Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolutne dno jeżeli chodzi o obsługę klienta. Wysłano mi towar używany, zniszczony, w częściach, towar o wartości 700 zł. Po kontakcie z amazonem i odesłaniu towaru każą mi czekać ponad 2 tygodnie na... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pierwszy i ostatni raz zamówiłem towar na Amazon Zamówienie było z 27.03.2026 z dostawą 30.03.2026 W dniu 30.03.2026 dostałem informację że dostawa jest opóźniona i o nowym terminie dostawy zostan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamówiłem zestaw LEGO Gwiazda Śmierci za ponad 3k złotych. Zamiast produktu dostałem śmieci a Amazon nie przyjmuje reklamacji. Zalecam omijać ten pseudo sklep, chyba że chcecie stracić pieniądze. Spra... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Interfejs dla użytkownika to DRAMAT. Zamówienie produktu graniczy z cudem. Trzeba mieć ogromne pokłady cierpliwości żeby współpracować z tą firmą. Nie lubię Allegro ale Amazon może wiele nauczyć się o... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Péssimo apoio ao cliente

Fiz uma encomenda, quando tentava pagar não deixava avançar. Liguei uma vez e depois de expor o problema desligaram a chamada, liguei a segunda vez, expus novamente o problema e não deram solução nenhuma, simplesmente referiram que em 48h iriam corrigir o bug do sistema. Ao fim dessas 48h cancelaram a encomenda e aparecia que o produto estava indisponível. Péssimo apoio ao cliente, teria sido mais honesto desde o início informar que já não tinham o produto.

17 de octubre de 2024

Śmieci!!

Śmieci!!! Zapłaciłam ponad 510 złotych za 2 paczki i otrzymałam same nic nie warte buble!!!! Nie dajcie się nabrać!!!

14 de octubre de 2024

Matactwa to znak firmowy Amazona

Zakupiony produkt w ilości 3 szt. Cena za sztukę 268 zł
Na podstronie moich zakupów 213 zł za sztukę ?!
Termin dostawy 03.10.2024 ,rano jest 1 szt,pozostałe w/g Konsultantki ,,mamy czas do 20.00". Następny termin to 05.10. przesyłka przyszła -NIE.
Amazon sprzedał produkty, których nie miał na stanie !!
Matactwo,kłamstwo z krętactwem.OSTRZEGAM
ps.Nadal nie mam opłaconych przedmiotów za zawyżoną cenę.

5 de octubre de 2024

Prosze NIEZAMWIAJ Z USA przez AmazonPL

Amazon PL niezasluguje nawet jednej gwiazdki dla mnie!! Prosze was niezamawiajcie nic z zagranicy szczegolnie z USA do Polski jest to strata waszych pieniedzy!! Zamowilam przesylke dla mojego taty na urodziny, miala dojsc w okreslonej porze, jedna z przesylki kurier zaznaczyl ze zostal dostarczona, kiedy niedostarczyl jej wogole! Kiedy zadzwonilam ma moj koszt do amazon Pl kostumer serwis, powiedzieli mi ze czasami kurier tak robi zeby niezgubic premi!!! Dla mnie to oszustwo kiedy Przesyłka jest nie dostarczona dlaczego ktoś kłamie że jest dostarczona tylko ze względu na to żeby nie zgubić premi? Druga przesyłka z tego samego zamówienia miała przyjść dwa dni później- została zgubiona! Kiedy zadzwoniłam znowu do Amazon Pl Powiedzieli mi że tak czasami się zdarza przesyłki są skupione i muszę poczekać 10 dni jeśli nie to MOZE wtedy oddadzą pieniadze! Jestem totalnie rozczarowana jak oni tam pracują wszystkich ludzi traktują jak ty im łaskę ktoś robił że zamawia cos. Międzyczasie dostawałam od nich wiadomości ze caly czas zamawiam i oddaje produkty i zamkna moje konto! Ja z Amazon Pl mialam stycznosc pierwszy raz w zyciu i nigdy wczesniej nieuzywalam konta oprocz jednej przesylki! Niemoge w to uwierzyc jak traktuja ludzi, a ludzie ktorzy pracuja dla Amazon Pl to siedza tam chyba za kare! nieobchodzi ich wogole klient tylko byle odebrac telefon i przekazac ta sama gadke .. ktora mowia wszystkim to samo.. "Prosze czekac i tyle"
Ma stycznisc z Amazon w USA na codzien! Nigdy ale to nigdy niemialam problemu z przesylkami, a costumer serwis tak pracuje ze zawsze jestes zadowolona!

Amazon Pl to wielka jedna podroba Amazon!
Niezamawiajcie nic bo i tak wasze przesylki zagina lub niedotra wogole. Moj rachunek za rozmowy z nimi wychodzi $100 a problem nadal jest nierozwiazany!
koszt rozmow i moich nerwow niejest wart nawet tego prezentu co wyslalam! Nigdy wiecej Amazon PL dla mnie!

