Ik heb inmiddels meerdere keren gereisd met de AMICE Original reiskoffer en ben echt positief verrast. Ik heb van meerdere mensen complimenten gekregen over het design, het ziet er gewoon lu... Ver más
De beloofde bezorging was een dag te laat waardoor te laat voor een verjaardag. De koffers lijken enorm sterk, echter het cabine koffer was, nadat deze toch onverwacht mee het ruim in moest, gedeukt.... Ver más
Dag mannen van Amice, ik reis momenteel door Azië en ben superblij met mn cabine koffer. Ik overweeg een ruim koffer ook van aluminium te kopen. Ik hoop dat jullie een goede start maken met jullie bed... Ver más
de bestelde Aluminium koffer van Amice is van zeer hoge kwaliteit ,vergelijkbaar met Rimowa. Hij is er in verschillende kleuren ,als Hand bagageos voor in het Ruim , dan is de Koffer voor twee wek... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Ben erg tevreden van de gekochte AMICE koffers
Ik ben zeer tevreden van mijn AMICE aankoop vorig jaar en dit jaar.
De prijs van de AMICE koffers is correct. Ik ben overgestapt van het bekendste merk van aluminium koffers, die topkwaliteit zijn, naar AMICE omdat deze laatste een veel gunstiger prijs hebben en ook zeer goed zijn van kwaliteit.
Ik heb ondertussen twee AMICE koffers (gekocht met één jaar verschil) en gebruik ze constant bij het reizen.
De ideale alu handbagage reiskoffer.
De ideale alu handbagage reiskoffer.
Een compacte lichte , in vergelijking met duurdere merken, handbagage. Voortreffelijke en handige binnen afwerking. Zeer goed functionerende wieltjes. Correcte en snelle levering.
Prijs/kwaliteit = TOP!
Vol deuken na eerste vliegreis
Ik kwam AMICE tegen op Instagram en vind het mooie koffers voor een nette prijs. Natuurlijk verwacht ik geen Rimowa kwaliteit, waar het design natuurlijk op is geïnspireerd, maar iets meer de dit had ik wel verwacht. Na m'n eerste trip naar Curacao zit de koffer al vol deuken. Denk dat de grove behandeling die koffers doormaken op airports, wel het minimale is waar ze tegen moet kunnen. Als je kan, spaar even door voor een Rimowa.

Respuesta de Amicetravel
Stijlvolle en zeer degelijke reisgenoot
Op zoek naar een stevige en duurzame aluminium koffer, die er ook nog eens stijlvol uitziet, heb ik diverse websites bezocht en koffers vergeleken. Uiteindelijk is de keuze op AMICE gevallen. En zeker geen spijt.
Mooie luxe uitstraling, prima royale maatvoering (ik heb de AMICE Genève, ruimbagage koffer 71x47x26 cm, zilver) en alles voelt echt degelijk aan. Sluit goed af en de hoeken zijn extra versterkt. Handvat schuift soepel, handige tassen-clip.
Sloten zijn eenvoudig in te stellen, sterke wielen en wat ik erg fijn vind zijn de ptaktische blauwe afscheiding elementen waardoor de twee compartimenten prima gescheiden blijven.
Inmiddels heb ik de kofffer een kleine 2 jaar en heb ik diverse binnen- en buitenlandse reizen gehad en ben zeer tevreden over deze koffer, die voor mij een perfecte inhoud heeft van 87 liter en daarmee net even war ruimer is dan veel andere Midsize koffers. Maar dat is persoonlijk.
Klantenservice is erg vriendelijk en reageert direct. Bovendien aangenaam verrast: net nadat ik de koffer had gekocht, was deze in een kerstactie met tijdelijk 20% korting. Zonder dat ik er om vroeg, kreeg ik deze korting gerestitueerd.
Kortom: over koffer en bedrijf erg tevreden en kan AMICE zeker aanbevelen!
