Meer personeel betreft locatie leyweg. Heel vaak flessen automaat buiten gebruik. 13/4 was flessenautomaat vol en niemand om te legen. Caissière zegt doodleuk ik heb niemand, terwijl zij als enigste k... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Aldi Deltaweg Helmond geweest. Meteen binnen rechts 5 kilo nat stinkende uitgeschoten kruimige aardappelen voor 3,17 euro Stinkt enorm. 3 meter verderop aktie 10 kilo 8.95. Personeel zeg koop die 10 k... Ver más
Stop met die ongeloofwaardige reclame met Andy en Melissa. De mensen komen nooit boodschappen doen bij de Aldi. Daarnaast kost het maken van deze reclame onwijs veel geld. Dat beter besteed kan worde... Ver más
Solo premium keukenpapier, super absorberend en stevig? NOT!!!!! 2 dunne laagjes zeer slap en slecht absorberend. Kortom een afknapper en binnenkort ook nog in de aanbieding pfff. Zou het niet kope... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bekijk de aanbiedingen, het assortiment, recepten, de kwaliteit en verantwoord pagina's van ALDI.
Información de contacto
Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View, Holanda
- aldi.nl
Regelrecht misleidend
Ik bekijk de weekaanbiedingen van de Aldi op hun eigen site : druiven € 1,19 per bakje. Kom je vervolgens in de winkel : € 1,49. Medewerker komt met excuus dat de kassaprijs leidend is. Dit is dus regelrecht misleidend. Klanten lokken maar het vervolgens niet waar maken. Ze hadden de prijs online allang kunnen aanpassen, maar nee.
Stinkend vlees
Gisteren rundvlees van de Aldi gekocht, wat ik normaal nooit doe. Staat al aan vanaf 9 uur tot 16:30. Nog steeds taai en het stinkt. Dit is waarschijnlijk vlees wat meer dan 3 maanden ingevroren is geweest en daarna ontdooit en in de Aldi in de koeling is neergelegd. Echt smerig, ben ik uiteindelijk nog duur uit,want het vlees gaat de kliko in, was ruin €10
Slecht was blij dat ze bio groente…
Slecht was blij dat ze bio groente hadden maar heel vaak kom ik thuis en uit de verpakking onderkant rottig. Had ook een keer van hun eieren salmonella bacterie gehad, ook niks geen aankoop bedrag geen excuus niks!En de klantenservice online beweert dat je naar winkel terug kunt gaan met producten.
Porażka 😔cola na przykład z firmy River…
Porażka 😔cola na przykład z firmy River zero sugar kupiona w promocji w XXL paku jest w ogóle bez smaku 🥴a kupując bez promocji jest całkiem smaczna 🤔 promocja śmiechu warta!!! Wstyd 😡
Vieze Lasagne
De lekkerste Lasagne kilo pakken is veranderd in niet te eten Lasagne smerige kaas keihard en de rest zit zoveel peper in dat het je strot uit brand.
De keukenrollen extra sterk solo maxi het papier is zo dun en het absorbeert niet eens.
En koffie pads van Barissimo daar zitten zo vaak pads tussen waar bijna geen koffie in zit. Aldi gaat de laatste tijd steeds verder achter uit met kwaliteit en dan schreeuwen ze het hele jaar door wij zijn de goedkoopste terwijl dat maar 1 maand was en dat was in Februari 2025.
