Het is wat hèt is. Maar plaats geen beloftes op je site als je die niet na kunt komen. Vóór 23 uur besteld volgende dag in huis! Hèlaas krijg ik een mail met dat het verzonden is. Óók dat is misleid... Ver más
'Als je voor 23.00 uur bestelt en de artikelen op voorraad zijn, wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd.' Jammer, ik heb maandag 21:45 besteld en het pakketje werd pas woensdag 15:15 verzon... Ver más
Retour is door mijn eigen toedoen niet goed teruggekomen bij all4running. Telefonisch contact met de klantenservice gehad en ze hebben mij hier mee geholpen. Wat een superfijn bedrijf! Heel blij dat e... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Pasrecht genegeerd en retour onterecht afgewezen
Op 9 augustus 2025 compressiesokken besteld bij All4running. Hieronder mijn ervaring:
Verpakking: Het product werd geleverd in een karige, beschadigde verpakking. De sokken zagen er bij aankomst al wat ‘uitgelubberd’ uit – opmerkelijk voor compressiesokken. Tot mijn spijt was ik op dat moment niet scherp genoeg om dit direct te melden en/-of foto's te maken. Toch heb ik dit door de vingers gezien en de sokken gepast met schone voeten en op een schone ondergrond.
Pasvorm: De sokken zaten totaal niet zoals verwacht. Eerder als een gewone voetbalsok dan als compressiesok, ondanks dat ik de maat zorgvuldig had gekozen. Daarom wilde ik de sokken retourneren en ruilen voor een maat kleiner.
Retourbeleid: Hier begon de teleurstelling. All4running neemt retourkosten alleen voor eigen rekening als je een ander product of maat kiest. In mijn geval zou dit dus moeten gelden.
Voorraadprobleem: Op 19 augustus kreeg ik bericht dat de kleinere maat toch niet op voorraad was – terwijl de webshop dit wel zo adverteerde. Dit gaf me weinig vertrouwen, maar ik hoopte op correcte afhandeling en vergoeding van de retourkosten inclusief kosten voor het verzenden.
Weigering retour: Op 22 augustus ontving ik onverwachts bericht dat mijn retour geweigerd werd, omdat er zogenaamd “gebruikssporen” op de sokken zaten. Deze sporen waren bij mij thuis niet zichtbaar en kunnen net zo goed zijn ontstaan tijdens productie, verpakking of behandeling op hun retourafdeling.
Samenvattend: ik heb een product ontvangen dat niet aan de verwachting voldeed, geen correcte ruilmogelijkheid gekregen, en vervolgens werd mijn retour ten onrechte geweigerd. Zonder overleg is het product terug naar mij gestuurd.
Het feit dat ik deze uitgebreide review schrijf over een paar sokken, zegt eigenlijk alles: dit bedrijf gaat onzorgvuldig om met klanten en het wettelijke herroepingsrecht. Ik accepteer dit niet en overweeg vervolgstappen via de Geschillencommissie of ECC.

Reden van retour genegeerd
Saucony hardloopschoenen besteld met volgens All4running "gemiddelde responsiviteit". Snelle levering, uitstekend. Maar de schoenen bleken volledig 'dood'; alleen demping, geen enkele vering. Proefloopje na 3 km gestaakt wegens shin splints (die ik in geen 40 jaar gehad heb). Retour werd geweigerd omdat ik erop gelopen heb, maar de eigenlijke klacht is niet onderzocht en zonder uitleg genegeerd. Ik ben €150 kwijt en All4running een jarenlange klant.
Update 17 september:
Beste All4Running, de pijn in mijn schenen werd wel degelijk veroorzaakt door de ondeugdelijke schoenen; zoals gezegd had ik dat in geen 40 jaar gevoeld. Enkele uren na het proefloopje was de pijn weg, en is nooit meer teruggekomen, ook niet met de inmiddels elders aangeschafte nieuwe schoenen.
De vraag blijft onbeantwoord waarom jullie de door mij geretourneerde schoenen niet onderzocht hebben op het door mij gemelde defect: geheel afwezige responsiviteit. Zo lijkt jullie handelswijze vooral op een botte truc om onder de wettelijke garantie uit te komen. Dus, laatste poging, waarom is mijn oorspronkelijke klacht over de schoenen niet onderzocht?

