Aalders Makelaar Veendam Ik heb mijn sleutel persoonlijk afgegeven aan Wouter van Aalders Bedrijfsmakelaars. Nu ik mijn sleutel wil terughalen, blijkt dat hij niet meer bij het kantoor werkt en... Ver más
Wat kan er toch veel gebeuren in zeer korte tijd! Zowel de aankoop, verkoop & financiën via Alders laten regelen. Goede begeleiding en een prettige samenwerking gehad. Het zou ons zelf nooit gelukt zi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Alders Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Met vestigingen in Groningen, Assen, Veendam en Hoogezand zijn wij altijd bij u in de buurt!
Beneden Oosterdiep 59, 9641JB, Veendam, Holanda
- (0598) 631 313
- info@alders.nl
- alders.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Slordig en arrogant in de omgang
Aalders Makelaar Veendam
Nu ik mijn sleutel wil terughalen, blijkt dat hij niet meer bij het kantoor werkt en dat men de sleutel niet kan vinden.
In plaats van intern uit te zoeken wat er met de sleutel is gebeurd, werd mij gevraagd of ik een ondertekend bewijs van afgifte heb. Een dergelijk document is mij destijds nooit verstrekt. De bewijslast bij de klant neerleggen terwijl er blijkbaar geen fatsoenlijke sleutelregistratie is, vind ik onprofessioneel.
Daarnaast heb ik eerder al vraagtekens gehad bij de zorgvuldigheid rondom het taxatierapport. Ook daar heb ik slordigheden en onduidelijkheden ervaren die niet passen bij een kantoor dat professionaliteit uitstraalt.
Een sleutel zoekraken kan gebeuren. Maar gebrek aan registratie, overdracht en verantwoordelijkheid is een organisatorisch probleem. Dat geeft weinig vertrouwen in de interne werkwijze en de manier waarop met eigendommen en dossiers wordt omgegaan.
Slechte ervaring
Via hun een huis gekocht die niet te koop heeft gestaan. Nadat het voorlopig koopcontract was getekend gebeurde er wat met de woning waar ik ze op moest wijzen en werd zeer slecht mee omgegaan maar moest niet zeuren kwam allemaal goed. Op de dag van tekenen waren de gemaakte afspraken niet nagekomen en bleek onder de laminaat nog water te staan van lekkage die was ontstaan in de tussen tijd. Moest de koop zelf maar ontbinden was de mededeling. Met moeit toen nog bij de notaris afspraken laten vast leggen. Kreeg niet eens een hand bij de sleuteloverdracht. Doe NOOIT weer zaken met hun
Fantastische makelaar
Goed bereikbaar als je met vragen zit.
Doen wat ze zeggen.
Houden je goed op de hoogte van alles.
Stipt optijd met alles.
Vriendelijk.
Tevredenheid uitspreken
Wij verkopen momenteel ons huis via Alders en kopen ons nieuwe huis ook via Alders. We zijn vanaf het begin al zeer tevreden over hun dienstverlening. Als we een vraag hebben krijgen we snel een antwoord en als ze even niet bereikbaar zijn worden we altijd netjes op dezelfde dag teruggebeld. Dat geldt ook voor mail contact. We hebben vanaf het begin alles uit handen kunnen geven. We worden ondersteund bij verzekeringen tot aan het regelen van de nieuwe hypotheek. Het is heerlijk om in vertrouwen het uit handen te kunnen geven. We zijn er nog niet, maar we zijn al zeer tevreden over het verloop van dit proces!
Uitstekende begeleiding
Uitstekende begeleiding van de verkoop van ons appartement van begin tot eind. We hebben alles zonder problemen uit handen kunnen geven. Een dergelijke begeleiding bij een verkoop hebben wij niet eerder meegemaakt en daarom kunnen wij Alders Makelaars van harte aanbevelen.
Goede service voor een mooie prijs!
Goede service voor een mooie prijs!
De taxatie van mijn huis voor een nieuwe hypotheek is snel en goed afgehandeld.
De communicatie was perfect en de afhandeling zeer voorspoedig.
Mooi bedrijf, vriendelijke mensen, aanrader!
Hartelijk dank Jorn en graag tot een volgende keer!
Zeer tevreden.
Wij zijn zeer tevreden over Alders Makelaars bij de verkoop van ons appartement. Het contact met de heer Venhuizen verliep vertrouwd en professioneel (wij kenden hem al van een eerdere taxatie enkele jaren geleden). De verdere begeleiding bij het verkoopproces werd gedaan door de heer Hoogakker. Hij reageerde vlot op onze vragen en hield ons regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij hebben het contact met hem als zeer prettig ervaren.
Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze…
Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze van Alders. Joran Tel heeft ons erg goed begeleid in het hele proces. Op de vragen die wij stelde kon hij ons zeer professioneel en onderbouwd beantwoorden. Via Yvonne hebben wij bij Alders onze financiën besproken en deze heeft zei adequaat opgepakt en ons er professioneel door heen geholpen. Een dikke pluim en wij raden Alders zeker aan.
