Jeg købet en Porsche fra Kasper ,ærlig og behagelig sælger . Helt i gennem en god oplevelse. Meget flot showroom de har , det var hele køreturen værd.
Consulta las opiniones de los clientes
Efter første års Leasing af min Audi blev det tid til forlængelse af Leasing kontrakten. AM Bilhus klarede dette helt problemfrit og alt levede fuldt ud op til mine forventninger. Stor tak til Morten... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos AM Bilhus A/S finder du en lang række kvalitetsbiler, alt fra de kendte mærker fra Tyskland; Audi, BMW, Mercedes, Porsche og VW, samt specialbiler og andre importerede biler fra hele verden. Vores lagerliste bærer særlig præg af vores erfaring i branchen. Som kunde hos AM Bilhus A/S kan du forvente et højt serviceniveau, lige fra du træder ind i udstillingen, til du kører glad fra med din nye bil. Vi vil altid hjælpe dig med at finde den bedste løsning, hvad enten du ønsker at købe eller lease en bil – uanset om du er erhvers- eller privatkunde.
Información de contacto
Håndværkervej 15, 6800, Varde, Dinamarca
- 28 55 70 70
- info@ambilhus.dk
- ambilhus.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg købet en Porsche af Kasper ,ærlig…
professionelt personale
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos AM Bilhus. Fra første kontakt blev jeg mødt af venligt og professionelt personale, som gjorde hele bilkøbet nemt og trygt. De var hjælpsomme, ærlige og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål.
Bilen stod præcis som beskrevet, og jeg er meget tilfreds med både bilen og den service, jeg har modtaget. Det er tydeligt, at AM Bilhus sætter kundetilfredshed højt og gør en indsats for at sikre en god oplevelse fra start til slut.
Jeg kan varmt anbefale AM Bilhus til andre, der leder efter en pålidelig bilforhandler. Tak for den gode service og en problemfri handel!
Tak til Kasper for en god handel.
Tak til Kasper for en god handel.
Her kan man trygt handle sin nye bil
Vh. Kent
Virkelig en god oplevelse ved AM Bilhus…
Virkelig en god oplevelse ved AM Bilhus 😍
Super søde og ærlige mennesker, der tog sig sin tid til at hjælpe mig med at finde den helt rigtige bil.
Jeg kan klart anbefale dem ☺️
Kundeservice i topklasse
Kundeservice i topklasse, og generet et kanon forløb hele vejen igennem. Kan stærkt anbefales.
Do not buy from here
Do not buy from here. They lie about the information regarding the car. I would not recommend this place because you will be scammed 100%. Especially from the seller Morten.
Lidt sløv til at besvare mail ellers…
Lidt sløv til at besvare mail ellers intet at klage over, jeg har fået en fantastisk bil der helt lever op til forventningerne
Lækre biler, og super service
Tog turen fra København til AM Bilhus fordi de havde den helt rigtige bil i forhold til pris, km. og udstyr. Det er ejerne selv som man taler med og det er måske derfor at vi umiddelbart kunne finde hinanden i forhold til mine særlige ønsker. Gode og professionelle folk. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Køb af bil
Kommer for at købe bil hos forhandleren som i øvrigt var meget flink, vi bliver enige om en pris, men da handlen skal lukkes dagen efter er prisen steget med kr. 50000, så ingen handel. Utrolig useriøst, ikke et sted jeg kan anbefale, der er åbenbart ikke styr på tingene.
Et rigtigt fedt og professionel bilhus
Et rigtigt fedt og professionel bilhus, med meget fede biler. Min næste leasning bliver hos AM Bilhus.
Dejligt med et ordenligt sted
Dejligt med et ordenligt sted, som står inde for deres aftaler. Kan anbefales på det varmeste.
Jeg vil gerne give en varm anbefaling…
Jeg vil gerne give en varm anbefaling af det utroligt professionelle og pålidelige bilhus. Deres ekspertise og dedikation til kunderne er enestående. Fra det øjeblik, jeg trådte ind i deres showroom, blev jeg mødt med en imponerende viden om bilindustrien og en ægte vilje til at hjælpe mig med at finde den perfekte bil.
Morten og Anders var yderst venlige og tålmodige, og de tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og vejlede mig gennem hele købsprocessen. Jeg følte mig virkelig tryg i deres hænder.
Bilhusets udvalg af køretøjer var imponerende, og de havde et bredt udvalg af både nye og brugte biler. Det gjorde det let for mig at finde præcis den bil, der opfyldte mine behov og ønsker.
Alt i alt har dette bilhus virkelig overgået mine forventninger. Hvis du leder efter en bil med enestående kundeservice, ekspertise og pålidelighed, så er dette stedet at gå hen. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min oplevelse, og jeg vil helt sikkert vende tilbage, når det er tid til at opgradere min bil igen.
Jeg har ikke noget postivt at sige…
Jeg har ikke noget postivt at sige vedr. AM Bilhus
Pas på am- bilhus
Pas på am- bilhus. Gennemgå bilen grundig. Min bil fra am-bilhus har mangler for mindst 95.000kr som stod på udstyrslisten. De nægter at bringe bilen i den stand der er lovet.
Verdens klasse service 🤩
Super god handler og god handle med…
Super god handler og handle ..tager tid til sætte til forklare om leasing
Aldrig mere igen…
Aldrig mere igen….
Jeg har været den heldige ejer af en fantastisk flot mercedes c43 amg. Courpe.
Dejligt start, men forfærdeligt afslutning, hvilket har kostet mig ydereliger over 55.000,- BARE for at aflevere den – grundet at de har sat restværdi urealistisk høj.
Der er betalt 130.000 i udbetaling og 5.000 om måneden og de havde sat en restværdi, som de anslog var en fantastisk skarp pris om 1 år, til mit favør.
Jeg har skrevet 3 mails i løbet af måneden op til aflevering for at forhøre hvad en evt. forlængelse ville koste, eller om de ville tage den tilbage til den restværdi de skrev.
Jeg har aldrig et fået brugbart svar – blot at de ville vende tilbage ASAP - på alle 3 mails. Det skete dog aldrig.
Pas på derude eller være klar på at skulle af med penge efter endt aftale.
Derudover skal der lyde en glædelig kristi himmelfart
Som altid en super profesionelle…
Som altid en super profesionelle oplevelse, hvor kunden altid er i centrum.
La experiencia Trustpilot