Meer personeel betreft locatie leyweg. Heel vaak flessen automaat buiten gebruik. 13/4 was flessenautomaat vol en niemand om te legen. Caissière zegt doodleuk ik heb niemand, terwijl zij als enigste k... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Aldi Deltaweg Helmond geweest. Meteen binnen rechts 5 kilo nat stinkende uitgeschoten kruimige aardappelen voor 3,17 euro Stinkt enorm. 3 meter verderop aktie 10 kilo 8.95. Personeel zeg koop die 10 k... Ver más
Solo premium keukenpapier, super absorberend en stevig? NOT!!!!! 2 dunne laagjes zeer slap en slecht absorberend. Kortom een afknapper en binnenkort ook nog in de aanbieding pfff. Zou het niet kope... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bekijk de aanbiedingen, het assortiment, recepten, de kwaliteit en verantwoord pagina's van ALDI.
Información de contacto
Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View, Holanda
- aldi.nl
Reclame Andy&Melissa
Stop met die ongeloofwaardige reclame met Andy en Melissa. De mensen komen nooit boodschappen doen bij de Aldi. Daarnaast kost het maken van deze reclame onwijs veel geld. Dat beter besteed kan worden aan hardwerkend personeel of goedkoper maken van de boodschappen.
Dat ze gewoon aan de sluiting tijden…
Dat ze gewoon aan de sluiting tijden houden 8 uir is 8 uur en geen 5 voor 8 dit betreft aldi Hengelo klein driene
Chinese maaltijden
Vandaag de kant en klare Chinese maaltijden gekocht. De nasi en bami zijn goed maar helaas niet zo tevreden over de babi pangang, zoetzure kip en de saté. Veel saus maar het vlees moet je met een loupe zoeken. De smaak is wel oké maar alsjeblieft, voor die prijs, bijna 4 euro per bakje, mag er echt wel meer vlees in.
Ik kom 2x per week boodschappen doen…
Ik kom 2x per week boodschappen doen bij de aldi en elke keer zijn dezelfde dingen op. Ben er onderhand wel klaar mee
Schadelijke plantaardige olie in alle producten :-(
Doordat bijna alle producten koolzaad/raapzaad/zonnebloemolie bevatten ben ik genoodzaakt alleen onbewerkte levensmiddelen te kopen en zelf te gaan schoonmaken en snipperen. Alle plantaardige olie behalve olijf/kokos/avocado is een ramp voor je lichaam: nr 1 oorzaak diabetes en obesitas, door verhoging ontstekingswaarde in je lichaam. Zie youtube: dr Cate - the hateful eight. Dierlijke olie is overigens ook goed (zoals talg (ossewit)/reuzel). Waarom koopt Aldi niet gewoon producten in zonder olie? Die kunnen we er zelf wel bij gooien en dan de goede. Jullie hele diepvriesvak is door die zaadoliën de facto giftig en een no go zone. Er zou een lint 'police line do not cross' omheen moeten staan. Niet dat je gelijk morgen dood bent maar het scheelt wel een hoop (gezonde) jaren op een mensenleven. Dat t bij andere supermarkten niet anders is, is nog geen excuus om je medemensen te vergiftigen.
All jaren was super goed toen ze…
All jaren was super goed toen ze "nieuwe kwaliteit" geven... Nu is echt slecht. Jammer
Firkandel broodjes actie😡
Ik was met mijn beste vriendinnen in de Aldi in Aarle-Rixtel. Wij stonden voor de brood afdeling en zagen dat de frikandel broodjes in de aanbieding waren 2 voor de prijs van 1 dat sprak ons wel aan! Dus wij pakten er 4, 2 per persoon en liepen naar de kassa. Ten eerste stond er een hele lange rij aangezien er maar 1 van de 4 kassa’s open was. Wij wachten dus netjes in de rij. We arriveren vooraan. Ten tweede keek de mevrouw achter de kassa niet als te plezierig. Ten derde moesten we de volle 4 euro betalen! Dus wij zeggen tegen haar; mevrouw de frikandel broodjes zijn in de aanbieding. Daar was ze het niet mee eens. Ze zei dat de actie pas vrijdag in ging. Maar er hing wel een bordje dat de actie al in was gegaan. Ik had betaald en toen zag ik op het bonnetje dat ik de volle 4 euro heb betaald ik zei dat tegen haar maar ze wou niet meegaan met het bordje. Uiteindelijk heb ik niet mijn geld terug gekregen. Ten slotte kwam er een man naar ons toe en hij zei dat hij het bordje ook had gezien. Hij was het eens met ons en vond het ook belachelijk. En aangezien dit ons al eerder is overkomen dienen wij een klacht in.