Bezichtiging wordt gecanceld omdat huis…
Bezichtiging wordt gecanceld omdat huis al verkocht is. Potentiële koper krijgt geen kans. Klant-onvriendelijk
Gaan alleen voor geld
Meerdere keren een poging gedaan om een bezichtiging in te plannen. Ze vragen of ik ook een hypotheek bij ze wil afsluiten en of ik een te verkopen huis heb. Voor de hypotheek ga ik naar een ander en ik woon in een huurhuis. Ik word niet uitgenodigd omdat ze niet genoeg aan mij verdienen

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
Passie en enthousiasme.
De passie en het enthousiasme van de medewerkers van Alders makelaars zijn zeker vijf sterren waard. Vanaf het eerste contact tot aan de dag van de officiële verkoop van onze woning is er een prima balans geweest en heeft het resultaat al onze verwachtingen overtroffen. Ik zal dit bedrijf zeker willen aanraden aan potentiële klanten bij aan- en verkoop van woningen.
Fantastisch geholpen bij het kopen van…
Fantastisch geholpen bij het kopen van mijn eerste huis! Voelde als een fijn en warm bedrijf.
Teleurstellende ervaring
Een tijd terug de opdracht gegeven aan Alders. Tijdens het eerste gesprek werden wij erg enthousiast van de heer J.T(kandidaad makelaar). Op het eerste gezicht een erg betrouwbare persoon. Vertelde zijn persoonlijke verhaal waardoor sympathie kregen voor hem. Na de opdracht werd er amper actie ondernomen. Er werd amper gecommuniceerd (zowel door de heer J.T. niet als door de backofficemedewerker, mevrouw L.M. Ook na meerdere gesprekken werd er geen actie ondernomen. Uiteindelijk verzocht de " dienstverlening" te beëindigen. Er is niet eens gevraagd naar de reden van de intrekking door de heer J.T. Wel direct een nota van ruim 1800 euro ontvangen om te betalen. Teleurstellend! Zou niemand Alders aanbevelen.
Betrokkenheid en goede communicatie…
Betrokkenheid en goede communicatie begrip voor de privé situatie
Dag allen van Alders Makelaars
Dag allen van Alders Makelaars
Uiteraard ben ik bevooroordeeld, ken Jack al sinds zijn jongensjaren, toch hebben jullie mij verrast! Complimenten voor Ronald Gort voor de fijne adviezen en verkoop van de Promenade 41 te Veendam. Fotograaf Miriam dank voor de mooie plaatje, het extra plaatje van het terras was al niet meer nodig.
Ongelofelijk!!! Het duurde wel 10 dagen totdat het appartement was verkocht.
Dankjewel! Ik ben er blij mee en ga weer verder wonen op een andere plek in Veendam. Ook van Alders, maar nu in het eerste wel klein, Knarrenhofje van Veendam….
Doei Pieta Loots
Promenade 41
9641AG Veendam
Zowel de verkoop van onze woning als de…
Zowel de verkoop van onze woning als de koop van het nieuwe appartement was in goede handen van de medewerkers van Alders Makelaars. Joran heeft van het begin van de verkoop tot de overdracht van de woning ons prima begeleid. Tijdens de afhandeling van de koop van het appartement was vooral Linda het aanspreekpunt en dat deed ze uitstekend.
Onze keus Alders als makelaar, heeft ons in niets teleurgesteld.
Van begin tot eind heeft team Alders Hoogezand de verkoop van het huis goed geregeld.
De vriendelijkheid, de rust, het flexibele, al na het 1ste contact straalde vertrouwen. De uitleg van Joran, wat we van Alders mogen verwachten was duidelijk, eerlijk en open. Bij elk verder verloop en voortgang werden we met zorgvuldigheid op de hoogte gesteld. Het team Alders, springlevend, energiek, vrolijk en met verstand van zaken.
Ze doen wat ze zeggen en reageren direct, als je vragen hebt.
Van begin tot eind zorgvuldig begeleid, geregeld en gereageerd.
Onze keus Alders als makelaar, heeft ons in niets teleurgesteld.
J.E. Wiegman
Zeer tevreden.
Erg blij met Alders als makelaar er werken mensen die hun vak goed verstaan, ook het overleg en korte lijntjes spraken mij zeer aan.
Van A tot Z alles perfect geregeld
Van A tot Z alles perfect geregeld
Van het eerste gesprek, tot verloop van het gehele proces, het contact en de communicatie, de bezichtigingen, het biedingsproces, de presentatie van de woning en de algehele afwikkeling, alles tot in de puntjes verzorgd, uiterst professioneel en duidelijk anders dan andere makelaars, duidelijke verkoop strategie voor de verkoop van onze woning, met een perfect resultaat. We kijken dan ook uitermate tevreden terug op het gehele verkoop proces.
Hele goede service van Ronald
Hele goede service van Ronald, prettige persoon en begrijpt de situatie. Zeker voor herhaling vatbaar.
Más información sobre otros tipos de reseñas.