Zeer slechte ervaring. Ik heb sieraden besteld, maar de kwaliteit is ronduit slecht en totaal niet zoals verwacht. Toen ik dit wilde retourneren, werd ik compleet genegeerd. Meneer reageert gewoon n... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Verbaasd dat erna zo'n lange tijd een mailtje kwam met excuses.. Bedrijf lijkt over genomen te zijn en de nieuwe eigenaars willen dus excuses aanbieden en bieden alsnog een mooie oplossing !... Ver más
La empresa ha respondido
Ik was een tijdje bezig met zoeken naar kwalitatieve sieraden, maar vond nooit de juiste kwaliteit voor de prijs wat je betaalt. Meerdere malen besteld bij Amerikaansgoud en ben hartstikke tevreden me... Ver más
Mooie kettingen, en een mega goeie service! Ik ben heel tevreden!! Super vriendelijke klantenservice ook, heel klantgericht en ze boden me gelijk korting bij de eerste aankoop. Ook heel mooi, leuk en... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
AmerikaansGoud.nl – Inspired by Urban Fashion, Crafted with Precision Geïnspireerd door de Amerikaanse urban fashion scene brengen wij hoogwaardige sieraden naar Nederland en België. Onze collecties worden ontworpen door professionals met oog voor detail en met de hand vervaardigd door ervaren vakmensen. Elk sieraad is gemaakt van duurzaam 316L roestvrij staal en afgewerkt met een laagje 18K goud of 925 zilver, ook wel bekend als gold/silver plated (verguld/verzilverd). Stijlvol voor de dag komen hoeft niet duur te zijn. Maak jouw outfit vandaag nog compleet met de perfecte finishing touch van AmerikaansGoud.nl.
Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
ZEER SLECHT
Product is zeer goedkoop.. komt wss uit China. Klantenservice nul, geen reactie. Geen mogelijkheid om te retourneren. Raar
Ze geven aan druk te zijn.
Ze geven aan druk te zijn.
Verkeerd product geleverd.
Louche! 0,0 response.
Ik ga een melding maken bij de politie qua oplichting
NIET KOPEN HIER! Oplichters
NIET KOPEN HIER!
Ketting en armband besteld
Nooit wat ontvangen.
Reageren niet op mail.
Geen contact mogelijk
Stelletje oplichters
Onprofessioneel
In 2021 eerder besteld hier en toen was alles netjes optijd binnen en goede service.
Nu 2 dagen geleden weer besteld voor een cadeau, je krijgt niks binnen! Geen track en trace en geen antwoord op je vraag via de mail.
Onprofessioneel!!! Erg teleurgesteld terwijl mijn laatste ervaring aangenaam was.
Bestel hier niet!
Bestel hier niet!! Producten komen niet aan, klanten service reageert nergens op.
Scam
Ik heb een ketting besteld met een hanger eraan. Ik heb niets ontvangen. Er werd gegarandeerd dat je het pakket zou ontvangen binnen 24 uur. Ik heb ook geen track and trace gekregen. Ik heb contact opgenomen met Amerikaansgoud maar ik heb geen reactie gekregen. Service is mega slecht. 1 en al Scam
Geen antwoord op mailtjes
Heb een tijd geleden 2 ringen besteld maar 1 was te groot en een te klein, heb ik een mail gestuurd om dit retour te sturen maar heb geen mail terug ontvangen, daarna nog 2 mailtjes gestuurd en nu nogsteeds niks ontvangen… beetje jammer.
Bestelling #123485654321
Bestelling #123485654321
Sinds 15 februari, want levering binnen een dag, wacht ik op Bestelling #12348565432
Wel een track and trace aangemaakt, niks verstuurd...berichtjes gestuurd per mail...geen reactie
Lieve mensen denk na voordat je hier besteld.
Gisteren wel een (reclame)mail van Erik en Leonardo dat het lang geleden is dat ik wat besteld heb.
Nou.dat.nooit.meer!
Nep bedrijf!
Nep bedrijf!! Koop niks! Je bent je geld kwijt!!!
Waardeloos
Heb een ketting plus hanger besteld. Kreeg alleen de ketting. Mijn betaalde hanger niet gekregen, stuur al weken een mail, ze zijn al weken op vakantie, is het antwoord. En verder hoor ik niks!!!
Oplichters!
Oplichters!
Heb besteld voor €50. Retour aanvraag duurde zeker 3 dagen. Mocht ik het eindelijk retourneren (op eigen kosten) krijg ik mijn geld maar niet terug. Die mevrouwden de klantenservice bestaat niet en er wordt niet gereageerd op mijn mails. Geld hoort (volgens hun eigen site) binnen 1-2 werkdagen op je rekening te staan maar wacht al een kleine 14 dagen.
Rope goude ketting , zeer tevreden!
Mooie goude Rope ketting van 60 cm besteld voor de verjaardag van mijn man. Hij was er super blij en tevreden mee. Ketting is snel geleverd met mooie luxe verpakking. Goed geholpen door Alina met het maken van de juiste keuze. Top top top😍.
Prachtige ketting besteld
Prachtige ketting besteld, meer uit nieuwsgierigheid. Maar de kwaliteit is echt heel erg goed. Mooi verpakt met een levenslang garantie certificaat!
Super tevreden
Mooie armband en ketting besteld voor mijn vader. Super tevreden en top service en contact gehad, snelle levering. Zeer tevreden over de kwaliteit. Mij pa is er helemaal blij mee. Zeker een aanrader.
Smerig bedrijf ik stuur wat terug
Smerig bedrijf ik stuur wat terug. Krijg geen geld terug er word niet gereageerd op emails. Geld weg en product weg
Mooie armband besteld
Mooie armband besteld, volgende ochtend al in de bus. Kwaliteit is erg goed, ook na een maand elke dag dragen. ziet er nog zo goed als nieuw uit!
Amerikaansgoud zeker aan te raden!
Amerikaansgoud zeker aan te raden!
Perfecte kwaliteit sieraden, voor een mooie prijs!
Super cadeau.
Hele mooie sieraden tegen een betaalbare prijs! Hele leuke cadeau voor mijn zoontje van 12!
Topservice!
Gisteren besteld in de avond en vanochtend al ontvangen! Dat noem je pas snelle service. Ketting zelf ziet er goed uit net als de toebehoren. Ik bestel zeker nog een keer wat🥰