Alders Makelaars en Financieel Advies Opiniones 150

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Via hun een huis gekocht die niet te koop heeft gestaan. Nadat het voorlopig koopcontract was getekend gebeurde er wat met de woning waar ik ze op moest wijzen en werd zeer slecht mee omgegaan maar mo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aalders Makelaar Veendam Ik heb mijn sleutel persoonlijk afgegeven aan Wouter van Aalders Bedrijfsmakelaars. Nu ik mijn sleutel wil terughalen, blijkt dat hij niet meer bij het kantoor werkt en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een tijd terug de opdracht gegeven aan Alders. Tijdens het eerste gesprek werden wij erg enthousiast van de heer J.T(kandidaad makelaar). Op het eerste gezicht een erg betrouwbare persoon. Vertelde zi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat kan er toch veel gebeuren in zeer korte tijd! Zowel de aankoop, verkoop & financiën via Alders laten regelen. Goede begeleiding en een prettige samenwerking gehad. Het zou ons zelf nooit gelukt zi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agentes inmobiliarios
  2. Agencia inmobiliaria
  3. Tasador inmobiliario

Escrito por la empresa

Alders Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Met vestigingen in Groningen, Assen, Veendam en Hoogezand zijn wij altijd bij u in de buurt!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Positieve ervaring

Fijne samenwerking, betrokken en kundige makelaar. Kantoor is goed bereikbaar, communicatie is prettig. Zowel de verkoop van ons huis als de aankoop van een nieuw huis is voorspoedig verlopen.
Positieve ervaring en zeker een aanrader.

2 de marzo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hun systeem werkt erg goed en is…

Hun systeem werkt erg goed en is prettig,dat je gelijk een openhuis hebt .
Vriendelijk en aardig medewerkers.
Reageren direct .
Kan makelaar Alders aanbevelen.

28 de febrero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klasse en deskundigheid !

..ik heb voor rik venhuizen gekozen..Rik heeft me een zeer vertrouwd gevoel gegeven..iemand die verstand van zaken heeft..hij heeft me stap voor stap begeleid..en de communicatie en contact over allerlei zaken is fantastisch goed verlopen..rik verteld je rustig de gang van zaken..en dingen gebeuren heel goed in overleg..ook legt hij dingen zeer duidelijk en rustig uit ! Fantastisch !

21 de febrero de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ervaringen Alders Makelaars

Over de makelaars die ons geholpen hebben onze woning te verkopen en onze nieuwe woning te kopen niets dan lof. Afdeling marketing hebben wij ook niets op aan te merken. Mooie foto's, brochures en actie om de woning te verkopen.

Alleen de communicatie met de binnendienst medewerkers (en onderling tussen henzelf) verliep niet altijd even soepel. Regelmatig wist men niet wie ons gebeld had of waarover het ging waardoor er, in mijn ogen, onnodig een hoop telefoontjes over en weer gingen.

Qua hypotheekadvies en verzekeringen is onze ervaring dat niet alle medewerkers over evenveel deskundigheid beschikken waardoor er soms foutieve/onduidelijke informatie verstrekt werd.

Hierom helaas geen 5 sterren maar 4.

17 de febrero de 2020

prima begeleiding

5 de febrero de 2020

Beste Koos,

Bedankt voor de positieve woorden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makelaar Alders neemt je bij de hand…

Makelaar Alders neemt je bij de hand gedurende het verkoop- en aankoopproces. Eventuele risico's worden vroegtijdig gecommuniceerd zodat verrassingen uitblijven.

31 de enero de 2020

Beste Tjalling,

Bedankt voor deze leuke review. Alvast veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundige hulp bij de snelle verkoop…

Deskundige hulp bij de snelle verkoop van mijn woning.

31 de enero de 2020

Beste Henk,

Bedankt voor uw leuke review!

Mijn eerste huis gekocht

Mijn eerste huis gekocht. Uitstekende hulp en begeleiding. Verliep allemaal soepel. Zowel de makelaars als financieel advisers waren ontzettend vriendelijk.

27 de enero de 2020

Beste van der Pol,

Bedankt voor de positieve woorden. Veel woongeluk gewenst in je eerste huis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van het aankopen van een huis tot het…

Van het aankopen van een huis tot het afsluiten van een hypotheek, we zijn super goed geholpen. Eerlijk advies!

22 de enero de 2020

Hoi Petra,

Bedankt voor de enthousiaste review.
Veel plezier in de nieuwe woning!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Huis verkoop.

We zijn zeer tevreden met de verkoop van ons huis ,tevens aankoop ander appartement en advies van de financieel adviseur en afwerking.

19 de enero de 2020

Beste Johan,

Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe appartement!

Profesioneel bedrijf

Alles profesioneel geregeld met aandacht voor de wens van de koper. Soms het gevoel dat ze te veel haast hebben. Goed dienst ook wat betreft de hypotheek advies.

18 de enero de 2020

Beste Gabriel,

Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze medewerkers.

Top!

Goed geholpen! Goede begeleiding

Zeer goede ervaring met Alders

Zeer goede ervaring met Alders. Hebben ons geholpen met de verkoop en koop van ons huis. Altijd zeer vriendelijke en goed bereikbaar kwa contact en vragen.

Professioneel

Alders is een makelaar die van wanten weet.
Uiterst zorgvuldig,komt alle afspraken na en zorgt voor een soepel verlopend verkoopproces.
Echt TOP

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk en prettig geholpen door…

Vriendelijk en prettig geholpen door alle medewerkers

14 de enero de 2020

Beste heer Menting,

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u goed geholpen bent door onze medewerkers.

Team Alders Makelaars.

Snelle en kwalitatieve service

Ons huis was binnen een paar weken verkocht :-)

14 de enero de 2020

Beste Arjan,

Bedankt voor deze mooie review!

Team Alders Makelaars

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.