Aldi Geesteren
Een vestiging van de Aldi in Geesteren(O) is een geweldige opsteker omdat de inwoners dan echt wat te kiezen hebben
Vandaag 21-02-2026 bij de Aldi in de…
Vandaag 21-02-2026 bij de Aldi in de listhofstraat geweest.
Mijn vrouw en ik liepen door een gangpad waar ook de frisdranken staan. Ik liep door iets glads maar wist eerst niet wat je was totdat ik een ongenade geur rook.
Het bleek dus poep te zijn en niet zo een beetje ook gewoon schandalig.
We liepen naar de kassa en mijn zool zat er helemaal onder en sprak het meisje achter de kassa aan dat er poep lag in het gangpad.
Waarop dat meisje antwoordde ik kan niet weg hier dus mijn vrouw zei dan roep je iemand anders op.
Waarop zij zei dat is niet mogelijk onze bek viel open hierdoor.
Dit is dus de laatste keer dat wij daar heen gaan erg onvriendelijk en niet klant bewust!!!!!!!
Daar liep ik dan net stront aan me schoenen bedankt ALDI !!!!!!!
Kan accepteren dat alles durder woord…
Kan accepteren dat alles durder woord maar dat ook alles minder woord vind ik dat jullie allemaal ons besodemietern vorige week xl eier gekocht voor 2,89 en nu zijn de eier maat l voor3,29 euro dan kan ik zij ook bij de buur halen
Maar zo doen jullie het met alleen
De aldi in varsseveld,
De aldi in varsseveld,
Kwa winkel zal het vast wel goed zijn. Mijn vrouw heeft er een half jaar gewerkt en is er op een rare slinkse wijze uit gewerkt. De grote baas ( ik noem geen namen is een respectloze emphatie loos figuur 1ste klas) terwijl mijn vrouw in zorgverlof zit en emotioneel er doorheen zat kreeg ze te horen dat haar contract daar door niet verlengd zou worden.
Als ze op zo’n dergelijke manier met het personeel om gaan vind ik het niet gek dat het personeel er liever weg rent dan er komt om te werken. Al met al vind ik het een trieste en waardeloze bedoeling….. aan enige vorm van respect en emphatie is totaal geen sprake. Het enige dat ik de mensen meegeef, kom hier niet werken want je wordt behandeld als een stuk stront….. de leiding gevende takt van de Aldi moet zich de ogen uit de kop schamen. Zo ga je niet met mensen om!
Kocht zogenaamde biefstuk van Aldi
Kocht zogenaamde biefstuk bij Aldi Hillegom. Op de verpakking staan 2x mooie dikke biefstuks. Het blijken 4 dunne plakjes van een halve centimeter dik te zijn, compleet anders dus. En volgepomt met zout, niet te eten deze troep, zet er een fles water naast. Ik weet niet meer wat het heeft gekost, maar nooit meer vleestroep van Aldi. Heb er foto's van gemaakt als Aldi gaat lopen zeuren.
Waterkoker gekocht bij aldi coevorden…
Waterkoker gekocht bij aldi coevorden de waterkoker heeft 1 keer goed gewerkt daarna bleef de schakelaar hangen met andere woorden defect. Omdat er 3 jaar garantie op zit,
terug gegaan naar de winkel in coevorden wordt ik daar afgescheept met het verhaal dat ik contact moest opnemen met de fabrikant, uitgelegd dat de verkopende partij hier verantwoordelijk voor is maar de dame had hier geen boodschap aan.
service aldi coevorden is dus heel slecht 3 jaar garantie hebben ze geen boodschap aan.