Aldi is veranderd van kipfilet (beleg)…
Aldi is veranderd van kipfilet (beleg) ik vond die altijd heel lekker maar nu die nieuwe(volgens mij nepzooi) zeeer slecht zelfs mijn hond draait zijn hoofd om
Drie keer nul op het rekest
Gisteren, dus een dag eerder ging ik naar de Aldi in Woudenberg voor gerookte forel. Ik zag dat de forel één dag voor de houdbaarheidsdatum was, dus ik vroeg aan desbetreffende medewerker, waarschijnlijk de bedrijfsleider, of hij er een kortingssticker op wilde doen of in ieder geval of ik de forel met korting kon krijgen, zoals gebruikelijk is. Het antwoord was: Nee want dat doen we vanavond. De volgende dag ging ik terug en zag dat er geen stickers op zaten. Maar niettemin ging ik er mee naar de kassa en dezelfde meneer zat achter de kassa. Toen ik vroeg naar de korting, zei hij: "nee dat kan niet op dit artikel", terwijl ik het de vorige maal wel degelijk wel had gekregen en er wel stickers op zaten, dat was toen geen enkel probleem. Ik ben toen de winkel uitgegaan en toen ik buiten was dacht ik, wat kan mij het schelen dan koop ik ze toch zonder sticker. Dus ik terug de winkel in en wat zag ik: Alle forel was opgeruimd en waarschijnlijk ging het de afvalbak in. Kakelverse vis die nog dagen goed is na de houdbaarheidsdatum wordt zo weg gekiept. Dus u begrijpt dat ik hier behoorlijk boos over was. Wij komen hier al 25 jaar en met ander personeel van de desbetreffende Aldi hebben we nooit problemen.
Sinds deze man hier bedrijfsleider is, zijn op maandagmorgen de aanbiedingen niet in de winkel, en de aanbiedingen die er wel zijn, zijn niet afgeprijsd. We zijn nu verschillende keren met deze man in aanraking geweest. Hij heeft maar één antwoord: NEE, en ik zou hem geen hork willen noemen maar ik weet even geen passender kwalificatie. De tijd dat de klant koning is ligt blijkbaar ver achter ons.
Nieuwe leveranciers
Groenten in potjes overgegaan naar nieuwe leveranciers. Rode kool meer vocht dan rode kool in het potje. Erwten en worteltjes, grote stukken wortel die smaakloos zijn. Wordt er niet beter op. Helaas kun je hier geen foto toevoegen.
Statiegeldjagers Ootmasumsestraat Oldenzaal
Tot ongeveer een jaar geleden was ik een zeer tevreden klant van Aldi Ootmarsumsestraat in Oldenzaal.Vriendelijk personeel,goed aanbod,en een schone winkel.Maar sinds andere supermarkten geen contant geld meer uitkeren maar verrekenen met boodschappen aan statiegeldjagers die met vuilniszakken vol geraapt statiegeld de supermarkt binnen komen,wordt het van kwaad tot erger binnen het filiaal aan de Ootmarsumsestraat in Oldenzaal.Buiten het lang wachten voor de statiegeldautomaat word de inhoud van de blikken soms op de vloer gegooid,en enkele dagen geleden zelfs meegemaakt dat een klant door een Duitse statiegeldjager aan de kant gedrukt werd,en in het Duits de nodige verwensingen te horen kreeg.Dit werd een beste bekvechtpartij,waarbij ook andere klanten zich mee bemoeiden.Voor mij de reden om de komende tijd bij de Jumbo en de Albert Heijn mijn boodschappen te gaan doen,omdat statiegeldjagers daar wel boodschappen moeten halen voor hun statiegeldbon,en om die reden daar weg blijven.Hopelijk ziet Aldi het licht,en betalen ze statiegeldbonnen niet meer contant uit.
SOLO keulkenrol van Aldi stinkt.
wij doen al jaren boodschappen bij Aldi. de kwaliteit wordt steeds minder.
laatst kochten wij zoals altijd toiletpapier, keukenrol en zakdoekjes van het merk Solo. thuis bleek dat deze behoorlijk stinken. het is geen grapje, de keukenrol was niet te gebruiken die heb ik teruggebracht. de zakdoekjes steken ook. wel minder en naar chemicaliën of iets dergelijks.
blijkbaar er is geen kwaliteitscontrole vanuit Aldi zelf.
ik heb per email aan Aldi gemeld. Hun antwoord was: sorry wij zullen het melden bij onze leverancier en kunt het product terugbrengen.
Aldi maakt reckame in de folder. Bij 3 zaken langs geweest en nurt1
Aldi maakt reclame in de folder, 3 zaken langs geweest en niet 1 had het geleverd gekregen. Zet het dan niet in de folder
Gerookte zalm 200 gram
Heb al een paar weken de geprezen gerookte zalm (200 gram) niet meer gezien.
Nu wel weer XXL 220 gram gerookte zalm.
