Amerikaansgoud Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring. Ik heb sieraden besteld, maar de kwaliteit is ronduit slecht en totaal niet zoals verwacht. Toen ik dit wilde retourneren, werd ik compleet genegeerd. Meneer reageert gewoon n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verbaasd dat erna zo'n lange tijd een mailtje kwam met excuses.. Bedrijf lijkt over genomen te zijn en de nieuwe eigenaars willen dus excuses aanbieden en bieden alsnog een mooie oplossing !... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was een tijdje bezig met zoeken naar kwalitatieve sieraden, maar vond nooit de juiste kwaliteit voor de prijs wat je betaalt. Meerdere malen besteld bij Amerikaansgoud en ben hartstikke tevreden me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kettingen, en een mega goeie service! Ik ben heel tevreden!! Super vriendelijke klantenservice ook, heel klantgericht en ze boden me gelijk korting bij de eerste aankoop. Ook heel mooi, leuk en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Joyería personalizada

Escrito por la empresa

AmerikaansGoud.nl – Inspired by Urban Fashion, Crafted with Precision Geïnspireerd door de Amerikaanse urban fashion scene brengen wij hoogwaardige sieraden naar Nederland en België. Onze collecties worden ontworpen door professionals met oog voor detail en met de hand vervaardigd door ervaren vakmensen. Elk sieraad is gemaakt van duurzaam 316L roestvrij staal en afgewerkt met een laagje 18K goud of 925 zilver, ook wel bekend als gold/silver plated (verguld/verzilverd). Stijlvol voor de dag komen hoeft niet duur te zijn. Maak jouw outfit vandaag nog compleet met de perfecte finishing touch van AmerikaansGoud.nl.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Toppers

Snelle reactie gekregen van de op whatsapp. Hebben wegens een fout een leuk extraatje toegevoegd in een enorm leuk ingepakt brievenbuspakket!

Ik heb hier +-3 jaar geleden een armband gekocht, maar deze ben ik een paar weken geleden verloren. Deze leek (na 3 jaar dus) nog exact op hoe ik hem binnen had gekregen!

20 de agosto de 2025

Betrouwbaar bewust en dankbaar

Altijd goed gebleven bestelling Na een aantal jaar een vervolg bestelling gedaan, en als dankbaarheid van steun zat er een bedankje in dat werd zeer gewaardeerd! Dat zie je niet vaak korting en een presentje

2 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Er is alleen 1 ding misschien kwam het…

Er is alleen 1 ding misschien kwam het iets te snel want ik had 1 +1 gratis maar krijg uiteindelijk maar 1 ketting??

23 de julio de 2025
Logotipo de Amerikaansgoud

Respuesta de Amerikaansgoud

Nogmaals bedankt dat je bij ons hebt besteld 🙏. Ik zag je review op Trustpilot en ik begrijp helemaal hoe dat verwarrend overkwam met de 1+1 actie. Gelukkig hebben we dat inmiddels netjes opgelost en heb je je ketting inmiddels ontvangen. ✨

Omdat jouw ervaring nu volledig is rechtgezet, wilde ik je vriendelijk vragen of je misschien je review wilt aanpassen. Dat zou ons enorm helpen, omdat toekomstige klanten vaak op die ervaringen vertrouwen. Natuurlijk helemaal aan jou, maar we zouden het super waarderen.

Mocht er verder nog iets zijn waarmee we je blij kunnen maken, laat het ons gerust weten!

Team AmerikaansGoud

Super service!

Super service!
Na jaren dagelijks dragen is het slotje kapot gegaan. De klantenservice heeft me zonder enige moeite geholpen met het zoeken naar een oplossing.
hele snelle reactie en simpelweg super service.

Zeker een aanrader.

Jaren lang de ketting dagelijks gedragen en er helemaal niks op aan te merken. Heel goede kwaliteit.

14 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dankjewel ben heel blij mee en een cadeautje erbij

Dankjewel, ben heel blij met mij cadeautje

10 de junio de 2025
Logotipo de Amerikaansgoud

Respuesta de Amerikaansgoud

Hi! Je bestelling is op 10 juni bij ons geplaatst en op 11 juni meegegeven met PostNL. Vanwege het drukke shoppingseizoen bij PostNL kan het voorkomen dat pakketten wat vertraging oplopen. Dit is ook zichtbaar via de track & trace. We begrijpen dat het vervelend is om langer te moeten wachten en hopen dat je bestelling snel bij je aankomt. Bedankt voor je geduld! 🙏📦

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nieuwe eigenaren meteen verbeterd!

Goeie dag. Ik heb gezien dat er nieuwe eigenaren zijn. Ze zijn gelijk goed te werk gegaan. Mijn complimenten. Kreeg zelfs een te goed omdat ik vroeger was opgelicht door de vorige. Zeker aanrader om te bestellen!

6 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meer dan alleen een bestelling

Meer dan alleen een bestelling – een ervaring vol positieve energie!

Ik ben zelden zo positief verrast door een webshop als bij Amerikaans Goud. Niet alleen zijn de sieraden van prachtige kwaliteit, maar de klantvriendelijkheid, gulheid en energie die dit bedrijf uitstraalt zijn echt uniek.

Bij mijn bestelling ontving ik meerdere cadeaus, een persoonlijk kortingscode én shoptegoed — iets wat ik absoluut niet had verwacht. Alles was met zoveel zorg en liefde verpakt en de communicatie was hartverwarmend. Je voelt dat hier mensen achter zitten die hun werk met passie doen.

Amerikaans Goud laat zien dat echte aandacht en oprechte service nog bestaan. Een dikke aanrader voor iedereen die niet alleen mooie sieraden zoekt, maar ook een positieve ervaring wil beleven.

Dank jullie wel voor alles! 🙏✨

5 de junio de 2025

Abnormaal goede service

Abnormaal goede service via whatsapp ik had een kapotte ketting door een ongeluk en ik had binnen een week een nieuwere sterkere dikkere chain terug met armband cadeau

22 de abril de 2025

Review van I

Het bedrijf heeft zijn best gedaan om de producten zo goed mogelijk bij de consument te krijgen. De producten zijn uitstekend, uitmuntend, scherp en betrouwbaar! Verder is het voor mij als klant prima om het te kunnen veroorloven gezien de topkwaliteiten. Eenmaal bij aankomst stond er nog een leuke brief bij met extra aandacht voor mij (als klant ) en dat verdiend een extra steun voor groei in dit bedrijf.
Heel erg blij mee en ik kijk er naar uit voor meer toekomstige producten/bestellingen!

29 de abril de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.