Via hun een huis gekocht die niet te koop heeft gestaan. Nadat het voorlopig koopcontract was getekend gebeurde er wat met de woning waar ik ze op moest wijzen en werd zeer slecht mee omgegaan maar mo... Ver más
Aalders Makelaar Veendam Ik heb mijn sleutel persoonlijk afgegeven aan Wouter van Aalders Bedrijfsmakelaars. Nu ik mijn sleutel wil terughalen, blijkt dat hij niet meer bij het kantoor werkt en... Ver más
Een tijd terug de opdracht gegeven aan Alders. Tijdens het eerste gesprek werden wij erg enthousiast van de heer J.T(kandidaad makelaar). Op het eerste gezicht een erg betrouwbare persoon. Vertelde zi... Ver más
Wat kan er toch veel gebeuren in zeer korte tijd! Zowel de aankoop, verkoop & financiën via Alders laten regelen. Goede begeleiding en een prettige samenwerking gehad. Het zou ons zelf nooit gelukt zi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Alders Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Met vestigingen in Groningen, Assen, Veendam en Hoogezand zijn wij altijd bij u in de buurt!
Beneden Oosterdiep 59, 9641JB, Veendam, Holanda
- (0598) 631 313
- info@alders.nl
- alders.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Heel fijn en makkelijk in contact
Heel fijn en makkelijk in contact, alles is ook snel geregeld. Wij zijn telkens goed geadviseerd zowel bij aan/verkoop van de woning als bij hypotheekaanvraag.
Goed werk geleverd.
Het verkopen, wat ook het doel is, uitmuntend
Het verkopen en intake uitmuntend.
Lichte verbeterpunten is de snelheid van communiceren en de procestappen en in welke tijdsvolgorde kunnen duidelijker.
De taakverdeling tussen makelaar en kantoor was even onduidelijk; toen we het door hadden liep alles veel beter, sneller en flexibel.
Alders makelaars zullen wij zeker aanbevelen.
Snel en strak
De verkoop van onze woning is snel, strak en goed geregeld.
wij hadden nooit verwacht dat onze…
wij hadden nooit verwacht dat onze woning zo snel verkocht zou worden.
hierbij werden wij op een prima manier begeleid door het verkoopteam van makelaardij alders.hiervoor onze hartelijke dank
Goed contact met makelaar
Vriendelijk en duidelijk geholpen bij…
Vriendelijk en duidelijk geholpen bij het afsluiten van onze eerste hypotheek. Heel blij met de keuze om hulp te vragen via alders makelaars.
Snel geregeld
Yvonne heeft ons super geholpen met adviseren en samenstellen van onze hypotheek.1
Voor funda plaatsing al verkocht!!
De woning was voor funda plaatsing al verkocht, over snel gesproken.
Door een doordachte aanpak en juiste prijsstelling van de makelaars.
Verdere proces ook netjes gecommuniceerd en afgehandeld.
Erg tevreden!
Wij zijn erg snel en duidelijk geholpen bij de verkoop van onze woning. De wensen van ons als verkopers zijn goed geïnventariseerd.
Goede ervaring met Alders makelaars
Goede ervaring met Alders makelaars
De makelaar begreep het huis en wist dit goed te verkopen. Geen nonsens verhaal, maar duidelijk en boven verwachting goed verkocht. Kortom zeer tevreden!
Een fijne en snelle reacties van…
Een fijne en snelle reacties van Julius!
Deskundig en duidelijk verhaal.
Vakkundig en snel.
Prettige contact met de…
Prettige contact met de makelaar,duidelijk en helder.
Afspraken met de makelaar werden nagekomen 👍
Snel en vakkundig geholpen bij de…
Snel en vakkundig geholpen bij de verkoop van ons huis.
Na het eerste contact alleen maar positief
Het eerste contact via telefoon was niet heel positief. Ik wilde een huis bezichtigen en kon geen afspraak maken. Als ik in aanmerking zou komen werd ik wel gebeld. Iets meer informatie hierover (veel aanmeldingen, makelaar plant kijkmiddag ivm Corona kunnen dan minder mensen komen enz enz) was prettiger geweest. Het voelde nu net als een afwijzing op een sollicitatie 'u hoort van ons'.
Gelukkig werd ik gebeld voor bezichtiging en vanaf dat moment ben ik alleen maar positief. Goede informatie tijdens bezichtiging. Foto's waren gelukkig net als hoe het in het echt eruit zag. En direct eerlijk over eventuele gebreken. Communicatie daarna verliep ook snel. Makelaar was en is goed bereikbaar en reageert snel op email.
Text foutjes
Text foutjes
Afspraken eerst zwart op wit i.v.m
Mondelinge afspraken verschillend implementeren of opvatten.
Da's jammer voor de rest prima
Hallo wij zijn blij dat het huis is…
Hallo wij zijn blij dat het huis is verkocht . de uitleg en vriendelijke wijze geeft ons een goed gevoel vandaar de 4 sterren jullie krijgen er 5 als de afwikkelingen net zo fijn verloopt
In één woord top!!!
Zeer hulpvaardig waarbij het contact onderling super was. Wanneer men verhuis plannen heeft is Alders een echte aanrader door de wijze waar ze hier weten te schakelen (hypotheek regelen, woning verkopen en tevens een woning aankopen), en dat alles binnen anderhalve week tijd. In één woord top!!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.