boek niet met AIRNGo

Boek niet met AIRNGo
Bedrag wordt paar dagen na het boeken teruggestort, zonder mail of uitleg. Klantenservice nummer was al dicht, maar is nu ook niet bereikbaar. Boek hier niet! maar heb dus geen idee of deze vlucht is geannueerd of dat er ineens toch nog om een betaling wordt gevraagd.

16 de agosto de 2021

Boek AUB niet via Airngo

Probeer al meer dan een jaar lang mijn geld terug te krijgen van een gecancelde vlucht ivm Corona (10+ emails/telefoongesprekken).

Zelfs nu mijn voucher niet meer geldig is heb ik nog steeds mijn geld niet terug.

6 de mayo de 2021

I bought a ticket from Airngo to Dubai

I bought a ticket from Airngo to Dubai. Then later, I paid for baggage allowance on my return trip, 65euros.
The baggsge allowance was not included in my return trip. It was frustrating.
I have sent emails and called, no reply, nothing. Money down the drain. I'd advise everyone not to buy tickets or have any dealing with Airngo. It's a fraudulent company.

20 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ruined my only holiday after a year.

Ruined my only holiday after a year.
I booked a flight for the coming week, after all my bookings from before were disappeared and I had to purchase tickets separately again.
The email stated that within 48 hours I'll receive a ticket. They waited 47 hours and 58 minutes (seriously!!!) to send me a ticket for ONE and A HALF MONTHS later! Neither the day nor the month matched my booking.
When I called they could not find any record of the correct day, offered to cancel my ticket for 10 euro cost. I'm sorry, but I do not buy it.
After all my bookings were gone, this is the second time within a week this is happening. I'm spending all my days on vacation to call their numbers, or write emails or book new tickets, while I'm losing money on every and each step.
Such a shame.

2 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrag is zonder uitleg teruggestort

Bedrag wordt uur na het boeken teruggestort, zonder mail of uitleg. Klantenservice nummer was al dicht, maar is nu ook niet bereikbaar. Boek hier niet! Heb dezelfde tickets ergens anders geboekt, maar heb dus geen idee of deze vlucht is geannueerd of dat er ineens toch nog om een betaling wordt gevraagd.

12 de marzo de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.