Respuesta de All4running
Absoluut niet bij deze winkel kopen!
Ik heb onlangs een paar schoenen teruggestuurd omdat ze niet pasten. Ze waren veel te klein en ik heb er dan ook niet op gelopen. Dit is aantoonbaar: direct na de retour heb ik een nieuw paar besteld, 1,5 maat groter, en die passen perfect.
Tot mijn verbazing is de retour geweigerd met als reden dat de schoenen beschadigd zouden zijn. Er werd een foto gestuurd waarop slechts een klein rafeltje en een vlekje te zien zijn. Aangezien ik de schoenen nooit gedragen heb, moeten deze minimale afwijkingen er al bij ontvangst op gezeten hebben.
Vandaag heb ik de schoenen terug ontvangen en ze zijn volledig onbeschadigd. Ik krijg sterk het gevoel dat het onterecht is afgewezen.

Hele goede service!
Een paar weken geleden een paar schoenen gekocht, aangemeten en al in de winkel, waar ik mijn draai toch niet mee kon vinden. De antipronatie was aan een voet heftig en ze vielen toch te ruim. Ik mocht terugkomen naar de winkel en heb ze kunnen ruilen voor een nieuw model van een oud vertrouwd paar wat wederom positief uit de loopanalyse kwam. Superservice en heel blij.
Verkeerde items , bij klachten krijg je standaard mails
Ik had hier eerst beter eens een kijkje op genomen... Mij leek het een goede online shop ,maar zeer onpersoonlijk. FOUTIEVE schoenen geleverd en nu al een heel gedoe met standaard AI mails als antwoord. Let ook op voor retourkosten!!

Respuesta de All4running
Ik had schoenen geretourneerd waarvan…
Ik had schoenen geretourneerd waarvan ik niet gezien had dat deze kapot waren .
Eerste instantie kreeg ik te horen dat ik mijn geld niet terug zou krijgen .
Nadat ik een mailtje gestuurd had met de uitleg dat ik de schoenen echt alleen gepast had en het defect niet gezien had kreeg ik alsnog mijn geld terug .
Zeer slecht geregelde schoenenwinkel
Zeer slecht geregelde schoenenwinkel. Ze geven je de schoenen niet direct mee; dat zou ok zijn, ware het niet dat hun administratie een complete zooi is. Mijn bestelling was niet goed verwerkt, waardoor ik pas een week na de oorspronkelijke datum de schoenen ontving (door steeds met verschillende klantenservice nummers en mail contact op te nemen). Vervolgens komen er schoenen aan die niet dezelfde maat zijn / vorm hebben als de schoenen die je koopt!

Respuesta de All4running
Fick ett par skor som gick sönder efter…
Fick ett par skor som gick sönder efter en vecka försökte ringa dom utan nå svar lämnade meddelande och skickade mejl men fick ändå inte nå svar , jätte dåligt kommer aldrig handla av dom igen .

Respuesta de All4running
Wij waren in Utrecht all4 running daar…
Wij waren in Utrecht all4 running daar ze goed geholpen ook mooie korting na fout bleek schoenen te te versleten waren
Deze winkel heeft goede service top
Bestelling en retour soepel verlopen
Ik heb een meerdere sportkledingstukken besteld en enkele retour gestuurd. Dat verliep soepel! (Retour en verwerking duurde 8 dagen)
Schoenen geruild, vervolgens afgewezen
Update: na schoonmaken was het wel akkoord, maar ik was dus de schoenen die door andere vies zijn gemaakt aan het schoonmaken. Schrijven over een beleid, maar zelf wel vieze schoenen naar me opsturen.
Schoenen besteld die helaas te klein vallen. Ik heb ze alleen gepast maar zaten veel te krap. Hierdoor via de ruilmodule schoenen geruild, overigens een top service. De nieuwe schoenen inmiddels in gebruik genomen en de oude retour gestuurd. Tot mijn verbazing wordt mijn retour afgewezen omdat ze 'buiten gedragen zouden zijn'. Dit is niet het geval, echter weigeren ze dit te accepteren. Ik had geen melding gemaakt en de zolen niet gecontroleerd (wie denkt daaraan bij nieuwe schoenen, ik niet ieder geval). Ik zit dus nu met twee schoenen van 150 euro per stuk. Ik zal hier nooit meer wat bestellen, aangezien de schoenen die vies worden afgestuurd voor mijn eigen rekening komen. EENS EN NOOIT meer.

