Amicetravel Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb inmiddels meerdere keren gereisd met de AMICE Original reiskoffer en ben echt positief verrast. Ik heb van meerdere mensen complimenten gekregen over het design, het ziet er gewoon lu... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De beloofde bezorging was een dag te laat waardoor te laat voor een verjaardag. De koffers lijken enorm sterk, echter het cabine koffer was, nadat deze toch onverwacht mee het ruim in moest, gedeukt.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dag mannen van Amice, ik reis momenteel door Azië en ben superblij met mn cabine koffer. Ik overweeg een ruim koffer ook van aluminium te kopen. Ik hoop dat jullie een goede start maken met jullie bed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de bestelde Aluminium koffer van Amice is van zeer hoge kwaliteit ,vergelijkbaar met Rimowa. Hij is er in verschillende kleuren ,als Hand bagageos voor in het Ruim , dan is de Koffer voor twee wek... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

150 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

80 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Een super reiskoffer!

Deze koffer is echt een aanrader! Hij is stevig, rolt soepel, en biedt genoeg ruimte voor al je spullen. Ideaal voor reizen door drukke luchthavens en goed bestand tegen dagelijks gebruik. Bovendien is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam; ze staan echt klaar voor hun klanten. Perfect voor wie een betrouwbare reiskoffer zoekt met service van topkwaliteit!

4 de noviembre de 2024

prachtige handbagage koffers

Heb prachtige handbagage koffers gekocht,
Binnen 2-3 dagen in huis. Prachtige koffers en super snelle service en een zeer klantvriendelijk bedrijf.

12 de agosto de 2024

Respuesta de Amicetravel

Hi P. Manvis, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Amice handbagage rolkoffer

Was op zoek naar een handbagage koffer en kwam zo bij amice terecht, prachtige koffer. Ben er zeer tevreden over, een echte aanrader, afmeting is goed voor alle luchtvaart /vliegmaatschappijen. Rolt goed en gemakkelijk. Amice is zeer klantvriendelijk, reageert snel op de mails en de verzending en aflevering van de koffers is binnen 2-3 dagen geregeld en in huis.

6 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tijdens mijn zoektocht naar een…

Tijdens mijn zoektocht naar een stijlvolle koffer voor de zomer kwam ik bij dit bedrijf AMICE terecht. Mijn koffer werd snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend. Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf van harte aan!

19 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zag dit soort koffers al veel…

Ik zag dit soort koffers al veel voorbij komen, maar hier leek de prijs kwaliteit verhouding erg goed. Hij werd snel geleverd en ik ben er afgelopen week mee op reis geweest… wat een top koffer. Hij voelt stevig en gaat soepel mee als je ermee loopt. Mijn vriendin gaat er nu ook 1 halen

1 de julio de 2024

Communication

I had some questions about a product of them, they immediately responded to my question and helped me with through the whole process. Amazing customer service, would highly recommend.

12 de julio de 2024

Respuesta de Amicetravel

Hi Leandro, thank you for your positive review. Hope you enjoy your trip with the AMICE suitcase!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is voor mij part de beste koffer…

Dit is voor mij part de beste koffer ooit gehad. Om te starten met de look die is geweldig lux en had hem zelf in het zwart kleed echt af. Dan nog de wielen die gaan zo smooth net zoals de rest!

Ik RAAD DEZE KOFFER AAN

28 de junio de 2024

Respuesta de Amicetravel

Hi Maarten, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Top kwaliteit!!

14 de julio de 2024

Respuesta de Amicetravel

Hi Renzo, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

What a great and honest company!

What a great and honest company!

I ordered their suitcase a while ago. It arrived in perfect condition. I used it recently when I went on vacation to Austria. It is a durable and strong suitcase with great style.

12 de julio de 2024

Respuesta de Amicetravel

Hi Julian, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Koffer van zeer hoge kwaliteit.

Koffer van zeer hoge kwaliteit! De koffer werd snel geleverd en is helemaal naar verwachting. Top Amice !

13 de julio de 2024

Respuesta de Amicetravel

Hi Wesley, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige kwalitatieve aluminium koffer…

Prachtige kwalitatieve aluminium koffer voor topprijs

7 de junio de 2024

Respuesta de Amicetravel

Hi, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Wat een vette koffer

Wat een vette koffer! Ben blij met de aankoop en de service die werd verleend. Ik gaf aan dat ik binnen 3 dagen op vakantie ging en amice deed alle moeite om hem daarvoor nog te leveren. Bedankt.

10 de julio de 2024

Uitstekend

Erg blij met mijn zilveren handbagage koffer! Goede kwaliteit en snelle levering!

5 de julio de 2024

Respuesta de Amicetravel

Hi Iris, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

8 consejos para escribir buenas reseñas.