Zeer goede koffers …
Onze ervaring met de koffer is zeer positief
Voldoende ruimte in de koffer en de stevigheid van het aluminium is van goede kwaliteit
Wij hebben thuis ook koffers van rimowa en zijn te vergelijken
Hier en daar is er een verschil maar dat is dan ook wel in de prijs
Prijs kwaliteit zijn jullie koffers top
Prima prijs/kwaliteit
Prima prijs kwaliteit Koffer met uitstraling Koffer al diverse keren gebruikt
top koffer met fijne wielen en een…
top koffer met fijne wielen en een goede prijs kwaliteit verhouding
Mooie koffer gekocht voor een prima…
Mooie koffer gekocht voor een prima prijs. Stevig en ook snel geleverd
Super mooi
naar altijd rimowa koffer te hebben gebruikt nu over gestapt Amice zien er perfect uit hoop dat ik er veel plezier van zal hebben
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Reizen in stijl én vertrouwen met AMICE
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reizen in stijl én vertrouwen met AMICE
In april heb ik via AmiceTravel.nl mijn eerste handbagagekoffer van AMICE gekocht — en ik was direct fan! Lichtgewicht, sterk, mooi afgewerkt én ontzettend praktisch ingedeeld. Tijdens mijn reis in juni heeft deze koffer zich echt bewezen: soepel rollend en stevig genoeg om elk avontuur aan te kunnen ✈️🧳
Op basis van die ervaring heb ik niet lang getwijfeld en vervolgens ook twee ruimbagagekoffers van AMICE besteld. Zelfde topkwaliteit, en ze zien er ook nog eens prachtig uit. Wat mij betreft: een merk dat precies weet wat moderne reizigers nodig hebben.
Wat het nóg leuker maakt, is het persoonlijke contact. Ik had eerder al contact met Maurice om te sparren over een eventuele samenwerking met Tolzo voor hun klantenservice. Toen waren ze — zoals hij het zelf mooi zei — nog in de “handbagagefase”… maar als je het mij vraagt, zijn ze nu goed op weg richting ruimbagageformaat 😉. En terecht!
Kortom: AMICE is een absolute aanrader. Of je nu een weekendje weg gaat of een grote reis plant — je kunt op hun kwaliteit én service vertrouwen. Ik reis voortaan niet meer zonder 💼✨
Vraag ingediend via contact formulier…
Vraag ingediend via contact formulier. Na een week nog steeds geen reactie gehad. Als dat is hoe de communicatie gaat bij dit bedrijf beloofd dat niet veel goeds. Ik ga hier geen koffer kopen. Ik zat verder op internet te zoeken naar aluminium koffers en kwam precies dezelfde tegen die Amice verkoopt alleen dan een stuk goedkoper €150 tegen €259,99. Het lijkt alsof de koffers geïmporteerd worden en dat er een ander logo op geplakt word. Bekijk het zelf op de site van Greenwich Maletas koffer “Miami” (GREENWICH CABINEKOFFER ALUMINIUM MIAMI 55CM)

Respuesta de Amicetravel
Materiaal en service uitstekend
Heel mooie koffer, uitstekende communicatie en goede service.
Prachtig ‘Genève’ koffer
Eergisteren mijn ‘Genève’ koffer besteld en deze morgen al geleverd.Wat een stijlvol,mooi,licht koffer🤩Precies zoals omschreven.Super blij mee.Dank je wel AMICE👌🏻
Erg blij mee !
Erg blij mee !
Hele fijne en mooie rolkoffer...
Ook op de vragen die ik nog had werd snel en keurig gereageerd, kortom....TOP !
snelle reactie op mijn vraag en…
snelle reactie op mijn vraag en oplossing. De indeling van de koffer is prettig. Verder super koffer.
Stoer, stijlvol, mooi en handig
Wat een stoere, stijlvolle en handige reiskoffer zeg! Ik heb al veel reiskoffers gehad maar de Amice is de beste en mooiste! Met handige vakken en ritsen. Echt geweldig!
Top koffer
Top koffer, snelle reactie bij vragen, klant is koning gevoel en een prachtig design.
Mooie super de luxe Ruim-Koffer
Mooie super de luxe, ruim-koffer, veel opberg mogelijkheden, we zijn er heel blij mee, sjieke uitstraling!