Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle nette levering. Zelf een verkeerde type impeller besteld, maar kon zonder problemen worden omgeruild en tevens werd er meegezocht om toen wel direct de juiste te vinden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kansloze reacties! Opzoek naar een onderdeel, kon ik niet vinden op de website dus ik mailen. erg traag in reactie elke keer +- 4 dagen. Uiteindelijk tekeningen ontvangen en daarbij kon ik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meere onderdelen besteld om mijn buitenboot motor te repareren. Netjes geholpen via mail. Levertijd klopt niet altijd wat minder fijn is mocht je er om gelegen zitten. Omschrijving van hun artikele... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt ! ,Man gibt sich große Mühe die Teile zu beschaffen. Preise und Versandkosten sind angemessen. Zuverlässige und informative Kommunikation über den gesamten Prozess per Mail. Jederzeit wieder ,... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

187 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

96 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

snel en goed

18 de junio de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review Antonius, dit lezen wij graag! 💪🚤☀️

Super winkel

Super winkel, zowel online als fysiek.
Goed en vriendelijk personeel aan de klantenservice en de balie

30 de mayo de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor jouw mooie review Ard!

Mocht jij nog een keer iets nodig hebben dan weet je ons te vinden 💪🚤

Goede website

Goede website.
Heel groot assortiment.
Lage prijzen.
Snelle reactie van de service afdeling bij vragen.
Snelle verzending

19 de mayo de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Dank voor uw mooie review 🤩

Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen 🚤☀️

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

20 de mayo de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review Herman! Als wij u nog een keer kunnen helpen dat weet u ons te vinden 💪

Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen! 🚤☀️

Afzetters

Er is maar 1 woord voor, AFZETTERS.
onderdeel besteld, duurde bijna een week voordat we
het binnen hadden, en bleek het verkeerde onderdeel te zijn, betreft een stator, zaten 2 draadjes aan bij diegene die we ontvangen hebben en de stator die er in zit is met 3 draadjes en connectors. hele lange discussie, 10 emails verder. En ik zit met een onderdeel van €75,- die ik niet terug kan sturen.

14 de mayo de 2025

Beste Ronald,

Alle onderdelen dienen op basis van onderdeelnummer besteld te worden. Zoek dit dus van te voren altijd goed uit.

U heeft een tweedehands elektronisch onderdeel gekocht en één van de redenen waarom tweedehands artikelen niet te retourneren zijn is om uitwisselpraktijken te voorkomen. De onderzoekskosten die in rekening mogen worden gebracht zullen te hoog zijn.

Ook bepaalde elektronische onderdelen zijn helaas niet te retourneren. Dit omdat deze onderdelen defect kunnen raken of een storing op kunnen lopen wanneer ze op een verkeerde motor worden aangesloten of een andere defect onderdeel van de motor dit veroorzaakt. De onderzoekskosten die in rekening mogen worden gebracht zullen te hoog zijn.

Wij hebben uw motorgegevens gevraagd om na te gaan wat de juiste stator is en om te kijken of wij deze uit coulance met een hoge korting kunnen leveren. Wij gaan er namelijk van uit dat u nog steeds een stator nodig heeft. Mocht u hier nog voor open staan dan kan u een bericht sturen naar service@allesmarine.nl

Valorada con 4 estrellas sobre 5

4 sterren zegt genoeg.

4 sterren zegt genoeg.

3 de mayo de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Dank voor uw review. Wij wensen u veel vaarplezier met de fantastische nieuwe Mercury buitenboordmotor! 🚤☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er wordt met je mee gedacht op een hele…

Er wordt met je mee gedacht op een hele normale manier dus goeie service , houden contact met je tot het gelukt is

8 de mayo de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring met onze webshop! 🤩

Mochten wij u nog eens kunnen helpen dan horen wij uiteraard graag van u 💪

Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er staat bij de carburateur geschikt…

Er staat bij de carburateur geschikt voor honda bf6 bf7.5 bf 8 bf 10 ik had hem nodig voor mijn bf7.5 dus ik bestel hem vervolgens past hij niet wat dus wel aangeven staat. Dus ik vraag een retour aan en dan zeggen ze dat ik het niet retour kan sturen omdat het een 2de hans artikel is. Ik heb duidelijke foto's neergezet in de mail dat hij niet past. Hun maken hier een fout en willen het niet oplossen. 50 euro de prullenbak in bedankt allesmarine!!!