23 de septiembre de 2024

Brak mi słów przysięgam

Dostałam dzisiaj bezpodstawnego bana. Na moim koncie nie było żadnej podejrzanej aktywności, po przeczytaniu warunków użytkowania również nie widzę żadnego powodu do zawieszenia mojego konta. Całe szczęście, że udało mi się anulować subskrypcję prime przed wylogowaniem się, bo późniejsze zalogowanie na konto nawet po to, aby ją przerwać, było niemożliwe. Kontakt ze wsparciem zerowy, na zapytanie o powód bana dostałam tę samą zautomatyzowaną odpowiedź. Normalnie żenada, zero poszanowania klienta, nie polecam.

27 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Realizacja zam. 2 tyg. 0 dostawy!

Zamówiłem szczoteczkę elektr. Philips Sonicare 5100. Po 2 tyg. oczekiwania na przesyłkę w końcu zadzwoniłem na infoline, z zapytaniem kiedy w końcu ktoś mi wytłumaczy co się dzieje i kiedy otrzymam swój art. kupiony ponad 2 tyg. temu??? Konsultant po sprawdzeniu oświadczył, UWAGA HIT! Nie wiemy dlaczego nikt do Pana nie zadzwonił mamy na stanie ten art. ale z powodów LOGISTYCZNY .... NIE WYŚLEMY panu tego art.? !!! Spytałem dlaczego? Że względów LOGISTYCZNYCH i koniec rozmowy. 0 wyjasnień czy przeprosin za trzymanie mojej kasy 2 tyg. Zarządałem natychmiastowego zwrotu wpłaty. NIGDY JUŻ NIE SKORZYSTAM Z ZAKUPU NICZEGO W TYM SKLEPIE !!! 0 Profesjonalizmu, 0 Kompetencji, 0 Empati dla Klienta - jesteś wyłącznie numerem Klienta i płatnikiem. NIE POLECAM!

25 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niestety kara jaka nałożył UOKIK na…

Niestety kara jaka nałożył UOKIK na Amazona nic nie dała, dalej oszukują na terminach dostawy która przedłuża się w nieskończoność nie jest taka jak podana przy zamówieniu, ciągle zwodzenie że jutro pojutrze za tydzień. Nie polecam tam zakupów

19 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zrobiłam wiele zakupów w AMAZON

Zrobiłam wiele zakupów w AMAZON. Tylko jeden TERMOS miał wadę. Zgłosiłam tę usterkę konsultantowi. Ponieważ termos był dostarczony przez firmę współpracującą z AMAZON musiałabym za przesłanie zwrotu zapłacić znaczna kwotę. Sprawę reklamacji przejął AMAZON. Otrzymałam zwrot pieniędzy za termos i przesyłkę. Konsultanci, którzy się ze mną kontaktowali byli niezwykle uprzejmi i pomocni. Polecam AMAZON jako Firmę wiarygodną i uczciwą.

11 de septiembre de 2024

Takich problemów nie ma Amazon UK lub USA

Czy tylko ja mam problem?Kolejny raz polski Amazon jest niesłowny w określeniu dostawę za tydzień po czym zmienia się wynik śledzenia przesyłki na ''damy znać mailem jak wyślemy''!!!!!!
Tydzień się zmienił już w trzy tygodnie!!!!
A mogłem z UK lub USA dostać tą książkę w tydzień
A kontakt przez telefon graniczy z cudem!!!

6 de septiembre de 2024

amazon.pl to absolutne dno

amazon.pl to absolutne dno. mieszkam w uk, więc wiem jak to działa. każda paczka jest bardzo opóźniona, pomimo prime, zgubiona lub zniszczona. problemy z reklamacjami, gdzieś się gubi od wyjścia z amazon lub sprzedawcy i dostarczenia do lokalnego dostawcy typu inpost. dostawa prime to jakieś 2 tyg, w uk z dziś na jutro. ucieszyłam się, że mogę robić jakieś drobne zakupy dla mojej mamy w pl. ale jakość usług to jakiś nawet nie trzeci świat. wszystko jest kompletnie nie dopracowane, a transport przede wszystkim, rozumiem, że paczka może się zgubić, ale nie wszystkie naraz z różnych sklepów. szukajcie czegoś innego, bo tej firmie naprawdę dużo brakuje do standardów. ABSOLUTNIE NIE POLECAM, szkoda czasu, nerwów i kasy

3 de septiembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rozczarownaie

Szanowni Państwo,

Piszę do Państwa w celu wyrażenia mojego rozczarowania usługami Amazon.pl. Jestem wieloletnim klientem Amazona za granicą i zawsze byłem zadowolony z jakości obsługi. Niestety, moje doświadczenia z Amazon.pl były dalekie od satysfakcjonujących.

W dniu 11.08.24 złożyłem zamówienie na drobny przedmiot, który miał zostać dostarczony do paczkomatu InPost w ciągu 24 godzin. Po upływie kilku dni przesyłka nadal nie dotarła, więc skontaktowałem się z obsługą klienta. Pomocny konsultant anulował zamówienie i zwrócił mi pieniądze tego samego dnia.