Bij boodschappen halen constanteer ik…
Bij Aldi boodschappen halen constanteer ik een aanbieding in de winkel waar de kaas in de aanbieding in de schappen lag staan, ineens de gewone winkelprijs is aan de kassa. Ik ben hier absoluut niet mee eens. Caissière gaf aan dat de prijs zoals het is de normale winkelprijs, terwijl ik duidelijk in de schappen op dat moment heb gezien dat het een aanbiedingsprijs is van 2,49 in plaats van 2,99.
Aldi je moet je schamen, om zulke producten staat er duidelijk met korting in de schappen geplaatst bij welke artikelen het hoort, en jullie zeggen dat er GEEN aanbieding is bij de kassa maar een normale winkelprijs. En dan zeggen ze dat ik beter op moet letten, ( wat ik wel gedaan heb) en de caissière ook zei van het kan zijn dat het op een verkeerde plek staat??? WEES TOCH EENS DUIDELIJK MET JULLIE AANBIEDINGEN EN DUIDELIJK AANGEVEN WELKE ARTIKELEN IN PRIJS IN DE SCHAPPEN HOREN. jullie bedonderen mij nu op iets waar ik niet tevreden mee ben en koop hier dus nooit meer wat.
often paid to much in aldi mill because…
often paid to much in aldi mill because of the incompetence of som people who work there. They are really to stupid to do it right. that is stealing. so i steal it back.
Slechte banaan
Ik kom vrijwel nooit bij ALDI.
Toch eenmalig een banaan gekocht.
Die was van binnen hard en vies.
Goedkoop was de banaan echt niet
Verkeerde aardappelen
Hallo,
De aardappelen die ik gekocht heb bij Aldi in Zevenaar zijn groot gedeelte giftig.
Ze zijn groen, dat betekent giftig . Zak weggegooid.
Kijken wat de volgende zak is.
Jammer want ik kom graag in jullie winkel. Misschien aandachtspunt.
Groet Annie Bolder
Klacht Aldi Ommoord Rotterdam Vandaag 19-01-2026 om 11.15 uur naar de…
Vandaag 19-01-2026 om 11.15 uur naar de Aldi geweest in Ommoord. Met de folder in de hand die op 19-01-2026 in gaat. Helaas in de winkel geen van de aanbiedingen uit de folder zoals grote potten Nutella / XXL verpakking plakken kaas / Vanish / Soep Unox en tevens Schultenbrau 33cl blik. Bij vragen aan het personeel waar de producten waren kregen we te horen dat deze wellicht aan het einde van de dag beschikbaar waren. Dus daar werden we niet vrolijk van. We hebben een contactformulier via internet ingevuld en kregen vrij snel een niets zeggend antwoord. Ze gaven aan dat ze daar niet op konden reageren omdat ze niet wisten hoe de bevoorading was gegaan. Daar waar je als consument eigenlijk hulp verwacht en dus niet vrolijker van wordt. Aldi maakt zoveel reclame maar dit is echt een hele grote tegenvaller. Nietszeggende antwoorden zit je niet op te wachten wel om bijvoorbeeld een antwoord hoe kan ik u helpen kunnen wij wat apart houden voor u na deze teleurstelling. Maar niets van dit alles.
De gegrilde kipfilet (broodbeleg) is…
De gegrilde kipfilet (broodbeleg) is sinds de verandering niet lekker meer. Verpakking veranderd maar ook de plakjes smaken anders. Heel jammer dit
op zondag kan je gratis winkelen in de…
op zondag kan je gratis winkelen in de aldi in emmeloord ! gewoon grote tas tas vullen om je schouder hangen doek over de boodschappen , dan loop je naar de kassa en reken je een zakje rijst af van een euro . of een doosje eieren . en je kan zo doorlopen met je goed gevulde tas super toch ? , dus ik op zoek naar een manager of ander personeel niet te vinden helaas .
Más información sobre otros tipos de reseñas.