Slechte retourservice
Bezorging ging prima. Na 20 meter op gelopen te hebben bleken ze toch te groot. Nu worden schoenen niet meer retour genomen want ze zijn “gebruikt”. Erg slechte service en ga hier ook niet weer bestellen.

Niet te vertrouwen
Niet te vertrouwen. Bedrijf geeft aan dat je Adidas Boston 13 kan pre-orderen. Paar weken van te voren gedaan, maar op de dag dat levering zou gaan starten niks meer gehoord. Uiteindelijk, paar dagen later, via klantenservice bevestiging gekregen dat de schoenen alsnog eraan zouden komen. DHL pakket wordt geleverd zonder de schoenen, met een bericht dat de schoenen niet meer op voorraad waren…

Respuesta de All4running
Lange wachttijd in winkel zonder update
Wij kwamen voor een paar nieuwe hardloopschoenen. Bij binnenkomst werd ons meteen gevraagd te wachten aangezien wij geen afspraak hadden. Als er even was doorgevraagd dan was direct duidelijk geweest dat wij precies wisten welke schoen en welke maat we kwamen kopen. Wij hebben lang gewacht zonder enige tussentijdse update over de wachttijd en zijn uiteindelijk zonder enig resultaat na 45 minuten vertrokken. Wij gaan op zoek naar iets anders.

Verschrikkelijke klantenservice
Verschrikkelijke klantenservice. Ondanks herhaaldelijke pogingen om inhoudelijk een gesprek te voeren over het feit dat ze de wet koop op afstand negeren en hierdoor in overtreding zijn, blijven ze weigeren om het gesprek te voeren.

Respuesta de All4running
They do not accept returns
They do not accept returns practically. As other users also experienced, I purchased a pair, tried them on and then exchanged it. They refused the order stating it was used (and attached photos of miniscule use, such as a light dusting on the soles).
Better to buy your shoes from an in person store in your area, than buy online. The risk is too great if the shoe does not fit, as you will not get your money back. Other online retailers have more flexible and generous policies, and deserve your money better!

Respuesta de All4running
Ze geven het geld niet retour als je…
Ze geven het geld niet retour als je schoenen terug stuurt, met als reden dat ze gebruikt zijn. De schoenen zijn inderdaad gepast en daardoor gebruikt maar zaten niet goed dus zijn ze retour gegaan. Dit mag overigens niet maar ze doen het wel.

Annulering bestelling zonder problemen
Ik had een bestelling geplaatst maar bedacht me dat ik toch liever iets anders wilde. Heb direct gebeld en zonder problemen werd de aankoop geannuleerd. Terugbetaling volgt binnen aantal dagen, heb in elk geval al een creditnota in mijn inbox. Topservice!
Botte metalen spike puntjes gekocht
I.v.m. de eerste outdoor wedstrijd (100m atletiek) van het seizoen nieuwe spike 6 mm puntjes besteld bij All4Running. Bestelde spike puntjes waren nog botter dan de oude puntjes op mijn Nike spikes. Zwaar teleurstellend dus een dag voor mijn wedstrijd. Puntjes retourneren is tevens bijna net zo duur als de verzendkosten… Slecht product, bestel hier niet meer.

Geen retour mogelijk
Slechste retourbeleid die ik ooit heb meegemaakt.
Je kan niet retourneren na de schoen te passen

Respuesta de All4running
Más información sobre otros tipos de reseñas.