Następnie, w dniu 16.08.24 złożyłem kolejne zamówienie na ten sam przedmiot, tym razem u innego sprzedawcy. Ponownie wybrałem opcję dostawy do paczkomatu InPost, aby uniknąć problemów z doręczeniem. Niestety, po 6 dniach paczka nadal nie została dostarczona, a próby skontaktowania się z obsługą klienta nie powiodły się. W końcu wysłałem wiadomość e-mail, na którą otrzymałem odpowiedź tego samego dnia. Niestety, konsultant, który odpowiedział na moją wiadomość, najwyraźniej nie przeczytał jej dokładnie i zasugerował, abym poczekał kolejne 5 dni, a następnie ponownie skontaktował się z obsługą klienta.

Wartość przedmiotu, który zamówiłem, jest niewielka, ale jestem rozczarowany faktem, że musiałem czekać tak długo na przesyłkę, która nadal nie została dostarczona. Anulowałem subskrypcję Amazon Prime i nie planuję korzystać z usług Amazon.pl w przyszłości.

Z poważaniem,
Mariusz G

16 de agosto de 2024

Zablokowane konto

Zablokowane konto. Złożyłam zamówienie składające się z czterech produktów. Jeden z produktów miał być dostarczony w późniejszym terminie. Zapłaciłam zgodnie z wytycznymi. Otrzymałam paczkę z trzema produktami i zaraz po jej odebraniu zablokowano mi konto. Otrzymałam zwrot kasy za resztę zamówienia. Starałam się dowiedzieć dlaczego zablokowano mi konto, czym naruszyłam Warunki zakupu, regulamin. Nie otrzymałam wyjaśnień, infolinia zupełnie nieprzydatna, przekirowywali tylko sprawę do innego działu, dwukrotnie domagałam się wyjaśnień NIE OTRZYMAŁAM w ostatnim mailu napisali, że już więcej nie będą odpowiadali na moje prośby o wyjaśnienia.... NIE POLECAM!!!@

13 de agosto de 2024

Kupiłem paczkę niespodziankę

Kupiłem paczkę niespodziankę, w reklamie zapewniali że produkty będą miały większą wartość niż 140 zł. Dostałem paczkę. Wartość jej oceniam maksymalnie na 50 zł. Naj droższa rzecz, to przyrząd do lepienia pierogów wart 34 zł. i dwa opakowania nie wiadomo czego. wydawało by się, że to odpady z produkcji. Kłamcy do potęgi. Nie kupujcie nic od nich.

8 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamknęli mi konto podając powód naruszenia warunków użytkowania. Bzdura. Było to moje pierwsze (i ostatnie) konto na które zrobiłam zamówienie - oczywiście zostało anulowane.
W mailu od „specjalisty ds. klienta” piszą:
„Anulowaliśmy wszelkie otwarte zamówienia na tym koncie i zwróciliśmy za nie środki.”
Środków na koncie nie ma. Musiałam zadzwonić na infolinię z pytaniem czy płatność została zaksięgowana i jaki będzie czas oczekiwania na zwrot pieniędzy.
Zwykły scam nie polecam

29 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Od wielu lat jestem lojalnym klientem…

Od wielu lat jestem lojalnym klientem Amazon w Wielkiej Brytanii i zawsze doświadczałem obsługi na najwyższym poziomie. Niestety, moje ostatnie zamówienie z Amazon.de do Polski było wyjątkowo rozczarowujące.

Zamówienie złożyłem 16 lipca z oczekiwaną datą dostawy na 19 lipca. Niestety, przedmiot dotarł uszkodzony, więc poprosiłem o wymianę. Nowa data dostawy została ustalona na 23 lipca. W tym dniu otrzymałem jednak e-mail informujący o opóźnieniu, przesuwającym datę dostawy na 29 lipca.

Informacje śledzenia były sprzeczne. System Amazon pokazywał, że paczka została wysłana, podczas gdy DHL wskazywał jedynie na utworzeni eteykiety elektronicznej. Wielokrotne próby rozwiązania tego problemu z obsługą klienta Amazon były frustrujące, ponieważ kilku przedstawicieli traciło połączenie w trakcie rozmowy. Wielokrotnie zapewniano mnie, że paczka jest w drodze, ale DHL potwierdził, że nigdy jej nie otrzymał. Pomimo obietnic dostawy na 26 lipca, a potem na 29 lipca, paczka wciąż nie dotarła, a śledzenie DHL pozostawało nieaktualne.

To doświadczenie było niezwykle rozczarowujące i uciążliwe. Mam nadzieję, że Amazon.de szybko rozwiąże te problemy i poprawi swoją obsługę, aby dorównać wysokim standardom, które zawsze doświadczałem w Wielkiej Brytanii.

29 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Złodzieje i tyle w temacie

Złodzieje i tyle w temacie! Zamówiłam towar za ponad 200 zł. Nie wysłali towaru i pieniędzy nie chcą oddać. I na dodatek zablokowali mi konto że nie można się z nikim skontaktować. Nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem! Zdarzenie miało miejsce 25.06 czyli miesiąc temu.

25 de junio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.