Maar dat is niet meer de geprezen zalm van weleer. Heb ook de indruk dat het gewicht niet klopt. Deze zalm is ook veel zouter.
Gelderse rookworst Hofstee de drie Eiken
Deze rookworst is plotseling in prijs verhoogd van € 1,39 naar € 2,69.
Bijna een verdubbeling van de prijs dus en dat vind ik buitensporig.
Als dit soort prijsverhogingen de goede voornemens van Aldi zijn voor 2026, wordt het voor de consument een vervelend jaar.
Slechte reclame met vd meyde.
Echt niet de goedkoopste meer….
Echt niet de goedkoopste meer….
bij de filiaal waar ik kom in tilburg waren de verse croissants altijd lekker groot voor de prijs van €0,45. Vanochtend dacht ik weer eens lekker croissantjes halen voor het ontbijt en inmiddels zijn ze de helft gekrompen voor dezelfde prijs. Sjoemel-circus of slechte afbakker ???
Verder merk ik dat meerdere producten niet meer de goedkoopste zijn vergeleken met andere supermarkten.
Wel ga ik graag naar de Aldi in Duitsland omdat ze wel goedkoper zijn, meer bio hebben en beter assortiment!!
Graaiflatie in Aldi Wageningen
Ik ga al 10 jaar naar Aldi Wageningen, want ik ben meestal snel aan de beurt. Het is er vaak rustig. Maar dit is geen compliment voor de winkel zelf.
Klanten, kijk uit!! Blijf alert in deze tijd van graaiflatie. In twee weken tijd heb ik aan de kassa een paar keer bijna teveel betaald: vandaag bijna een euro teveel uitgegeven voor een pizza, maar gelukkig had ik de prijs in de winkel onthouden. Vorige week hetzelfde geval met een pak chocomel. Op mijn verzoek werd het prijskaartje in de winkel twee keer weggehaald. Geld teruggekregen, maar geen excuses.
Naast deze teleurstelling is het akelig dat vrijwel niemand je groet. Echt welkom voel ik me nog steeds niet.
"De medewerkers bij Aldi Elst…
"De medewerkers bij Aldi Elst (Overbetuwe) zijn werkelijk de allerliefste. Ik denk dan vooral aan Roos, Magnus en de oudere dame die nu in Oosterbeek werkt. Het is niet alleen de kwaliteit, voordelige prijs, maar juist de vriendelijke gezichten en het korte, persoonlijke gesprek ('Hoe gaat het?') dat ervoor zorgen dat ik al jaren een trouwe, vaste klant ben. Hartelijk dank! Love you." (Als het aan mij lag zou ik die drie medewerkers een bonus geven). MVG, tano
Aldi Nieuwegein perfecte klantgerichtheid
Mijn Aldi zit in Nieuwegein waar het personeel nog met de klanten meedenkt en altijd de klanten vriendelijke begroeten. De reden dat ik nu een review schrijft is omdat ik navraag deed over een klacht en het direct serieus opgepakt werd en ik een vervangend product kreeg. Ik wil hiermee mijn dank uiten voor de klantgerichtheid.
Te waardeloos voor woorden
Je kunt zo vaak zeggen wat ze kunnen verbeteren ze doen er toch niks aan word alleen ma erger je kunt niet een klanten service berijken lijk wel of ze je nummer blokkeren en let er wel op het is me regel matig over komen dat ik FRITUUR oli koopt 3l dat de prijs 4.99 is en de zelfscan 7.99 aan geeft katte voer 79 cent zelfscan 85 cent en misschien wel bij meerderen boodschappen dus let er maar op ook bij de kassa en maar zeggen we zijn de goed koopste jaja en als mensen wat pikken komen ze met 3 Agente aan zetten en hun doen maar wat de service is gewoon van lik me vestje het is gewoon een winkel met down syndroom wat mensen met down hebben meer verstand dus koop er ook maar geen electrische apraten want je zit alleen maar te ergeren om iemand te pakken te krijgen ze doen er alles aan om niet berijdbaar te zijn
al 2 dagen niet aangevuld
Más información sobre otros tipos de reseñas.