2 de mayo de 2025

Beste Robin,

De door u ontvangen tweedehands carburateur is inderdaad geschikt voor bepaalde BF6, 7.5, 8 en 10 PK modellen van Honda. De modellen van buitenboordmotoren veranderen nog wel eens, zo is een 6PK model uit 2001 natuurlijk niet het zelfde als een 6PK model uit 2021. Wanneer u onderdelen besteld dient u dus altijd goed naar het onderdeelnummer te kijken en als u er niet uitkomt kunnen wij op voorhand met u meekijken.

Mijn collega heeft u om uw motor gegevens gevraagd zodat wij kunnen meekijken waar het mis gaat en u wellicht een oplossing kunnen bieden.

Een van de redenen waarom tweedehands artikelen niet te retourneren zijn is om uitwisselpraktijken te voorkomen. De onderzoekskosten die in rekening mogen worden gebracht zullen te hoog zijn.

Als u de gegevens van uw motor nog wilt delen dan kan dit via service@allesmarine.nl

Prima bedrijf

Prima bedrijf, ik shop hier al een aantal jaren. Als ik wat nodig ben om te varen weet ik waar ik moet zijn. 👌

8 de mayo de 2025

Bedankt voor uw mooie review! 🤩

Goed om te lezen dat u al jaren tevreden bent met onze service 💪 Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen 🚤☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn bedrijf en een prettige site

Fijn bedrijf en een prettige site. Ook altijd wanneer het nodig is zijn er medewerkers met kennis van zaken te bereiken.

30 de abril de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Dank voor jouw mooie review Wytse!

Mochten wij jou nog eens kunnen helpen dan weet je ons te vinden 💪

Nog een fijn vaarseizoen gewenst! 🚤😎

Heel contructief

Je belt of mailt met bijvoorbeeld het type buitenboordmotor, en je heb binnen een paar minuten een exploded view tekening waarop alle onderdelen met exact de juiste bestelnummer(s) van het defecte of te onderhouden onderdeel terug te vinden zijn. Dat tik je in en je stopt het in je winkelmandje, ideaal.

7 de abril de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw uitgebreide review Rob! Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw goede ervaring te delen 😁

Wij wensen u nog een fantastisch vaarseizoen 🚤😎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vakkundig advies en goede begeleiding

Vakkundig advies en goede begeleiding! Aanrader

5 de mayo de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Dank voor uw review aan aanbeveling aan andere! Goed om te lezen dat u een fijne ervaring heeft met onze webshop.

Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen met hopelijk veel mooi weer ☀️🚤

Gewoon goed

Gewoon goed
Perfecte service je bent echt klant
Top😊

20 de marzo de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Hier worden wij blij van! Bedankt dat u zo'n leuke review over ons achterlaat! 🤩🚤😁

Gemakkelijk opgezocht en besteld

Gemakkelijk opgezocht en besteld, en na een dag geleverd. Top

5 de mayo de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Dank voor uw mooie review Gerrit. Ook goed om te lezen dat de bestelling zo is gelopen zoals wij dat ook graag zien.

Wij wensen u nog een fantastisch vaarseizoen!

Super service

Super service. je kan er ook met vragen terecht

3 de mayo de 2025

Bedankt voor uw mooie review! 🤩

Wij wensen u nog een fantastisch vaarseizoen!

Top leverancier

Vrijwel altijd een fijne ervaring m.b.t. bestellen van onderdelen en after services.

2 de mayo de 2025

Respuesta de Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Dank voor uw mooie review Marc! Wij wensen u een fantastisch vaarseizoen met hopelijk veel mooi weer! ☀️🚤💪

Kan niet beter....

28 de abril de 2025

Wouw dank voor uw mooie review Peter! 🤩

Mochten wij u in de toekomst nog een keer kunnen helpen dan weet u ons te vinden 😎💪🚤

8 consejos para escribir buenas reseñas.